Ancak tavan dan alır geri Anadoluda geldi bence Ak da marbaşın dökülmesini bekliyordu yarın alabiliyorsa alsın
Baldayı nerlerdesin bu arada özlettin kendini
Printable View
Ancak tavan dan alır geri Anadoluda geldi bence Ak da marbaşın dökülmesini bekliyordu yarın alabiliyorsa alsın
Baldayı nerlerdesin bu arada özlettin kendini
marbaş, ak, iş hepsi aynı kişinin işlemleri..
güzel bir bilanço patlatsada işimize baksak....
sayın HOOK bugün anadolunun aldığı malı bir yere not edin yarın 1.60-1.61 den verdiğini göreceksiniz. Hisse sahipsiz olduğu için günlükçüler cirit atıyor..
Harika tespit.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen merak etme Marbas yöne möne bakmaz. Her halikarda alir ve satar. Satsada mal coktur onda. Yarin bakarsin 1.62 -63 alır.:)))
sayın adorable ve sayın karızma yoksa 2 nizden birisimi marbaştan işlem yapan
umarım sizden birisi değildir :)
Arkadaşlar,3 haftadır aşırı bir satış baskısı var,bilançodan sonra aşağı şelale düşüşe devam ediyor 1,2 kademe çıksa hemen kafasına vuruyorlar...Sanki 13xx ları görecek gibi.bu konuda bilen arkadaşlarımın samimi yorumlarını bekleriz.Herkese bol kazançlar,Selam ve saygılar...:cool:
ben değilim..benim maliyetim 2.07 ve şimdiye kadar hiç al sat yapmadım..
Bugün hissenin yönü belli olur
Umudunuzu yitirmeyin ama aşağıya doğru yavaş yavaş gidecek gibi görünüyor mal boşaltıyorlar
1,67-1,65-1,62-1,60-1,58 bakalım bugun 1,55 olur mu
Kalabalıklaştık.Demek ki şafak yakın.
1 er 1 er toplamakla şafak yakınlaşmaz dikkat edin
Dikkatle bakıyorum.
Düşerse alır,yükselirse satarım.
Pozisyon alındı,merak etme İSTANBUL YAKLAŞIMI .
elimde yok su an cunku hareket ne sekilde gelir biliyorum haber gelmeden is cıkmaz bundan daha oncede yazdım yuklu bir is almalı avrupadaki sirketlerden veya yurt ici bir mutahitlikten 1 yıl oldu is almadı bilerek mi gondermiyorlar nedir 3 ayda bir gonderirlerdi eskiden ..hisse de gunlukculer oldukca hisse gitmez ..hissenin gercek spegi zaten yok meydanda kim yukseltecek o zaman patrondan baska o da anca haber gondercekte esek sudan gelince ..en son yazıdıgımda 1.65 ti 1.58 e dusmus . ustelik ensdekste 100 000 e degmisken .bu kagıt bu zamanlarda bu endekste coktan 2.20 ustu olmalıydı ..eski berkosandan eser kalmamıs eskiden 1.90-2 aralgından alıp 2.70-2.90 aralgından 4 defa satıslıgım vardır 1 yıl icinde hemde ..zaten en son 1 yıl once 2.90 a cıktı sonra dusus o dusus 1 yıldır olumlu bir haber olmayınca sirket işte almayınca sepk ve patronda ilgilenmeyince fiyat bu ..kendi dusuncelerimdir al sat tut tavsiyesi degildir
Güzel tespit luinkang ancak küçük bir tamamlama yapayım eğer benim senin gibi küçük yatırımcı artı birde byüuük yatırımcı Baldayı bu fiyatlar dan malı almaya başlarsak spek efendinin paçaları tutuşur İstanbul Yaklaşımının söylemleri hissenin artık yukarıya gitmek için hazır olduğunu düşündürdü bana şu an kademelerde oldukça yüklü alıcı var yiyorsa versin ancak alış hızlandığı anda mal alamazsın bu hissede hareket hem de yukarıya çokkk yakın Marbaş da döküldü eli kulağında hareketin
Birkaç kez alıp sattığım bir senet. Teknik gitmeye müsait ancak beklenen kar sıçramasını bir türlü yapamadı.
Ortamda malum ciddi nakiti veya faliyet karı olmayan ufak şirketler için riskli. Eminiş gibi konkordato ilan edenler de var. Krstl ve Bntas gibi bedelli açıklayanlar da.
Bntas iyi ciro ve kar getirdiği halde bedelli açıklaması beni bu tarz orta ölçekli hisselerden korkuttu açıkçası.
Şuanda sadece yüklü nakiti olan hisseleri alıp satmaya çalışıyorum. Gerçi adese gibi hareket yapan hisseler de çıkıyor brksn da öyle olabilir tabiki ama Krstl ve Bntas gibi bedelli açıklarsa şaşırmamak lazım.
Gerçi diğer taraftan brksn ın sermayesi 15.6 milyon gibi küçük bir rakam olduğu için yüzde 100 bedelli olumlu da algılanabilir.
Tabi bunlar tamamen şahsi görüşlerimdir. Ytd
Mızrak çuvala sığmıyor artık
ben soyledigimde ısrarcıyım 2-3 kademeye oynayanlar oldugu muddetce bu kagıt ölü kalmaya devam eder gercek asıl spek yok meydan da patron da haber gondermiyor kim yukseltecek o zaman hisseyi ? 5-6 yıldır takip ederim ben boyle ölü sezon berkosan oldugunu bilmem bu yıl ilk resmen bitik
Ne güzel söyledin ustad 7 8 aydır devre kesicisi yok o zaman zamanı gelmiş demektir son Anadolu da çıkıyor Marbaş temizlendi geride babalar kalıyor tahta o kadar kuvetli birazdan akşama veya yarına senin devre kesici gelir
Anadolu ile Marbaş bu malları bir daha rüyasında görür
Yeşil kalmayı başardı.Satacak kimse yok ya da alıcı güçlü.
Haklısın baldayı borsa 1800 puan düşence maalesef böyle oldu yoksa ikisininde malı bitip 1.63 kalkıyordu ve hızlanacaktı yazık o kadar midem bulandaki artık bir süre bu hisse ile ilgilenmiyeceğim ustad Yarın bu iki arkadaş 1.61 üstünde verir ama bende onlardan .nce btün malı veri çıkcam o kadar sinirlendimki yazık şu iki zibidinin alttan almasına müsaade ettiler
sayın hook tahtayı seyretmiyorsun anlaşılan hergün ençok işlem yapan ak yatırım anadoludan işlem yapan benim akyatırımın puştluğuna kızdım onun üstüne oynadım ve buna devam edeceğim puştluğu bırakana kadar ytd
https://i.hizliresim.com/lZM3vB.png
günlük pasta
ak ın yaptığı işleme bakın
Zibidi mibidi terbiye sınırlarını aşmayalım. Sende ver al. Yapamıyorsan yapana saygı göster.
Adam resmen sana ve bana zibidi demiş. Burayı armut piş ağzıma düş zannediyor. Paran kıymetliyse sat koynuna koy. Uzuncuysan bekle. Belki gider berkosan.
kötü pıyasada alanlar marbaş ve anadolu
satan akyatırım sayın hook sen kime kızılacak bilmıyorsun
ençok işlem yapan bugünde akyatırım an itibariyle