Sayfa 275/882 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 7056 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Haklısın baldayı borsa 1800 puan düşence maalesef böyle oldu yoksa ikisininde malı bitip 1.63 kalkıyordu ve hızlanacaktı yazık o kadar midem bulandaki artık bir süre bu hisse ile ilgilenmiyeceğim ustad Yarın bu iki arkadaş 1.61 üstünde verir ama bende onlardan .nce btün malı veri çıkcam o kadar sinirlendimki yazık şu iki zibidinin alttan almasına müsaade ettiler

bunların hepsinin sebebi akyatırımın puştluğundan kaynaklanıyor tahtaya çöreklenmiş 1 kademeye oynuyor bugün boyunun ölçüsünü aldı puştıng

2. sayın hook tahtayı seyretmiyorsun anlaşılan hergün ençok işlem yapan ak yatırım anadoludan işlem yapan benim akyatırımın puştluğuna kızdım onun üstüne oynadım ve buna devam edeceğim puştluğu bırakana kadar ytd

3. https://i.hizliresim.com/lZM3vB.png

günlük pasta

ak ın yaptığı işleme bakın

4.  Alıntı Originally Posted by HOOK Yazıyı Oku
    Haklısın baldayı borsa 1800 puan düşence maalesef böyle oldu yoksa ikisininde malı bitip 1.63 kalkıyordu ve hızlanacaktı yazık o kadar midem bulandaki artık bir süre bu hisse ile ilgilenmiyeceğim ustad Yarın bu iki arkadaş 1.61 üstünde verir ama bende onlardan .nce btün malı veri çıkcam o kadar sinirlendimki yazık şu iki zibidinin alttan almasına müsaade ettiler
    Zibidi mibidi terbiye sınırlarını aşmayalım. Sende ver al. Yapamıyorsan yapana saygı göster.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by Karizma06 Yazıyı Oku
    Zibidi mibidi terbiye sınırlarını aşmayalım. Sende ver al. Yapamıyorsan yapana saygı göster.

sayın karızma marbaşta senmisin yoksa

6.  Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    sayın karızma marbaşta senmisin yoksa
    Adam resmen sana ve bana zibidi demiş. Burayı armut piş ağzıma düş zannediyor. Paran kıymetliyse sat koynuna koy. Uzuncuysan bekle. Belki gider berkosan.

7.  Alıntı Originally Posted by Karizma06 Yazıyı Oku
    Adam resmen sana ve bana zibidi demiş. Burayı armut piş ağzıma düş zannediyor. Paran kıymetliyse sat koynuna koy. Uzuncuysan bekle. Belki gider berkosan.

senin ve benim olduğumuzu bilse öyle demezdi bundan eminim bende akyatırımın hareketleri yüzünden puştıng dedim bilsem buraya yazı yazan birisi elbete demezdim

8. kötü pıyasada alanlar marbaş ve anadolu

satan akyatırım sayın hook sen kime kızılacak bilmıyorsun

ençok işlem yapan bugünde akyatırım an itibariyle

Sayfa 275/882 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •