Yarına artı 500 açar diye düşünüyorum. Sonrasında 128 üstünü görür vadeli
Ytd
Printable View
Yarına artı 500 açar diye düşünüyorum. Sonrasında 128 üstünü görür vadeli
Ytd
Herşeyin hayırlısı iyi geceler
Adam aralığa kadar toparlar. Bir de taşıma maliyetini fiyata yansıtıyorlar.
Varantda 1 ay taşıma maliyeti %1 olsa, pazartesi en az %2 düşünce kara geçecek bir varant bulmak lazım. şöyle 0,01-0,20 kuruş arasında KF fiyatı çok uzak olmayan kaldıracı da 10 üzerinde olmalı, sonuçda lotery niyetine alacağız.
Aynı anda CALL da alınır sonuçda pazartesi mutlaka sert bir hareket olur diye düşünüyorum.
Haberturk'de olasılıklar tartışıldı benim da kafama yattı. Oraya hafta sonu müdehale %90.
1958 de general Abdülkerim Kasım liderliğindeki generaller kral Faysal ı devirerek monarşiyi yıkmışlar ve Kasım başbakanlık görevini üstlenmişti.Lakin Kasım Sovyetlere göz kırpıyordu.Bu durumdan rahatsız olan batı, ona da darbe yaptırarak başa Ahmet Hasan El Bekir geçirdi.Baas partisinde gittikçe yükselen ve yanına pişen Saddam da yardımcısı olmuş, hukuk eğitimini yarıda bırakmış ve iç güvenliğin başına getirilmiştir.İyice yükselişe geçen Saddam Irak devletinde gücünü arttırma başlamıştı.Devrim komuta konseyi başkanlığına seçilmesi ile Saddam'ın kariyeride tırmanışa geçti.
1979 da Ahmet Hasan El Bekir'i istifaya zorlayan Saddam, kendisini Irak devlet başkanı olarak tayin etti ve iktidarını perçinlemek için bütün Bekir taraftarını temizletti.
Artık patron Saddam klasik diktatör pozları vererek halka karşı sürekli farklı şekilde gösterişli hareketlerde bulunma başladı.1978 den itibaren Amerika'ya yanaşmış, yönünü batı'ya çevirince el üstünde tutulmaya başlanmıştır.Güç sarhoşluğundan gözlerine perde iner Saddam, 17 eylül 1980 de kendisini dünyanın tepesine yer yerleştiren bir işe imza atarak kameraların karşısında İran şahı ile imzaladığı anlaşmayı yırttı ve İran'la savaşı başladı Irak savaş uçakları İran'ı bombalamaya başladı.Tabii ki bu duruma bu durumda dünya Saddam'a destek vermeye başladı.Tüm dünya Amerika başta olmak üzere şah rejiminin devrilmesinden duyduğu sinirle birlikte İran'daki yeni rejimi devirmek istemiş ve maşa olarak Saddam'ın kullanmıştır.Saddam, Amerika'nın desteği de yeni kurulan Ayetullah Humeyni rejimine karşı savaş başlattı.8 yıl süren savaşın ardından geride bir buçuk milyon ölüm ve yerlerde sürünen iki ülke kalmıştı.Her iki ülkenin de petrol üretimi altyapısı tuzla buz olmuştur ayrıca ekonomi dibe çökmüş de....
Bugün KAP haberi vardı tam anlayamadım.
Componenta Döküm toplam 1 EUR ya şirketi yöneticilere devir etmiş.
Arsası AVM ye, konuta müsait olmayınca başka çözüm bulamadı demek.
http://www.hurriyet.com.tr/finlandiy...cikti-40593490