Çok geçmiş olsun..
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Çok geçmiş olsun..
Bu oranın sürekli korunması gerekiyor.
Sanırım bilançodan bilançoya bir tedbir alınır. Ya da yetkililerden bir uyarı geldiğinde..
YTD
TesekkurlerSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji7][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] 7 yıldır hastalıkla uğraşan ben iyileşen birisinin sevincini kendimde hissederim.gozun aydın ortakSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Seni duydu galibaSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Yeni yönetmelik gereği gayrimenkul yatırımları en az % 52 olacak. Tahminim şirket yeni yatırım kararlarını peyder pey açıklayacak. Geçen sene yaşadığımız şaşalı yükselişi bekliyorum. Bu ayın ikinci yarısı olabilir. O zamana kadar da 19.00 üstü seviyeye de çıkabiliriz. İşlem hacmi sıkıştı. Global alımları dikkatimi çekiyor. Citi baskısı da bitti. Çalışmalara başlayıp kısa kısa bilgiler sunmaya çalışacağım
Şirketin bu ortamda yeni yatırım açıklamasını beklemiyorum. Gelen değerleme karları ve bazı küçük ayarlamalar ile bu oranlar sağlanacaktır. Diğer likit olan gayrimenkul araçlarına yatırabilirler. Daha fazlasını bunlardan beklemek hayal kırıklığı yaratır. Malımızı tanıyalım.