Sayfa 55/701 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 433 - 440 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Çok geçmiş olsun..

SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by kolki Yazıyı Oku
    Peki bunun bir suresi var mi yoksa ucu açikmi keyfekeder mi yani

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu oranın sürekli korunması gerekiyor.
    Sanırım bilançodan bilançoya bir tedbir alınır. Ya da yetkililerden bir uyarı geldiğinde..
    YTD

3. Tesekkurler
     Alıntı Originally Posted by oguz1975 Yazıyı Oku
    Bu oranın sürekli korunması gerekiyor.
    Sanırım bilançodan bilançoya bir tedbir alınır. Ya da yetkililerden bir uyarı geldiğinde..
    YTD

4.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Tekfeni kuruttum yetmedi geldik burayi da kuruttuk simdi , Nereye el atsam kuruyor. Hangi kagidi alsam duserken en onde , cikarken en geride
    Bazılarının borsada nasibi yoktur değişik ensturmanlardan sepet yapın sadece tek hisse yapmayin

[emoji7][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] 7 yıldır hastalıkla uğraşan ben iyileşen birisinin sevincini kendimde hissederim.gozun aydın ortak
     Alıntı Originally Posted by yavuzdemirci Yazıyı Oku
    Değerli dostlarım; tedavim olumlu sonuç verdi. Covid-19 virüsünü yendim. Cuma günü yoğun bakımdan taburcu edeceklerini doktorlarım az önce söylediler. Evde istirahate devam edeceğim. Bu güzel haber sonrası Algyo da artık yükselişe başlasın istiyorum. Sağlıkla kalın dostlarım

6. Seni duydu galiba
     Alıntı Originally Posted by ERGAZİ Yazıyı Oku
    Buralar zaten kuruydu rahat olun sizden kaynaklı değil

7. Tüm geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
    Yeni yönetmelik gereği gayrimenkul yatırımları en az % 52 olacak. Tahminim şirket yeni yatırım kararlarını peyder pey açıklayacak. Geçen sene yaşadığımız şaşalı yükselişi bekliyorum. Bu ayın ikinci yarısı olabilir. O zamana kadar da 19.00 üstü seviyeye de çıkabiliriz. İşlem hacmi sıkıştı. Global alımları dikkatimi çekiyor. Citi baskısı da bitti. Çalışmalara başlayıp kısa kısa bilgiler sunmaya çalışacağım

8. Şirketin bu ortamda yeni yatırım açıklamasını beklemiyorum. Gelen değerleme karları ve bazı küçük ayarlamalar ile bu oranlar sağlanacaktır. Diğer likit olan gayrimenkul araçlarına yatırabilirler. Daha fazlasını bunlardan beklemek hayal kırıklığı yaratır. Malımızı tanıyalım.
    Yazdıklarım kişisel görüşlerimdir. Kendi yatırımlarımı bağlar. Yatırım tavsiyesi içermesi mümkün değildir.

Sayfa 55/701 İlkİlk ... 545535455565765105155555 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •