iz süren stop var...bir ay uğraştım denedim sl değerleri ve iz sürenler var....
son 1 aydır da portfoyu bıraktım 3 periyotta 4 sistem çalışıyor.2008 den bu yana viop oynarım baya yorulmuştım pala ile mücadele de.Maşallah fena gitmiyor.
Printable View
Arkadaşlar iyi akşamlar
Bugün ekranda olamadım.
Gün içi zayıf duran piyasa akşama doğru yurt dışının bozmasına pek aldırış etmemiş.
Abd endeksleri henüz kapanmadı.
Fakat kişisel tahmin
Yarın başlangiç nasıl olursa olsun
Kapanış yeşil olur gibime geliyor.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dikkatli olun yine de Sn. Last Trader. Düşündüm de matriks kullanırken yapabileceğiniz sistemler genelde lineer ve if/ else kalıpları, bunlar malesef belli bölgelerde sonuç verirken başka bölgelerde sıkıntı yaşayabiliyor.
Matriks te bir de 30.000 bar sınırı vardı.
Bence iyi bir sistem milyonlarca barda hep iyi performans vermeli. 30.000 çok düşük bir rakam, su an çok iyi görünüp sonra sizi üzebilir.
Çok tecrübeli ve olaya hakim olduğunuz için ben başa çıkacağınıza eminim ama okuyan kişiler için de yazdım. Sistem işi malesef pek kolay değil.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçek olmak için fazla iyi ,
mesela 23 eylül sabah sat verip gün içi yükselmesine rapmen stop vermemesi
ya stop olma marjı çok yüksek (bence riskli) ya repaint yada sabah eksi açarsa shortta ısrar et diye bir condition var .d
Her halükarda 1 yıl deneyin çalışıp çalışmadığını görmek için
YTD
23 eylüldeki işlemlerine burdan bakabilirsiniz,stop yazması zarar anlamında değil burda işlemler ekte
https://i.hizliresim.com/efmvhcm.png
Teşekkürler düz mantık anladığım genelde +600puan yada %0.4 içeri girince stop loss oluyor 23ünde saat 12 sularında 800puan içeri girip sl olmaması? , heralde farklı bir parametre varki oyna devam dedi düşünüyorum. Öyleyse orjinal bir çözüm. Yeni palamız şimdiden hayırlı olsun [emoji2]