12687 lot satan Mustafa Bey ateşkesi nasıl yorumlayacak acaba?Sattım iyi mi ettim yoksa gaplı mı açılış yapacak diye düşünüyor mu ?Sonucta 100 milyon para sermayenin 31 katı
Printable View
Şirkete koyacak değil ya parayı.
El cezire gibi orta doğu yayınlarında İran ın füze saldırılarının devam ettiği haberi var an itibarı ile 5 kişi de ölmüş. Ayrıca Patron bu fiyatlardan mal satmıyor bence. Yade sağ cepten verir sol cebe koyuyordur. Faizler ABD ve Türkiye de düşecek deniyor bu da palavra. Enflasyonun altında bir faiz oranı ile Enflasyon ile mücadele edilmez algı yönetilir. Verilerin bile doğru olmadığı yerde ölçüm yaptığını ve bu ölçülen veriler ile enflasyonun ve faizin düştüğünü söylemek hayaldir. Moderm iktisattan çıkalı çok uzun zaman oldu . Geçen gün İzmir hal fiyatlarını paylaşmıştım ben enflasyonun düştüğünü filan görmüyorum. Yaz Aylarında meyve sebze fiyatları düşer idi oysa ben ciddi artışlar görüyorum kış fena sert geçecek . İran yağdırıyor Israil liler sabah 05.30 dan beri sığınaktalar benim İran ın barış yapacağına inancım da yok. Gariptir ki kimse Gazze den bahsetmiyor hafızalardan silindi gibi algı budur işte. ABD borsaları uçuyor sanırım ABD doları memleketine sahibine geri dönüyor.
Saygılar,
Çok bonkör 4.159 pound egeteche aktarılmış geri kalan ne olacak acaba?
https://i.hizliresim.com/1whjr7m.png
Şirketin %60’tan fazla değer kaybettiği, yatırımcının panik olduğu bir ortamda, patron ne sebeple olursa olsun yatırımcısını bilgilendirmeden hisse satıyorsa — bu ya kötü iletişim, ya kötü niyet, ya da ikisinin birleşimidir.