city nerelere kayboldu bir göründü cuma günü bugün yok!Sabah da raporu vermiş gitmiş şu kadar kaldı deyü!
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Ben nerden bilebilirim ki?Siz nasıl takip ediyorsanız bende öyle takip ediyorum.2023 sonu kote etmişlerdi borsaya bu payları.Gördüm ve yazdım.Mustafa dediğim kişi Egeenin sahibi benim gözümde syn hitabını artık kullanmak istemediğim için Mustafa yazıyorum.Gerçekten tahtanında forumunda canı çıktı.Bilgi paylaşmak bile itham edilir oldu.Yazmasam daha iyi olucak.Bereketli olur inş herkese
iki Ege arasında kaldık hatta üç Ege (Ege fren Ege End Egetech) sevgili city kap bekledik aylarca gelen kap önce üretime ara sonra çat mıstafa beyin pay satışı!Bedelsiz yapsa da kurtulsa millet!En azından piyasada beklenti bitti oy akşamlar akşamlar deyip evli evine gider garip de nerede akşamlarsa akşamlasın der![]()
Son düzenleme : Filozof; 23-06-2025 saat: 17:22.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yanlış mekana EGGUB yorumu yazmışım.
Sildim ve taşıdım.
Pardon
Son düzenleme : playmaker; 23-06-2025 saat: 18:36.
İran ve İsrail ateşkes konusunda anlaştı.
Boşluk, gaz, patron malı falan ne varsa alındı.
Önümüzdeki ay faizlerde düşmeye başlayacak.
Umarım buralardan sert yukarı dönüş yaparız.
Yer İmleri