Sayfa 551/583 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561 ... SonSon
Arama sonucu : 4660 madde; 4,401 - 4,408 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Ayhan ÖZELden sonra Sinan AKIN geldi o gün bu gün yatırımcının yüzü gülmedi!14 Ağustos 2024ten beri!Gaziemir yeni fabrika dedik sonuç!
    işte işaretli yer
    Şaka maka da keşke olmayaydı boşlukda kapandı.

Birde ana takası paylaşan olsa
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,099
    city nerelere kayboldu bir göründü cuma günü bugün yok!Sabah da raporu vermiş gitmiş şu kadar kaldı deyü!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    city nerelere kayboldu bir göründü cuma günü bugün yok!Sabah da raporu vermiş gitmiş şu kadar kaldı deyü!
    Burdayım Syn Filozof.Sizin gibi bende izliyorum tahtayı.Birşey görürsemde yazıyorum.Ne yapabilirim başka?

4.  Alıntı Originally Posted by city Yazıyı Oku
    Mustafanın mallarıymış dediğim gibi.10 bin civarı daha var.Cuma tahtaya yazıp silmişdi.Umarım en azından bugün vermez.Zor bir gün olucak çünkü.
    Hayırda durup durup buralardan niye satıyor Mustafa dediğiniz kişi en azından 10K Üzerinde satsaymışya.

5.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Hayırda durup durup buralardan niye satıyor Mustafa dediğiniz kişi en azından 10K Üzerinde satsaymışya.
    Ben nerden bilebilirim ki?Siz nasıl takip ediyorsanız bende öyle takip ediyorum.2023 sonu kote etmişlerdi borsaya bu payları.Gördüm ve yazdım.Mustafa dediğim kişi Egeenin sahibi benim gözümde syn hitabını artık kullanmak istemediğim için Mustafa yazıyorum.Gerçekten tahtanında forumunda canı çıktı.Bilgi paylaşmak bile itham edilir oldu.Yazmasam daha iyi olucak.Bereketli olur inş herkese

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,099
     Alıntı Originally Posted by city Yazıyı Oku
    Burdayım Syn Filozof.Sizin gibi bende izliyorum tahtayı.Birşey görürsemde yazıyorum.Ne yapabilirim başka?
    iki Ege arasında kaldık hatta üç Ege (Ege fren Ege End Egetech) sevgili city kap bekledik aylarca gelen kap önce üretime ara sonra çat mıstafa beyin pay satışı!Bedelsiz yapsa da kurtulsa millet!En azından piyasada beklenti bitti oy akşamlar akşamlar deyip evli evine gider garip de nerede akşamlarsa akşamlasın der
    Son düzenleme : Filozof; 23-06-2025 saat: 17:22.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Yanlış mekana EGGUB yorumu yazmışım.
    Sildim ve taşıdım.
    Pardon
    Son düzenleme : playmaker; 23-06-2025 saat: 18:36.

8. İran ve İsrail ateşkes konusunda anlaştı.

Boşluk, gaz, patron malı falan ne varsa alındı.

Önümüzdeki ay faizlerde düşmeye başlayacak.

Umarım buralardan sert yukarı dönüş yaparız.

Sayfa 551/583 İlkİlk ... 51451501541549550551552553561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •