Bizler geri alým beklerken yaptýklarýna bak.![]()
Bizler geri alým beklerken yaptýklarýna bak.![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Patron satýþýnda týrsarým ve 14 binde onlar verdiðinde bende vermiþtim.
Þimdi alým yeri yada 6 aylýk bilançoyu beklerim.
aldýrýr aldýrmaz artýk burasý biraz askýda.
Dünyada manyak lakin bizim borsa 1.5 yýldýr Demokrasiyi ve Adalet Hukuk kavramlarýný mý?Fiyatlýyor ne bu yahu devamlý ne haber olursa düþmek.
Endeks dahil Faiz de bekleyeceðim biraz.YTD.
Arada zýplayan hisselerimle oynaþýrým.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bildiði iþi yapanlar satýþ yaparsa bilmediði iþi yapanlar ne yapsýn?18300den vermediðine sevindim o da ky gibi düþükten satmak zorunda kaldý ilahi adalet!
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Gnydn.Bu adam cuma günü Abd nin bombalayacaðýný bildiði için mi,acil ihtiyacý olduðu için mi,kumarda kaybettiði için mi sattý?Yoksa baþka birine devredip tahtada operasyon mu yaptýracak?Þu an satýþlara devam edecek mi çok önemli.ytd
EGE ENDÜSTRÝ VE TÝCARET A.Þ.
Baðýmsýz Denetim Kuruluþunun Belirlenmesi
Özet Bilgi
Sürdürebilirlik Denetim Kuruluþunun Belirlenmesi
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi -
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Baðýmsýz Denetim Kuruluþunun Ünvaný ANY PARTNERS BAÐIMSIZ DENETÝM A.Þ.
Hangi Faaliyet Dönemi Ýçin Seçildiði 01.01.2024-31.12.2024
Seçildiði Genel Kurul Toplantýsý Tarihi -
Tescil Tarihi -
Tescile Ýliþkin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Tarih ve No.su -
Açýklamalar
Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartlarý Kurumu tarafýndan yayýnlanan Türkiye Sürdürülebilirlik Raporlama
Standartlarý'na uygun olarak hazýrlanacak Kurumsal Sürdürülebilirlik Raporlarýna yönelik zorunlu güvence denetimi ve ilgili
düzenlemeler kapsamýndaki diðer faaliyetleri yürütmek üzere 2024 faaliyet yýlý sürdürülebilirlik raporunun zorunlu güvence denetimi
için ANY PARTNERS BAÐIMSIZ DENETÝM A.Þ.'nin seçilmesine söz konusu seçimin yapýlacak ilk Olaðan Genel Kurul toplantýsýnda pay
sahiplerinin onayýna sunulmasýna karar verilmiþtir.
Yukarýdaki açýklamalarýmýzýn, Sermaye Piyasasý Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliðinde yer alan esaslara uygun olduðunu, bu
konuda/konularda tarafýmýza ulaþan bilgileri tam olarak yansýttýðýný, bilgilerin defter, kayýt ve belgelerimize uygun olduðunu, konuyla ilgili
bilgileri tam ve doðru olarak elde etmek için gerekli tüm çabalarý gösterdiðimizi ve yapýlan bu açýklamalardan sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri