Ayrıca merkez bankasının buharlaşan rezervlerinin yabancıya yada yerli döviz hesaplarına gittiğine kesinlikle inanmıyorum
Printable View
Ayrıca merkez bankasının buharlaşan rezervlerinin yabancıya yada yerli döviz hesaplarına gittiğine kesinlikle inanmıyorum
Loner Hocam,
GRN.V de inanilmaz bir haber dustu dun.
Hisse aninda, haber bekleniyor diye islemler durduruldu.
Gelen aciklama ;
Greenlane Renewables Inc. has entered into an agreement with a syndicate of underwriters led by TD Securities Inc., pursuant to which the underwriters have agreed to purchase, on a bought deal basis, 9.22 million common shares of the company at a price of $2.17 per share for gross proceeds of approximately $20-million.
The company will also grant to the underwriters an overallotment ( fazla pay opsiyonu) option to increase the size of the offering by up to an additional 15 per cent, such option being exercisable, in whole or in part, at any time prior to 30 days after the closing of
the offering.
Sirketin toplam hissesi 114 Milyon lot.
TD baskanliginda bir grup sirket, sirketin 9.22 Milyon lot hissesini, 2.17 cad. fiyattan verirseniz alirim diyor. Ozeti bu.
Yoksa bunu borsadan satin almaya kalksa kimbilir hisse fiyati kaca cikacak.
Cok iyi bir haber..:)
Bu konuda, Yahoo forumunda bir vatandas, yorum yazmis.
XBC.TO did a bought deal at 5,80 $ in December when the stock was trading around 6,75$ - 7,20$. Believe me we never saw 7$ fish after that, they flew to 11$ in a matter of weeks. Mostly due to the bought deal acquisition.
Doğu akdeniz mevzusu ne oldu..
Boyuna navtex ilan ediyorduk?
Hayır hakkaten çok enteresan..
Bir ara da suriye..
Hergün haber düşüyordu..
Hatta küsüratlı sayılarla şu kadar terörist öldürüldü falan..
Şubat sonu bi baskın yedik..
O gün bugündür tık yok suriyeden..
Yahu tek bi haber bile yok..
Bu arada harlem manhattan dadır zaten diye biliyorum ama neyse..