Dövize yönlenmek felan , şükür kafayı yemedik 10 tl ye gideceğini bilsem bile almam.... hepsi arbitraj felan adam elindeki paranın 10-15 katı dolar alıp satıyor.Tamamen uçuk fiatlar...
Printable View
Mertus abey eline emeğine sağlık. Şahsen paladan sıfır öyle atılmaz böyle atılır hareketi bekliyorum. Olur olmaz orasını Allah bilir.
Memleketi batıranlara çemkiremeyip borsa şortlayanlara çemkirmek de ayrı bir şapşiklik.
Neyse ben volnayı bekliyorum o gelmeden endeks döndü demem de kaçarım.
Borsa yükselirken de düşerken de kazanan veya kaybeden basit bir insanım. Ama borsa yükselirken de düşerken de ekonomiyi, işsizliği, yolsuzluğu konuşabilmem size göre düşman olduğum içindir bana göre ülkesinin gidişatını beğenmeyen sıradan biri olduğum için...
Belki de sevincim kazandığım için değil nihayet birilerinin kafasına dank ettiğini görüyor olmamdandır. Ne yazık ki beyhude bir sevinçmiş sağ olun.
Düşmanı buralarda aramayın.
Hayırlı geceler.
VİOP’ta işlem gören USD/TL Vadeli İşlem Sözleşmeleri Vade Aylarında Yapılacak Değişiklikler Hakkındaki Duyuru >>>> https://bit.ly/2DGuJj2
Hepi topu %5 gitti dolar, bir sürü tantana... akşamına toplantılar vs vs.. bir şey de çıkmayacak da işte, rezerv bitmiş faizler cısss, dostlar alışverişte görsün...
2018'de de göreydik bu aksiyonları ilk günden de dolar 3.5'tan 7'ye %100 çıkmayaydı....