Sayfa 555/1006 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 4,433 - 4,440 arası.

Konu: Viop - XXII

Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Tamam borsa düşmüş,döviz çıkmış kazanmışsınız...tebrik ederiz,ama bu şenlik havası,bu coşku ne ya? Sonra söyleyince kızıyorsunuz..siz Türkiye'nin düşmanı mısınız?Hele yangına körükle gitmek,insanları dövize yönlendirmek...yazıklar olsun!
    Borsayı biz düşürdük sanıyor sanırım.

Terörist de diyebilirdi.

2. Büyüksün Başkan...
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    doalr topiğini doların çıkışı için açmıştım.
    viopuda ayular için açtım

Alıntı Originally Posted by efe78 Yazıyı Oku
    Tamam borsa düşmüş,döviz çıkmış kazanmışsınız...tebrik ederiz,ama bu şenlik havası,bu coşku ne ya? Sonra söyleyince kızıyorsunuz..siz Türkiye'nin düşmanı mısınız?Hele yangına körükle gitmek,insanları dövize yönlendirmek...yazıklar olsun!
    her zaman kazananlar ve kaybedenler vardır.. bunu kabul ederek masaya oturuyor olmanız lazım.. buradaki insanlar kadar milliyetçi ve vatansever insan ülkede bulamazssın.. ortalaması oldukça yuksek bir hassasiyeti var bu başlığın.. ümmetçilerle ve üfürükten sözde milliyetçilerle (püskevit) karıştırma.. gerçek vatanseverler burada ve her şeyi eleştirir ve tartarak karar verirler..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4.  Alıntı Originally Posted by Dolares Yazıyı Oku
    Borsayı biz düşürdük sanıyor sanırım.

Terörist de diyebilirdi.
    Kendini beğenmişlikte ve bir halt sanmakta tavan yapmışsın.Öyle düşünsem söylerdim,balinanın etrafında sadece birer asalak sadece anlattığım kişiler...

5. Burada yazan arkadaşlar çoğu akıllı bilgili
    İnsanlar. Bilgilendirirse sevinirim Ben bir haber göremedim. Bu kadar düşüşten sonramı haber gelecek?
    Ortada haber yoksa düşüş bitmemiş olabilirimi?

6.  Alıntı Originally Posted by mertus Yazıyı Oku
    Garanti bankası son durum aşağıdaki gibi. 7.50 üzerine atamadığı için sert düşüşe devam etti. 5 ve 15 dk'lık grafiklerde uyumsuzluklar oluşmaya başladı. Şimdilik göstergeye yeni dip yaptırmadan tutunması ve en kısa periyodlardaki negatif uyumsuzluklar hisse için olumlu. Ancak saatlik ve günlük bazda 7.5 seviyesine kadar her yükseliş benim açımdan tepki olarak kalacak. 7.5 üzerine atamazsa düşüş devam eder.

Saatlik göstergede yeni dip yapmadan fiyatlar devamlı yeni dip yapmış. 5-15 dakikalık grafiklerdeki uyumsuzlukları yatayda dinlenerek bertaraf etmiş. Tabiri caizse ıslatıp ıslatıp dövmüşler, dinlene dinlene dövmüşler, alıcıların toplanmasını bekleyip topluca dövmüşler. Sayın lagunanın dediği gibi dibe çekip dipte dövmüşler. Artık saatlik bazda ciddi bir tepki mi gelecek yoksa yataya sarıp göstergeleri mi dinlendirecekler göreceğiz. Kısa vadede buradan shortlamam, long açabilecek kadar da yürekli değilim. Long için şansımı endeksde deneyeceğim.

7. Eskiden demir, çimento, şekere zam gelmeden büyük tüccarlar kamudan alır sonra zam açıklanırdı. Çoğu özelleşti, son dönemde arazileri imara açılarak para kazanılıyordu orada da deniz muhtemelen bitiyor.

Acaba şimdi faizler artmadan kredi çekme veya dövize zam gelmeden ucuzdan alma dönemi mi var diye düşünmeden edemiyor insan.

Bugün ithalat ile uğraşan bir şirket biz krediler sıkışmadan ve faizler düşükken bolca TL kredi çektik o yüzden bilançomuz rahat diyordu BBHT de.

Üretim, hizmet, ihracat vs ile uğraşanlar kendi işlerinden soğuyabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    doğru mu acaba? LÜBNAN...termal kamera ile çekim yapılmış...sol çaprazdan bomba iniyor ve bum...

https://twitter.com/mtahagergerli/st...25734096027649

Sayfa 555/1006 İlkİlk ... 55455505545553554555556557565605655 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •