Printable View
https://i.hizliresim.com/Ly9rMG.jpg
Alıntı: Originally Posted by hamdido Bence ayran sofrasına gidip adama (?) değer vermeyin. Kendi yalnızlığıyla baş başa kalsın. Zaten Ayran sofrası uçmuş.. Şimdi baktım.. yok yerinde.. :cool: Tüh.. Son kupa ayranı da tam bitirmemiştim.. :he:
Dükkan açık içerisi bomboş
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Zaten Ayran sofrası uçmuş.. Şimdi baktım.. yok yerinde.. :cool: Tüh.. Son kupa ayranı da tam bitirmemiştim.. :he: Sağlık köşesine gitmiş, bu herif müshil etkisi yaptığından her halde? :oleyo:
Biraz TV bakayım..
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Sağlık köşesine gitmiş, bu herif müshil etkisi yaptığından her halde? :oleyo: Yapma yav.. Tam da açılışa istinaden beleşe ayran içip davuk döner yiyorduk.. :he: Sağlık köşesine gittiyse davuk döner işi yatar.. ayrana talim.. kuru kuru.. :he:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Yapma yav.. Tam da açılışa istinaden beleşe ayran içip davuk döner yiyorduk.. :he: Sağlık köşesine gittiyse davuk döner işi yatar.. ayrana talim.. kuru kuru.. :he: Başımıza ne geliyorsa, sizin gibi tavuk döner ayran budalalarından geliyor, efendim! :vk: Irakı var, sarışın var, viski var, semerde var, daha ne istiyorsunuz! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Başımıza ne geliyorsa, sizin gibi tavuk döner ayran budalalarından geliyor, efendim! :vk: Irakı var, sarışın var, viski var, semerde var, daha ne istiyorsunuz! :kahkah: Ama bedavaydı.. :kahkah: