Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Originally Posted by hamdido Bence ayran sofrasına gidip adama (?) değer vermeyin. Kendi yalnızlığıyla baş başa kalsın. Zaten Ayran sofrası uçmuş.. Şimdi baktım.. yok yerinde.. Tüh.. Son kupa ayranı da tam bitirmemiştim..
Dükkan açık içerisi bomboş
Originally Posted by DeliKAN Zaten Ayran sofrası uçmuş.. Şimdi baktım.. yok yerinde.. Tüh.. Son kupa ayranı da tam bitirmemiştim.. Sağlık köşesine gitmiş, bu herif müshil etkisi yaptığından her halde?
Biraz TV bakayım..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by reha kaya Sağlık köşesine gitmiş, bu herif müshil etkisi yaptığından her halde? Yapma yav.. Tam da açılışa istinaden beleşe ayran içip davuk döner yiyorduk.. Sağlık köşesine gittiyse davuk döner işi yatar.. ayrana talim.. kuru kuru..
Originally Posted by DeliKAN Yapma yav.. Tam da açılışa istinaden beleşe ayran içip davuk döner yiyorduk.. Sağlık köşesine gittiyse davuk döner işi yatar.. ayrana talim.. kuru kuru.. Başımıza ne geliyorsa, sizin gibi tavuk döner ayran budalalarından geliyor, efendim! Irakı var, sarışın var, viski var, semerde var, daha ne istiyorsunuz!
Originally Posted by reha kaya Başımıza ne geliyorsa, sizin gibi tavuk döner ayran budalalarından geliyor, efendim! Irakı var, sarışın var, viski var, semerde var, daha ne istiyorsunuz! Ama bedavaydı..
Forum Rules
Yer İmleri