Kendini yontmayý unutma der Zeus....
Originally Posted by hamdido Bence ayran sofrasýna gidip adama (?) deðer vermeyin. Kendi yalnýzlýðýyla baþ baþa kalsýn. Zaten Ayran sofrasý uçmuþ.. Þimdi baktým.. yok yerinde.. Tüh.. Son kupa ayraný da tam bitirmemiþtim..
Dükkan açýk içerisi bomboþ
Originally Posted by DeliKAN Zaten Ayran sofrasý uçmuþ.. Þimdi baktým.. yok yerinde.. Tüh.. Son kupa ayraný da tam bitirmemiþtim.. Saðlýk köþesine gitmiþ, bu herif müshil etkisi yaptýðýndan her halde?
Biraz TV bakayým..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk. >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Originally Posted by reha kaya Saðlýk köþesine gitmiþ, bu herif müshil etkisi yaptýðýndan her halde? Yapma yav.. Tam da açýlýþa istinaden beleþe ayran içip davuk döner yiyorduk.. Saðlýk köþesine gittiyse davuk döner iþi yatar.. ayrana talim.. kuru kuru..
Originally Posted by DeliKAN Yapma yav.. Tam da açýlýþa istinaden beleþe ayran içip davuk döner yiyorduk.. Saðlýk köþesine gittiyse davuk döner iþi yatar.. ayrana talim.. kuru kuru.. Baþýmýza ne geliyorsa, sizin gibi tavuk döner ayran budalalarýndan geliyor, efendim! Iraký var, sarýþýn var, viski var, semerde var, daha ne istiyorsunuz!
Originally Posted by reha kaya Baþýmýza ne geliyorsa, sizin gibi tavuk döner ayran budalalarýndan geliyor, efendim! Iraký var, sarýþýn var, viski var, semerde var, daha ne istiyorsunuz! Ama bedavaydý..
Forum Rules
Yer Ýmleri