Kasim faiz indirimi ne olur ustad?SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kasim faiz indirimi ne olur ustad?SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada Hazinenin MB deki döviz hesabında bulunan tutarda var. Yakın vakitlerde bakmadım ama Swap hariç net rezerv kalemi, kılçıksız olan, daha düşük. IMF hesabı böyle. Yanlış birşey yok ama dediğim gibi kılçıksız bakmak için onu da çıkarmak lazım. MB nin değil o döviz Hazinenin sonuçta vakti geldiğinde dış borç ödemesine gidiyor.
9,90 dan 100 fular daha aldim faizler yilbaşında tek hane olacağını tahmin ediyorum faiz çok yüksek piyasa da o yüzden pahalı deniyor piyasa ucuz olması için faiz 6 yada olursa piyade canlı olur deniyor düşürsünler 7 olmadı 6 piyasa canlı ucuz ve kelepir olsun 7 kilo kiloluk mercan yakaladım kilo 150 den gitti dip mercanı derin su mercanı da deniyor bol omega 3 vakr diye alıyorlar ne faydası var bilemem bana 150 TL kaldı. 1 ay bu 150 tl yeter bu derin su mercanı 600-900 metreden çıkıyor normal balıktan çok fazla.omega 3 olduğundan kilo 150 çrkiyor düz mercanı 70 den zor satıyorum bu tür para ediyor tlfde durmaktansa fular da durmak
Alışlarım çoğu. 9,0 san sonra 9,50 dem en son 9,90 damın bugüm almış oldım zarar 0.0
Gecen biri dibte kaldi.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün twıtter başlıklarını gören yetkisiz, elemanları sorguya çekmiş olmalı ki herkesin suratı bir karış geziyor.. Bazılarının artık yüzünü bile görmek istemeyebilir. Kahvehaneci Ömer abi bir türlü orta şekeri tutturamıyor. Kabzımal Fahri abi de bu sıra hep kalın pırasaları bahane ediyormuş. Oysa kalından dolma, inceden zeytinyağlı yemek yaparız. İsrafa gerek yok.
Bugün de akşam oldu. Yorulduk. Gözlerimi dinlendirmeliyim. Yarın bana çok lazımlar. Yatırım tavsiyesi değildir. Sağlık tavsiyesidir.