Sayfa 558/1002 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Kasim faiz indirimi ne olur ustad?
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bir arzu nesnesi olarak havuç dilim baklava... artık müzede falan sergilerler herhalde.
    SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Kasim faiz indirimi ne olur ustad?

hiç tahmin yapmam ... buy stop , sell stop emirlerimi girer , sonrasında oluşan duruma göre pozisyonu yönetirim... kar belli bir büyüklüğü geçerse pozisyona gıdım gıdım ekleme yap falan filan şantirifinton...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ama satışlar habire çakılıyor.O fiyatlara ne kadar mal alınıyor satılıyor emin değilim.Dolarda alım satım belli işte, iki tuşla elindeki dolar ne kadar ediyor anlıyorsun.Hele bir emlağı nakte dönmeyi deneyin ne kadar sürede kaçtan dönebileceksiniz.Dediğiniz rakamlar tabela fiyatı.
    Istatistikler herseyi soylemiyor

Mesela yabancilarin emlak alim sayisini tutarini biliyoruz

Ama yabanci ulkelerde yasayan Turklerin Turkiyede aldigi emlak diye bir istatistik yok

Benim tahminim cok cok yuksektir

4.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku

Döviz de zorunlu karşılık oranları dahada yükseltmek zorundalar.!!
    Bu gibi Makyajla bu işlerin sonu felaket olur.!!
    Burada Hazinenin MB deki döviz hesabında bulunan tutarda var. Yakın vakitlerde bakmadım ama Swap hariç net rezerv kalemi, kılçıksız olan, daha düşük. IMF hesabı böyle. Yanlış birşey yok ama dediğim gibi kılçıksız bakmak için onu da çıkarmak lazım. MB nin değil o döviz Hazinenin sonuçta vakti geldiğinde dış borç ödemesine gidiyor.

5. 9,90 dan 100 fular daha aldim faizler yilbaşında tek hane olacağını tahmin ediyorum faiz çok yüksek piyasa da o yüzden pahalı deniyor piyasa ucuz olması için faiz 6 yada olursa piyade canlı olur deniyor düşürsünler 7 olmadı 6 piyasa canlı ucuz ve kelepir olsun 7 kilo kiloluk mercan yakaladım kilo 150 den gitti dip mercanı derin su mercanı da deniyor bol omega 3 vakr diye alıyorlar ne faydası var bilemem bana 150 TL kaldı. 1 ay bu 150 tl yeter bu derin su mercanı 600-900 metreden çıkıyor normal balıktan çok fazla.omega 3 olduğundan kilo 150 çrkiyor düz mercanı 70 den zor satıyorum bu tür para ediyor tlfde durmaktansa fular da durmak
    Alışlarım çoğu. 9,0 san sonra 9,50 dem en son 9,90 damın bugüm almış oldım zarar 0.0

6.  Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    9,90 dan 100 fular daha aldim faizler yilbaşında tek hane olacağını tahmin ediyorum faiz çok yüksek piyasa da o yüzden pahalı deniyor piyasa ucuz olması için faiz 6 yada olursa piyade canlı olur deniyor düşürsünler 7 olmadı 6 piyasa canlı ucuz ve kelepir olsun 7 kilo kiloluk mercan yakaladım kilo 150 den gitti dip mercanı derin su mercanı da deniyor bol omega 3 vakr diye alıyorlar ne faydası var bilemem bana 150 TL kaldı. 1 ay bu 150 tl yeter bu derin su mercanı 600-900 metreden çıkıyor normal balıktan çok fazla.omega 3 olduğundan kilo 150 çrkiyor düz mercanı 70 den zor satıyorum bu tür para ediyor tlfde durmaktansa fular da durmak
    Alışlarım çoğu. 9,0 san sonra 9,50 dem en son 9,90 damın bugüm almış oldım zarar 0.0
    Yalnız maacit kardeş bir gün diplerde kaybolacaksın ! Çok balık için diplere dalmak risklidir. 2-3 gün yazmadığında dipte vurgun mu yedin diye merakta kalıyorum.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Gecen biri dibte kaldi.

Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8. Bugün twıtter başlıklarını gören yetkisiz, elemanları sorguya çekmiş olmalı ki herkesin suratı bir karış geziyor.. Bazılarının artık yüzünü bile görmek istemeyebilir. Kahvehaneci Ömer abi bir türlü orta şekeri tutturamıyor. Kabzımal Fahri abi de bu sıra hep kalın pırasaları bahane ediyormuş. Oysa kalından dolma, inceden zeytinyağlı yemek yaparız. İsrafa gerek yok.

Bugün de akşam oldu. Yorulduk. Gözlerimi dinlendirmeliyim. Yarın bana çok lazımlar. Yatırım tavsiyesi değildir. Sağlık tavsiyesidir.

Sayfa 558/1002 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •