SASA ya sadece patronun algı olayı ile bakıyorsun ya ..benim için de senin inandırıcılığın kalmadı..
sen de algı yapıyorsun bak..
Printable View
neden şortları kapattın diye soruluyor ben dün şortladım 12600 analizleri paylaştık pazartesini görelim indikatörler biraz kendini toparlasın 12230-12235 bu bölgeden kapandık yukarda 1 kaç gerekçe yazdık
Teneke neye denir?
Teneke, iki yüzü elektroliz yoluyla kaplanan sac malzemeye ve bu malzemeden yapılan 20 litrelik kaplara verilen isim. İnce sac levhalar temperlenerek dayanıklılığı artırılır ve düzgün bir yüzey elde edilmesi sağlanır. Daha sonra elektroliz yoluyla kalaylanır.
Kalaylandıkça iyileşiyor. Onun iyiliği için
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biraza gideyim ABD borsasına bakalım oradaki tahtalarımda iyi gidiyor bozkurt uzuncu yakalarsan hikayesiyle orada olucan:)
JPM,
- Türkiye için yıl sonu enflasyon tahminini %29,50’den %31,50’ye, 2026 tahminini ise %21,80’den %23’e yükseltti.
- TCMB’nin faiz indirimlerine daha temkinli bir hızda devam etmesini bekliyorlar. 23 Ekim’de 150 bp, 11 Aralık’ta ise 100 bp indirim bekliyorlar. Yıl sonu faizin %38’de kapanacağı tahmin ediyorlar. 2026 sonuna kadar ise faizin %30’a inmesini bekliyorlar.