Sayfa 558/570 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568 ... SonSon
Arama sonucu : 4558 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: Viop LXVII

1. SASA ya sadece patronun algı olayı ile bakıyorsun ya ..benim için de senin inandırıcılığın kalmadı..
    sen de algı yapıyorsun bak..
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    haftasonu büyük bir çökme yaşanacak demekki...

viop öyle söylüyor...

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Yine kısıtlı gördüm. Çocukken sevgisiz büyümüş olabilirsin hayata karlı bir hınç içinde olabilirsin ama burada o sevgiyi hak etmen için boynunu bükmen gerekir. Hem cahil hem de yüksek perdeden konuşursan sevilmezsin. Özür dile zırvalamaların için bak neler değişir neler belki şirinleri bile görebilirsin

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Acaba tecavüze mi uğradı bu. Ciyyak ciyyak ötüyor

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi o dediğini bir iki haftadır yaşıyoruz. Bir iki kez alıp satıyorum tek kademeye ha. Ondan sonra ki ellediğimiz memeye denk geliyor.
    https://youtube.com/shorts/VR4CWxMzo...1jfHM21ZpF5-Zu
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Vıop bantlarını yazayım seneryom çalışırsa ilk etap 12190 -istediğim formasyona oynarsa 11800-11900 bölgesi .
    teknik olarak bu görüşler .
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Seneryom çalışırsa önce 2.62-2.60 bölgesi sonra 2.47-2.49 bölgesi beklentim mevcut.
    bugun pazartesi daha netlik kazanacak bir daha günlük teknik hareket karar verecek.

günlükte bir ortalamam ve indikatörüm var bakalım .
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    işçi kardeşim 2.61 takip et 200 günlük ortalama oradan tepki gelmezse aşağı hareketin devamını bekliyorum ,
    3-6 haziran halkbank hikayesi olumlu gelirse , pazartesi bir veri var enflasyonla ilgili merkez bankası onu takip ediyor o olumlu gelirse yukarı makinalı harekette olabilir.Bu yüzden kapanışa doğru şortlarda kar al yapıcam gibi duruyor kar cebe yakışır .Çok binerim bunlara daha
    neden şortları kapattın diye soruluyor ben dün şortladım 12600 analizleri paylaştık pazartesini görelim indikatörler biraz kendini toparlasın 12230-12235 bu bölgeden kapandık yukarda 1 kaç gerekçe yazdık
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Acaba tecavüze mi uğradı bu. Ciyyak ciyyak ötüyor
    Teneke neye denir?
    Teneke, iki yüzü elektroliz yoluyla kaplanan sac malzemeye ve bu malzemeden yapılan 20 litrelik kaplara verilen isim. İnce sac levhalar temperlenerek dayanıklılığı artırılır ve düzgün bir yüzey elde edilmesi sağlanır. Daha sonra elektroliz yoluyla kalaylanır.

Kalaylandıkça iyileşiyor. Onun iyiliği için

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Biraza gideyim ABD borsasına bakalım oradaki tahtalarımda iyi gidiyor bozkurt uzuncu yakalarsan hikayesiyle orada olucan
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi o dediğini bir iki haftadır yaşıyoruz. Bir iki kez alıp satıyorum tek kademeye ha. Ondan sonra ki ellediğimiz memeye denk geliyor.
    Senin iş daha zor.
    Gidip kuzunun orada kuzuya sataştın.
    Beni de dolduruşa getirdin.
    Sasadan paçayı kurtarırsa tasası seni tutar.haberin olsun.

8. JPM,
    - Türkiye için yıl sonu enflasyon tahminini %29,50’den %31,50’ye, 2026 tahminini ise %21,80’den %23’e yükseltti.
    - TCMB’nin faiz indirimlerine daha temkinli bir hızda devam etmesini bekliyorlar. 23 Ekim’de 150 bp, 11 Aralık’ta ise 100 bp indirim bekliyorlar. Yıl sonu faizin %38’de kapanacağı tahmin ediyorlar. 2026 sonuna kadar ise faizin %30’a inmesini bekliyorlar.

Sayfa 558/570 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •