onunla ilgili eleştirim kuantiti ile ilgili değil, at la deve değil, bir yerde uzlaşırdık,
Rakamdan ziyade teşhis yanlış. :he:
Printable View
Eczanelerde bebek bezi satilir ama öncesinde eczanelerin bu yasaktan haberi olupta stoklarını sağlamlaştırdıklarını zannetmiyorum.
Aileler artık eski usul idare etmek zorunda kalabilir iki gün.
Allah yardımcımız olsun.
Allah vatana, devlete, millete zeval vermesin.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Romanya, Polonya ve Portekiz yaniltti beni ama. Cok sınirli kaldilar su ana kadar.
Nasil indiriceksin . 1 ulke onlem alsa diger ulke onlem almiyor Belarus dan ornek verdim vaka sayisi 20-30 cikiyordu hergun . halk mizmizlanmaya baslayinca WHO dan denetleme cagiriyorlar . geldikleri gunden beri vaka sayisi 400-500 lerde. hicbir onlem almadi . son zamanlarda dolar kuru artti butun yaslilar bankaya akin etti sebeb 100$ almak icin . sosyal mesafemi o ne kucuk bir banka subesinde en az 50 kisi . bugun ogrendim bir cok bankacinin testi pozitif cikmis .. 4 5 gun once kilisenin onunde bir kutlama vardi en az 5000 kisi igne atsan yere dusmez .. hastahaneleri desen 1980 turkiye hastahaneleri daha modern bunlarinkinin yaninda .. 1 ay sonra butun dunyada onlemler kalkmis olsa ne yazar al sana potansiyel bir ulke . oraya buray gidip gene bir cok insani enfekte edicekler .. bugun bir kac tane yasliya uzaktan sordum neden maske takmiyorsunuz neden hice sayiyorsunuz aldigim cevap eczanelerde maske varda bizmi almadik .. 8 tane maske aldim verdigim para $ olarak 32 $ tanesi 4$ . Adamlar 32$ ile 1 aylik market ihtiyacini goruyor . sen Italyada istedigin kadar onlem al . kapilarini acinca Bunlari biliyor olsan dahi Belarus vatandaslari giremezmi diyeceksin ?