aslında yeni mal almak için son şanslar .durun bakim biraz daha alalım düddürü spekten malları alalım elinden aklı basına gelir.
verilen lotlara bak bildigin küçük yatırımcı dahi bukadar oynatır bu lotla hisseyi :kahkah:
ytd
Printable View
aslında yeni mal almak için son şanslar .durun bakim biraz daha alalım düddürü spekten malları alalım elinden aklı basına gelir.
verilen lotlara bak bildigin küçük yatırımcı dahi bukadar oynatır bu lotla hisseyi :kahkah:
ytd
Eleman ortamın bozukluğundan istifade, korku salıp milleti dökmeye çalışıyor. NO PANİK...
takası çok iyi duruyor onlarda biliyor da çaktırmıyorlar keratalar.
arastırın bakın bist te en iyi hisse ,şirket bu bu fiyat komik. satıyorum şirketi dese gerçek degeri hisse bası 25 tl den asagı degil .yani anlıyacagınız şu anki yeri çok saçma aynı spek gibi saçma
Bu kadar sert tepki vermesi bile hissenin ne kadar sahipli olduğunun göstergesi. Yatırımcısının canına okuyor. Psikolojiyi dibe vurduruyor. ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR. DEVAM ADAMIM..BİZ BURDAYIZ..
6,70 kadar müsaden var spek hatta 6,74 de fena degil hadi bakalım.bugün işim yok bende senle oynayacagım spekoglu spek
Gözünün yağını yediğim, ne uzattın bu kadar. 10-15 gün sonra zaten elin mahkum. Tamam son çırpınışların bunlar anladık. Sıkma canını o kadar. BERABER YİYECEĞİZ PASTAYI. Anladın sen onu...
İş Yatırım satışlara devam ediyor. Hisseyi gerileten sanırım oradan gelen satışlar..
Nekadar satmışlar gene gün içi alan satanları paylaşırmısın.
HUAWEI KII-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sonradan farkettim 58 000 lot satmışlar gene. Ellerinde 1 400 000 lot daha var. Kaç lot daha satarlar bilmiyoruz. İzleyip göreceğiz artık.
alıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=AN2I
satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=I39A
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=3W64
Artik burden yukarilari hedeflerse dususten onayini alip yukarilar hedeftir diyebiliriz
Bakalim bilancoya kadar gucu neymis...
Bizi buralarda bekletecek mi? yoksa primlenecek mi?
bilancoyu bekleyecegim
ytd...
10/08/2016 tarihin de yıllık 6 aylık konsolide olmayan net dönem karı 27.608,833 TL geldiğin de hissenin fiyatı 4,89 TL idi. Bu gelen bilanço ile hisse 20/09/2016 tarihine kadar yükselerek 9,425 TL ye kadar yükseldi. 10/08/2016 endeks 77.956 iken 20/09/2016 da endeks 77.313 idi. 2017 yıllık ilk 9 aylık konsolide net kar 28.813,829 TL ve Endeks 120.188 KUTPO 6.76 TL. BU NEDİR?
Endeks % 55.84 prim yapmış kutpo % 40' a varan düşüş yapmış. şirket kar açıklamış. Bu tahtanın sahibi kısaca herkesin ırzına geçmiş.
[QUOTE=yarımada;1607304]Borsada böyle bir hesap olmaz. 9.42 olan fiyatı niye baz alıyorsun? Belki o fiyat olması gerekenden yüksek fiyattı.[/QUO
Üstad, şirket ederin den bahsetmiyorum ben. Hissenin yaptığı hareketten bahsediyorum. Nasıl hesap olur sen anlat bize bakalım..
[QUOTE=yarımada;1607397]Ederinden bahsetmiyorsan niye endeks %55 çıkmış bu %40 düşmüş diye yorum yapıyorsun? Üstelik kar rakamlarını da vererek.
O zaman rakamların bir anlamı yok. İsterse 15 liraya çıkıp 5 liraya düşsün.[/QUOT
hocam rakamların oluşturduğu pozisyon bu. İstersen eline kağıt kalem al grafikleri incele benim ulaştığıma sende ulaşırsın. Basit bir şey. Fazla zeki olmaya gerek yok. Ederi ise derdin merak etme bu şirket yıl sonu öz sermayesi kadar kar açıkladığın da ederi 10 TL. Ederi de bu. Anlaştık mı?
hiç kimsenin hayal kırıklığı yaşamasını istemem,yıl sonunda sermaye kadar kar açıklaması bence hayal(gönül arzusu olabilir ancak,keşke olsa)şirket patronları yine bir abidin dümeni çevirir ve karı geçen seneki gibi cukkalarlar herkeste bakar kalır.kurumsal olmayan patron kağıtlarından uzak durulması gerektiğini düşünüyorum ve bu şirket yaklaşık 10 yıldır ortaklarına kazık atan bir yapıyla yönetiliyor.
Bilanço ile oynayıp farklı bir sonuç ortaya çıkar ise bir şey diyemem.. Fakat tahtanın sahibi ciddi eziyor hisseyi. Çok sığ tahta. Para girişi olduğu an satış basmaz ise tavana kilitler fakat bilanço gelene kadar bu şekil de baskılayacaklar.
Tahtanın içine ettiler. Saçma sapan işlemler yapıyorlar. Anlaşılan zıvanadan çıkan çok.
Arkadaşlar; Kutpo yoğun KY ilgisi olmayan bir kağıt ve maalesef yatırım yapanlar da benim gibi inat kişiler. Patron ve tahtacısı işe maalesef Lotları tek-tek sayıyor ve açgözlü! İlla ki hepsini toplayacaklar! Toplayamadıkça çıldırıyorlar! Onlar adına üzgünüm çünkü ben ve benim gibi düşündüğünü bildiğim bazı arkadaşlar ON YIL Bile bekleriz ama ederinin altına vermeyiz! Kademelere bakıyorum ve gülüyorum. Çünkü mal kaptırmaktan da korkuyorlar! İnanın onların stresi bizden fazla!
BU ARADA EKONOMİ BAKANLIĞI SİTESİNDE PORSELEN İTHALATI İLE İLGİLİ AÇILMIŞ OLAN ANTİ-DAMPİNG SORUŞTURMASINDA NİHAİ BİLDİRME RAPORU YAYINLANMIŞ VE ÇİN TARAFINDAN DAMPİNG UYGULANDIĞI HÜKÜM ALTINA ALINMIŞ! BU NE DEMEK; BİR-İKİ AY İÇİNDE ÇİNDEN YAPILAN PORSELEN İTHALATINA ANTİ-DAMPİNG VERGİSİ GELİYOR! PEKİ BU NE DEMEK KUTPO DAHA KARLI OLACAK! İYİ GÜNLER
Sn Levo, sıkıntıları büyük. Dediklerinize katılıyorum. Benim de tahminim istedikleri lotları toplayamadıkları yönün de. Elinde ciddi sayılabilecek lotları olanları biliyorum. Satacak kişiler de değiller. O yüzden çırpınıp duruyorlar. Bilanço ve sizin dediğiniz gelişmeler olumlu olur ise ne yapacaklar merak konusu..
Ekonomi Bakanlığının Raporu..
https://www.ekonomi.gov.tr/portal/Sh...CM%2FEK-252851
Soruşturma
MADDE 2- (1) Yerli üreticiler Kütahya Porselen Sanayi A.Ş. (Kütahya Porselen) ve
Heriş Seramik ve Turizm Sanayi A.Ş. (Heriş Seramik) tarafından yapılan başvuruda, Çin Halk
Cumhuriyeti menşeli “porselenden ve seramikten sofra ve mutfak eşyası†ithalatının dampingli
fiyatlarla yapıldığı ve bu ithalatın yerli üretim dalında zarara neden olduğu iddiasıyla anılan
ülke menşeli ithalata yönelik olarak bir damping soruşturması başlatılması talep edilmiştir.
(2) Başvuru kapsamında sunulan bilgi ve belgelerin incelenmesinden, Çin Halk
Cumhuriyeti menşeli ithalat için bir damping soruşturmasını haklı kılacak damping, zarar ve
illiyet bağına ilişkin yeterli delillerin mevcut olduğu sonucuna varılmış olup, Çin Halk
Cumhuriyeti menşeli “porselenden ve seramikten sofra ve mutfak eşyası†ithalatına yönelik
olarak 24/9/2016 tarihli ve 29837 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan İthalatta Haksız
Rekabetin Önlenmesine İlişkin Tebliğ (Tebliğ No: 2016/38) ile bir damping soruşturması
başlatılmıştır.
(3) T.C. Ekonomi Bakanlığı (Bakanlık) İthalat Genel Müdürlüğü (Genel Müdürlük)
tarafından yürütülen damping soruşturmasında nihai bildirimin ilgili taraflarla paylaşılması
aşamasına gelinmiştir.
Tahtada resmen oyun oynanıyor. Bu sene gelecek kar 40 ve üstü olacaktır. Aşağısını mümkün görmüyorum. Tahta yapılanın tamamen sindirme baskı politikası olduğunu düşünüyorum. Kimse yenilmesin bu baskıya.. Zamanı gelince bu mesajımı paylaşırım. Sevgiler..
Tahta doğum sancıları çekiyor. Doğum yaklaşıyor. Sabır.
Mal kaptırmamak için çok çırpınıyor garibim. İşi zor bu tahtacının.
Adamlar malları el değiştiriyor. Operasyon hazırlığı da olabilir . Toplu tek kalem 4 basamaklı lot alım değişimi ilk kez gördüm. Normalde tarzıdeğilbu hissenin
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn Maharaj sizden bi yorum alsak buralardaysanız beklentiniz devammı sevgiler
Yokmuş bir pasta paylaşacak.
Bugün alan satanları paylaşacak yokmu.
Allah razı olsun dostum burda olman güven veriyor iyi aksamlar.
Yıllık bilanço kötü gelse bunlar fiyatı şişirirlerdi . Şubat 15 ine kadar elinde olan beklesin. Ve genel kurul ilk toplantısına kadar
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genelde dediğiniz gibi hisseyi yukarı yapıp bilanço sonrası sağlam gömdler. Şimdi ciddi baskıladılar. Önümüzde iki haftaya yakın bir zaman var. Ne olacak göreceğiz . Doğru olanın beklemek olduğunada inanıyorum. Ytd
Bu saatten sonra bu hisseden çıkmak büyk hata. Borsa da ucuz kalan bir kaç hisseden biri. Diğer hisseler çok ciddi primler yaptı. KUTPO nun onlara göre çok daha defansif olduğunu düşünyorum. Hak ettiği fiyatta olmadığı kesin, ucuz olduğu kesin. Bir gün birileri mutlaka gelecek. Beklemeye devam. Bu arada tahtacı biraz sinirli. 😡
Yatırım finansman bile bu fiyatlardan daha önce alıcı olurdu. Maliyetini dahada aşağıya çekmek ve daha aşağılardan yapmak için 75 000 lot satmışlar.