Sayfa 278/917 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. [QUOTE=yarımada;1607304]Borsada böyle bir hesap olmaz. 9.42 olan fiyatı niye baz alıyorsun? Belki o fiyat olması gerekenden yüksek fiyattı.[/QUO
    Üstad, şirket ederin den bahsetmiyorum ben. Hissenin yaptığı hareketten bahsediyorum. Nasıl hesap olur sen anlat bize bakalım..

2.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Borsada böyle bir hesap olmaz. 9.42 olan fiyatı niye baz alıyorsun? Belki o fiyat olması gerekenden yüksek fiyattı.
    Üstad, şirket ederin den bahsetmiyorum ben. Hissenin yaptığı hareketten bahsediyorum. Nasıl hesap olur sen anlat bize bakalım..

3.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Ederinden bahsetmiyorsan niye endeks %55 çıkmış bu %40 düşmüş diye yorum yapıyorsun? Üstelik kar rakamlarını da vererek.

O zaman rakamların bir anlamı yok. İsterse 15 liraya çıkıp 5 liraya düşsün.

4. [QUOTE=yarımada;1607397]Ederinden bahsetmiyorsan niye endeks %55 çıkmış bu %40 düşmüş diye yorum yapıyorsun? Üstelik kar rakamlarını da vererek.

O zaman rakamların bir anlamı yok. İsterse 15 liraya çıkıp 5 liraya düşsün.[/QUOT
    hocam rakamların oluşturduğu pozisyon bu. İstersen eline kağıt kalem al grafikleri incele benim ulaştığıma sende ulaşırsın. Basit bir şey. Fazla zeki olmaya gerek yok. Ederi ise derdin merak etme bu şirket yıl sonu öz sermayesi kadar kar açıkladığın da ederi 10 TL. Ederi de bu. Anlaştık mı?

5. hiç kimsenin hayal kırıklığı yaşamasını istemem,yıl sonunda sermaye kadar kar açıklaması bence hayal(gönül arzusu olabilir ancak,keşke olsa)şirket patronları yine bir abidin dümeni çevirir ve karı geçen seneki gibi cukkalarlar herkeste bakar kalır.kurumsal olmayan patron kağıtlarından uzak durulması gerektiğini düşünüyorum ve bu şirket yaklaşık 10 yıldır ortaklarına kazık atan bir yapıyla yönetiliyor.

6. Bilanço ile oynayıp farklı bir sonuç ortaya çıkar ise bir şey diyemem.. Fakat tahtanın sahibi ciddi eziyor hisseyi. Çok sığ tahta. Para girişi olduğu an satış basmaz ise tavana kilitler fakat bilanço gelene kadar bu şekil de baskılayacaklar.

7. Tahtanın içine ettiler. Saçma sapan işlemler yapıyorlar. Anlaşılan zıvanadan çıkan çok.

8. Arkadaşlar; Kutpo yoğun KY ilgisi olmayan bir kağıt ve maalesef yatırım yapanlar da benim gibi inat kişiler. Patron ve tahtacısı işe maalesef Lotları tek-tek sayıyor ve açgözlü! İlla ki hepsini toplayacaklar! Toplayamadıkça çıldırıyorlar! Onlar adına üzgünüm çünkü ben ve benim gibi düşündüğünü bildiğim bazı arkadaşlar ON YIL Bile bekleriz ama ederinin altına vermeyiz! Kademelere bakıyorum ve gülüyorum. Çünkü mal kaptırmaktan da korkuyorlar! İnanın onların stresi bizden fazla!
    BU ARADA EKONOMİ BAKANLIĞI SİTESİNDE PORSELEN İTHALATI İLE İLGİLİ AÇILMIŞ OLAN ANTİ-DAMPİNG SORUŞTURMASINDA NİHAİ BİLDİRME RAPORU YAYINLANMIŞ VE ÇİN TARAFINDAN DAMPİNG UYGULANDIĞI HÜKÜM ALTINA ALINMIŞ! BU NE DEMEK; BİR-İKİ AY İÇİNDE ÇİNDEN YAPILAN PORSELEN İTHALATINA ANTİ-DAMPİNG VERGİSİ GELİYOR! PEKİ BU NE DEMEK KUTPO DAHA KARLI OLACAK! İYİ GÜNLER

Sayfa 278/917 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •