https://s16.directupload.net/images/190411/g65pgmg4.jpg
Printable View
Bugün mal aldıkları halde ; ısrarla her gün kapanışta yapılanı yine bugünde yapan iki kuruma ; Gedik&Invest e dikkat.Bu iki kurum 10 liradan aşağıya yapılan hareketinde baş aktörlerindendi.ve sabah akşam burada ona buna sallarken bunlara hiç ses etmeyen hatta bir de bu topicde teşekkür edenlere çok dikkat edin.
İmtiyazli ........ yoksunlari günaydın.
Adam ....hakkinizi alamayacaksiniz diyen kadina hem kiziyor hemde bos
laf salatasiyla burada havanda su dovuyor....biz sahadayiz ya siz....
H.ya si olan insin sahaya diyoruz.
Adam.....bize alicengiz cekenleri biz
hem severiz hemde doveriz diyoruz adam yine kiziyor.
Ee adam olmak zor tabii.....
Neyse biz hala en basindan beri ne dediysek ayni cizgideyiz...Yani alima
devam....biriktirmeye devam.
Durust bir sekillde hakkaniyetli olurlarsa ....yani aldiklari paranin karsiligini verirlerse.....severiz.
Bu bakis acisi bir baskasina gore hem severim hem doverim se bizi
baglamaz....sadece saygi duyariz.
Ama hem sevilen hemde dovulen olmak cok zor olsa gerek.....
Saygilar.[emoji23]
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2019&no=19
Buraları çiftlik sanan birileri iyi okusun.
Sanko 4,79.-TL a mı almıştı bölünmeden önce.
4,79/2,25=2,13 kadar değdirecekler gibi geliyor.
ytd
Saygılar.
http://finans.gazetevatan.com/haber-...u-yapld/92383/
13.04.2019 10:27
Borsa İstanbul AŞ`nin 2018 faaliyet yılına ilişkin olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.
Borsa İstanbul AŞ'den yapılan açıklamaya göre, İstinye yerleşkesinde gerçekleştirilen toplantı, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşu ile başladı.
Toplantı çerçevesinde yıllık faaliyet raporu, 2018 faaliyet yılına ilişkin bağımsız denetim raporu, 2018 yılı faaliyet ve hesap dönemine ilişkin yıl sonu bilançosu ve kar/zarar tablosu onaylandı. 2018 karının kullanım şekli, dağıtılacak kar ve kazanç oranlarının belirlenmesi ve kar dağıtım hususunda yönetim kurulunun teklifi görüşülerek karara bağlandı. Kar dağıtımı yapılmasına karar verildi.
YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BELİRLENDİ
Ardından yapılan oylamada, Prof. Dr. Erişah Arıcan, Murat Çetinkaya, Yunus Arıncı, Metin Kıratlı, Fahrettin Altun, Cem Demiroğlu, Nicola Beattie, Tevfik Eraslan ve Gülsevin Çipli, yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Yeni Yönetim Kurulu'nun, genel kurul sonrası yaptığı toplantıda, Borsa İstanbul AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Erişah Arıcan, Başkan Vekilliği ve Genel Müdürlüğü görevine Murat Çetinkaya seçildi.
Borsa İstanbul Esas Sözleşmesi'nde yapılan değişiklikle "Farklı pay grupları ve imtiyazları kaldırılarak tek pay grubu oluşturuldu. TVF'nin elinde bulunan pay oranının yüzde 51'in altına düşemeyeceği" eklendi.
Bu arada, BTCIM bedelli yapamaz fikrimi koruyorum...
Yaparsa bu mirasyediler ellerini pamuk cebe daldırmak zorunda kalırlar...
Zaten mecalleri yok... Sanko da garantide...
Kur farkı kapanacak gibi değil... BSOKE de bedelliye devam... Ancak onun da zorluğu var... 400 milyonluk sermayeyi %100 bedelli yapsalar... 300 milyon lazım... BTCIM de o kadar nakit yok... Böyle bir durumda SANKO dan da para çıkmayacak... Diyelim ki yaptılar İsmail TARMAN dan en fazla 34 milyon TL çıkar...
İmtiyazlı oylarınızla, Yönetim Kurulu Üyelerini seçtiğiniz, her Yönetim Kurulu Üyesine 10 bin lira aylık biçtiğiniz ve yarım saatte bitirdiğiniz genel kurul kararlarına güvenerek BTCIM de bedelli sermaye artışı gerçekleştirin...
Hadi bakalım...
Mirasyediler....
Kararınızı bekliyorum...
Hayrola Hoca burada şimdi de 180 derece dönmenin yolunu mu yapmaya kalkışıyorsun?
BSOKE deki sermaye tavanı artırım kararı çok yerinde bir harekettir neden?Çünkü geçen sefer BSOKE de sermaye artırmaları gerektiğinde tavan müsait olmadığı için kaybettikleri 8 ayın faturası çok ağır oldu.Bilenler bilir o konuda da uyardık ama dinletemedik.
Ama burada senin yazdıklarının olmazlığını daha matematiksel olarak bile kavrayacak durumda değilsin.Bu da neden.Çünkü işine böylesi geliyor.
Bu arada tahtada bu işleri çevirenlere de benden selam söylemeyi de unutma.Onlar aynı kafada benim yazdıklarımı aynen böyle dikkate almamaya kafalarına göre takılmaya devam etsinler.Bakalım göreceğiz bu işlerin sonunda ne olacak...
Burada yazan çizenlerin hatta küfredenler yukarı oynamış.Ve genelde zararda.Ama belli ki aşağı daha aşağı diyeler de düşüşe oynamış.
Yakında muhtemelen ilk çeyrek bilançosu ile d*****n kuyruğu kopar kanaatindeyim.Şürekli düşüş daha bitmedi diyenler tahtada ne varsa süpürür hale gelirse şaşırmayın.
YTD.
Tahtada her fırsatta bu aşağıya oynama durumu ; bunu yapanlar taaa ki tahtada ruhunu verene kadar devam edecektir.Çünkü başka seçenekleri yok.Bunu herkes aklının bir köşesinde tutsun.
İstedikleri kadar da burada bu işi inkara kalkışsalarda hedef şaşırtsalarda Gedikten işlem yapan herkimse bu işin içindeki baş aktördür.
Anlat anlat hoca yani bilmesek seni bizi de yiceksin buralarda...
Tahta 2.2 de bilanço beklyor...İyi gelirse yukarı kötü gelirse aşağı basacaklar...Blanço durumunu tahta yapıcılar ona göre ya buralardan mal dağıtıyorlar ya da mal topluyorlar ..görüntü tahta da genel anlamda sanki mal toplanıyor durumu var....Bakalım iyi bilanço olursa nasıl haraket edecek....
Sayin heval bunlar kur sarmalina girdiler. Bu gunku kurla yaklasik yuz milyon buhar oldu. Ihracat bu buharlasmaya care olacakmi gorecegiz......yoksa bir bedelli yakisiyor. Yoksa bu isi dondurmek gittikce zorlasacak. Iyi egitimliler iyi
taklaya geldi.....niyet akibet meselesi.
Saygilar.[emoji28]
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evt niyet akıbet meselesi Tıpkı geçen kaldırdıkları malı bugün 2,18 lere teslim eden Gedik gibi...Bir de onlara sormak lazım acaba komik mi?
Teşekkürler Sayın Cefaks.Aylar yıllardır her gün aşağıya kapanış yapanlar nasıl uyarı cezası bile almıyor.İlginç.
https://s16.directupload.net/images/190416/uffggrjw.jpg
6 aylık takas.