Sayfa 278/597 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon
Arama sonucu : 4774 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: BTCIM - Batı Çimento

1. http://finans.gazetevatan.com/haber-...u-yapld/92383/

13.04.2019 10:27
    Borsa İstanbul AŞ`nin 2018 faaliyet yılına ilişkin olağan genel kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Borsa İstanbul AŞ'den yapılan açıklamaya göre, İstinye yerleşkesinde gerçekleştirilen toplantı, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşu ile başladı.

Toplantı çerçevesinde yıllık faaliyet raporu, 2018 faaliyet yılına ilişkin bağımsız denetim raporu, 2018 yılı faaliyet ve hesap dönemine ilişkin yıl sonu bilançosu ve kar/zarar tablosu onaylandı. 2018 karının kullanım şekli, dağıtılacak kar ve kazanç oranlarının belirlenmesi ve kar dağıtım hususunda yönetim kurulunun teklifi görüşülerek karara bağlandı. Kar dağıtımı yapılmasına karar verildi.

YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BELİRLENDİ

Ardından yapılan oylamada, Prof. Dr. Erişah Arıcan, Murat Çetinkaya, Yunus Arıncı, Metin Kıratlı, Fahrettin Altun, Cem Demiroğlu, Nicola Beattie, Tevfik Eraslan ve Gülsevin Çipli, yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Yeni Yönetim Kurulu'nun, genel kurul sonrası yaptığı toplantıda, Borsa İstanbul AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Erişah Arıcan, Başkan Vekilliği ve Genel Müdürlüğü görevine Murat Çetinkaya seçildi.

Borsa İstanbul Esas Sözleşmesi'nde yapılan değişiklikle "Farklı pay grupları ve imtiyazları kaldırılarak tek pay grubu oluşturuldu. TVF'nin elinde bulunan pay oranının yüzde 51'in altına düşemeyeceği" eklendi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku

Borsa İstanbul Esas Sözleşmesi'nde yapılan değişiklikle "Farklı pay grupları ve imtiyazları kaldırılarak tek pay grubu oluşturuldu. TVF'nin elinde bulunan pay oranının yüzde 51'in altına düşemeyeceği" eklendi.
    Bunu BİST esas sözleşmesinde yapıp, TVF de yani, Türkiye Varlık Fon'unda yönetimi öngörüyorlar...
    BTCIM de neden mecbur etmiyorlar?...

5. Bu arada, BTCIM bedelli yapamaz fikrimi koruyorum...
    Yaparsa bu mirasyediler ellerini pamuk cebe daldırmak zorunda kalırlar...
    Zaten mecalleri yok... Sanko da garantide...
    Kur farkı kapanacak gibi değil... BSOKE de bedelliye devam... Ancak onun da zorluğu var... 400 milyonluk sermayeyi %100 bedelli yapsalar... 300 milyon lazım... BTCIM de o kadar nakit yok... Böyle bir durumda SANKO dan da para çıkmayacak... Diyelim ki yaptılar İsmail TARMAN dan en fazla 34 milyon TL çıkar...
    İmtiyazlı oylarınızla, Yönetim Kurulu Üyelerini seçtiğiniz, her Yönetim Kurulu Üyesine 10 bin lira aylık biçtiğiniz ve yarım saatte bitirdiğiniz genel kurul kararlarına güvenerek BTCIM de bedelli sermaye artışı gerçekleştirin...
    Hadi bakalım...
    Mirasyediler....
    Kararınızı bekliyorum...

6.  Alıntı Originally Posted by mterkan Yazıyı Oku
    Bu arada, BTCIM bedelli yapamaz fikrimi koruyorum...
    Yaparsa bu mirasyediler ellerini pamuk cebe daldırmak zorunda kalırlar...
    Zaten mecalleri yok... Sanko da garantide...
    Kur farkı kapanacak gibi değil... BSOKE de bedelliye devam... Ancak onun da zorluğu var... 400 milyonluk sermayeyi %100 bedelli yapsalar... 300 milyon lazım... BTCIM de o kadar nakit yok... Böyle bir durumda SANKO dan da para çıkmayacak... Diyelim ki yaptılar İsmail TARMAN dan en fazla 34 milyon TL çıkar...
    İmtiyazlı oylarınızla, Yönetim Kurulu Üyelerini seçtiğiniz, her Yönetim Kurulu Üyesine 10 bin lira aylık biçtiğiniz ve yarım saatte bitirdiğiniz genel kurul kararlarına güvenerek BTCIM de bedelli sermaye artışı gerçekleştirin...
    Hadi bakalım...
    Mirasyediler....
    Kararınızı bekliyorum...
    Kimsede para yok..ayaklarındalar.. Belki doğru belki algı..

ama , şaşıp yanılıp, Miras yediler bedelli kararı alırlarsa..

180 derece döner ve güven tazelerim.

7. "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8. Hayrola Hoca burada şimdi de 180 derece dönmenin yolunu mu yapmaya kalkışıyorsun?

BSOKE deki sermaye tavanı artırım kararı çok yerinde bir harekettir neden?Çünkü geçen sefer BSOKE de sermaye artırmaları gerektiğinde tavan müsait olmadığı için kaybettikleri 8 ayın faturası çok ağır oldu.Bilenler bilir o konuda da uyardık ama dinletemedik.

Ama burada senin yazdıklarının olmazlığını daha matematiksel olarak bile kavrayacak durumda değilsin.Bu da neden.Çünkü işine böylesi geliyor.

Bu arada tahtada bu işleri çevirenlere de benden selam söylemeyi de unutma.Onlar aynı kafada benim yazdıklarımı aynen böyle dikkate almamaya kafalarına göre takılmaya devam etsinler.Bakalım göreceğiz bu işlerin sonunda ne olacak...
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 278/597 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •