Ustadım mal kaptırırsa öyle bi indirirki aklın hayalin hafızalan almaz. Ama malı veremezse buralardan yukardan verme yoluna gider ha o durumdada en az 2.55 üzerine atması şart. 2.55 ten sonra malı dağıtabilir. Kimse inanmaz altındaki hareketlere.
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...40c46e88d.jpeg merrill e bak yahu ne yapmış öyle.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f6186d3531.jpg
4 günlük
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kar çok iyi geldi aslında. Fk düşecek şimdi. Temettü hikayesi falan. Ayrıca büyük bir anlaşma yapacağına dair bir söylenti var. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Abi merrill eyvallah başım gözüm üstünede diğer alıcıları ben hiç mi hiç beğenmedim. Kağıdın baskılanmasındaki ana unsur bence diğer alıcılar. Baksana diğer alıcıların lot adedine ve maliyetine. Yüklemiş resmen ve yüklediği yere kağıdın tekrardan gelmesini istemiyo tahta sahibi. aşağıdakiler yukarı yukarıdakiler(merrill hariç) aşağı olursa o zaman heyecan fırtınası kopar. Aksi halde sıradışı bir durum olmadığı müddetçe bugünkü hareketin adını güzel karında rüzgarıyla CILIZ TEPKİ olarak koyabiliriz. Asla ytd
Sabrı olan yeşil çizgileri bekleyebilir:whistling::whistling:
Ek 9870
VAKFN Konsolide 2017/9 Aylık NET DÖNEM KARI (ZARARI): 22.435.000 Yıllık Değ%:41 DÖNEM KARI/ZARARI: 22.421.000 Yıllık Değ%:41
Bu civarda geleceği belliydi. Ama be hikmetse İŞ sattı bugün yine düşürdü kağıdı. Yarın yine biraz yukarı yapıp indirirler herhalde.
Ayrıca 6 Aylığa göre %100’den fazla artış var. 12 aylıkta 30 milyonu zorlar belki geçer.
Çok iyi bir rakam 9 aylık için.
F/K 10’dan 8’e düştü.
Analizci arkadaşlar nerelerde bi yorum yapın nolacak bu kağıdın hali
M. B&Ö
Ne sikim iştir endeks yükselirken düşüyor düşerken düşüyor inadım inat 8 aydır bekliyorum 8 senede geçse bekliyeceğim kar etmeden satmayacağım aq
M. B&Ö
Endeks düştüğüne göre 2.300 üstü kapatır
MB&Ö
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e8de62df02.jpg
Yeni iş anlaşmaları yapılacağı yönünde bir dedikodu var. Bununla ilgili bir durum olabilir diye tahmin ediyorum. Kamu olduğu için ilk öne çıkacak şirket vakıf finansal kiralama olmalı.
Sayın admin burada hissenet sakini olarak sizden deşarj olma, içimizi dökme amaçlı bir sesli yanıt sistemi rica ediyorum. Bu hizmet tüm mynet ve hissenet kullanan arkadaşları rahatlatıcı bir hizmet olacana inanıyorum en azından içimizden geldiği gibi rahatlamış oluruz [emoji848]
MB & Ö
Silkeleye silkeleye bi hal oldunuz, umarım çıkışın sert olur
Galip serefsizinin yukseltttigi kagida giren 5 kr kardi mi satmali. 2 kr zarari gordumu yine satmalim bu peac el atip kactigi kagit gotu dogrultamiyor.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ver ver az daha ver aşağı, maliyeti düşürelim
Tüm dostlara hayırlı cumalar oncelikle sevgili hisse me ne zamandır bakmiyordum bugün tekrar ekranima aldım eski sevdamı inceledim sanki hisse GAP kapatmaya gidiyor gibi geldi bana 1.60 larda boşluk var
İyi olur biraz daha alırım. 4.39 dan döndüğü düşünülürse o fiyat bence çok cazip YTD
Bu hissede açığa satış yok.o yüzden rakam küçüldükçe kazanan yok.karlılığı iyi bekleyeceğiz. Kasıtlı olarak aşağıya verdiklerini düşünüyorum. 12 aylık bilanço da iyi geleceğine ve piyasada bu ve isfin gibi az primsiz hisse kaldığına göre beklemeye devam.ayrıca kademelere bilerek mal koymuyorlar diye düşünüyorum. 2 hafta önce 2.31 milyonluk işlem yapan hisse de bir oyun olduğunu düşünüyorum.
160 da boşluk yok.1.00 altında boşluk var..
Laf olsun diye yazmayalim
Yarın ekranimdada sizlere net olarak GAP in nerede olduğunu yazarım iyi akşamlar
Size katılıyorum mal koymamalarının sebebi kaptırma korkusu fiyatı düşürerek risk alıyor silkeleme politikası tersi sonuç veriyor gibi dökeriz sanıyorlar ancak satan yok gibi dolar bazında çok zararları olduğu muhtemel bu çok sürmez yakında sonuçlanır ya götürürler ya da yarı yolda bırakırlar bir de yatırımcı profili çok değişti artık kolay kolay kimse %30-40 primli kağıda risk alıp atlamıyor olsa olsa küçük miktarlarbekleyip göreceğiz YYD
Tüm dostlara hayırlı cumalar 03.03.2017 tarihinde 1.60 a GAP var arkadaşlar burası dolabilir eski borsa cı yım teknik bir gün tamamlanır
Bizim speğe cesaret gelmiş anlaşılan aklınca 27 kasımdaki zarrab kararına oynuyo milleti saf yerine koyuyo oysa bu beklenti bir haftadır satılıyor eeee bu fırsatı değerlendirenler de olacaktır kendi düşen ağlamaz 🤗
[QUOTE=drk76;1246503]Tüm dostlara hayırlı cumalar 03.03.2017 tarihinde 1.60 a GAP var arkadaşlar burası dolabilir eski borsa cı yım teknik bir gün tamamlanır[/QUOTEmadem eski borsacısınız tasımadıgınız hısseye 160 hedef vermek ne demek kardesım ordakı boslugu 162 ıle kapatmıs o donemde..tovbe tovbe..ytd
İsterseniz çalıştığınız aracı kurumu arayınız 1.60 GAP ini sorgulayın ben sizler için söylüyorum geri çekilme ler
Teknik düzeltmek için fırsattır bu hafta bir çok hissede bu gerceklesiyor
1.60 a gelip gelmeme meselesi değil Önemli olan orada boşluk varmı var Piyasanın durumu malum Arkadaş uyarmış İki hafta önce yazsaydı 2 nin altına da inmez denirdi Geldiğimiz nokta ortada Keşke gap ı kapatsa da ileride rahat hareket etse
Boşluk hikayede lakin hisse aşağıya gidecek gibi duruyor. Piyasa yapıcı kademelere mal koymuyor. Umarım çok bekleyemeyiz. Grafikte zan edersin fabrika yanmış da hisse satış yemiş gibi.