Sayfa 278/429 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon
Arama sonucu : 3426 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. Yeni iş anlaşmaları yapılacağı yönünde bir dedikodu var. Bununla ilgili bir durum olabilir diye tahmin ediyorum. Kamu olduğu için ilk öne çıkacak şirket vakıf finansal kiralama olmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Sayın admin burada hissenet sakini olarak sizden deşarj olma, içimizi dökme amaçlı bir sesli yanıt sistemi rica ediyorum. Bu hizmet tüm mynet ve hissenet kullanan arkadaşları rahatlatıcı bir hizmet olacana inanıyorum en azından içimizden geldiği gibi rahatlamış oluruz [emoji848]

MB & Ö

3. Silkeleye silkeleye bi hal oldunuz, umarım çıkışın sert olur

4.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Silkeleye silkeleye bi hal oldunuz, umarım çıkışın sert olur
    Dökemedikleri var. İndirdikçe veriyor. Verdiklerini uzuncu yapıyor. Tam bir çaresizlik içinde para kaybediyor. Konjonktür biraz daha bozulursa bu işten para kazanamadan dükkanı kapatacak. Artık biz de yeni sahibini bekleriz yapacak bir şey yok...

5. Galip serefsizinin yukseltttigi kagida giren 5 kr kardi mi satmali. 2 kr zarari gordumu yine satmalim bu peac el atip kactigi kagit gotu dogrultamiyor.

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by MOONWALKER Yazıyı Oku
    Dökemedikleri var. İndirdikçe veriyor. Verdiklerini uzuncu yapıyor. Tam bir çaresizlik içinde para kaybediyor. Konjonktür biraz daha bozulursa bu işten para kazanamadan dükkanı kapatacak. Artık biz de yeni sahibini bekleriz yapacak bir şey yok...
    Yok ben umutluyum, yılsonuna kadar 3 binleri bulacağına inanıyorum. Zaten karını hersene bedelsiz hisse senedi olarak dağıtıyor. Bu kağıtta beklenti hiç bitmez

7.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Yok ben umutluyum, yılsonuna kadar 3 binleri bulacağına inanıyorum. Zaten karını hersene bedelsiz hisse senedi olarak dağıtıyor. Bu kağıtta beklenti hiç bitmez
    Ben tahta yapıcının durumunu değerlendiirmiştim. Malesef zayıf çıktı üç beş ky ile uğraşıyor patinaj yapıyor

8.  Alıntı Originally Posted by MOONWALKER Yazıyı Oku
    Ben tahta yapıcının durumunu değerlendiirmiştim. Malesef zayıf çıktı üç beş ky ile uğraşıyor patinaj yapıyor
    hepimizi bıktırdığı an kağıdın gideceği andır. Bizim tek hatamız %20 30 karı gördüğümüzde hala gidermi düşüncemizdir. Bazen bende bu duyguya kapılıyorum ama anladımki yanlış yapıyorum.

Sayfa 278/429 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •