Milletin kan ağladığı ortamda aynen ilaç olmuştur.
Printable View
Dostum şunu tam anlatamadım şirket sahibi kasaya (cebe) para girmesi için bulduğu her fiyattan hisseyi ky ye sattı böylece bedava maliyetle para geldi.
Bakarsan sıfır maliyetli hisseyi satmış
hocam bu cümlelerinizi anlamadım ben.
patron elindeki hisseyi satıyor karşılığında para geliyorsa bedavaya nasıl oluyor?adamın hissesinin bir ederi var.
sıfır maliyeti nasıl buldunuz?
bu satanların karşılığında alanlar var.onların kyatırımcı mı olduğunu varsayıyorsunuz?
Bu satanlar diğer tarafta 25 milyonu alanlar? nasıl maliyet sıfır oluyor?
pala operasyonu olduğu tamam..kyatırımcı eziliyor tamam da bu yazdıklarınız gibi de değil.böyle okunmaz bu resim.
YTD
Çok dert etmeyin ortaklar sancı bitti buradan tepki gelmezse piyasa ya mal kaptırır bence ayrıca bedelliden mal alanların hatta birincil piyasadan mal alanlar bile zararda şu fiyatlarda 93 maliyetli yeni mallarım ile beklemeye devam
96 kurştan biraz daha aldım, yine de kısa vadede fazla beklentimyok. Zor hisse. Kapanış 1 tl üzerinde olabilir, yoksa şirket resmen küçük yatırımcıyı düdükledi, derler.
YATİRİMCİ İLİSKİLERİNE SİMDİ GONDERDİGİM MAİL:
ULAN İSİNİZ GUCUNUZ KUCUK YATİRİMCİLARİ DUDUKLEMEK. BASKA BİR BOK BİLMİYOR MUSUNUZ SİZ. KAC MİLYON ACİK YAPTİLAR TAHTADA GUNLERDİR. HİC Mİ HABERİNİZ YOK. BİR DE UTANMADAN SİKİLMADAN YATİRİMCİLARA TESWKKUR ETMİSSİNİZ KAPTA. PATRONUNA SELAM SOYLE...PATRONUNUN SPEKLERLE DANSİNİ..... BİR KEZ DE YATİRİMCİLARİ DUSUNUN CAMİSLAR.... ALLAH BELANİZİ VERECEK. SİZE DEMİYORUM HA SAKİN YANLİS ANLAMAYİN BENİM SOZUM SPEKLERLE ELELE VERİP KY Yİ DUDUKLEYEN PATRON BOZUNTULARİNİZA....SELAMLAR SAYGİLAR....
Android için Outlook uygulamasını edinin
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırımcı İlişkileri
Cüneyt BİRHAN*
c.birhan@usakseramik.com*
+90 276 326 20 01-02-03-04-05-06-07-08*(Dahili : 1110)
Birol TAŞKIN
b.taskin@usakseramik.com
+90 276 326 20 01-02-03-04-05-06-07-08*(Dahili : 1123)
Siz de TESEKKURLERİNE karşı bir kaç kelam yazınız...para kaybettik en azından içimiz rahat etsin biraz[emoji41][emoji41][emoji41]
Şöyle oluyor eski sermaye 43 dü 100 oldu 57 milyon şirkete girdi bu parayı kim kullanıcak? Patron peki patron sermaye arttırımına ne verdi? Hiç kısaca şirket sahibi bütün girdiyi dışarıdan sağladı ve kullanıcak ve giderlerinden oluşan borcu bu gelen parayla karşılayacak temettü vermediğine göre ve yönetimde halen kendinde ise sorun yok
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burası bilmez asıl aranacak yer tanışlar holding sermaye arttırımına girmeyen bunlar. Yatırımcı ilişkiler kadriye hanım
Hamza Yerlikaya Bulvarı Çekmeköy Yolu No:11 Dudullu - Ümraniye / İSTANBUL
Tel:
+ 90 216 527 67 67
şikayetlerden bir şey çıkmaz.adamlar 1 liradan onca mal aldı.yukarı hareket öncesi bir şekilde bu maliyetin düşürülmesi lazım.şuan tahminimce açıktan işlem yapılıyor ve buna kimse birşey diyemez.yapanlarda bedelliden malın çoğunluğunu alanlar olsa gerek.akşam kapanışta takaslarda bunlar daha net görülecektir.nacizane beklentim maliyet düşürmek amaçlı birim fiyatın biraz daha aşağılara salınacağından yana.sonrası Allah Kerim.kimse özellikle patronlar şirketlerinin hisselerinin işlem gördüğü tahtada başkasının at koşturmsına sanmıyorum razı gelsin.şirketin üzerinde yılların emeği üç beş kişinin oyuncağı yapılmaz.biraz sabredilirse bence herşey düzelecektir.Bedellideki hisseler başka birilerine danışıklı dönüşüklü verildiyse bununda bir şekilde tahtaya yansıması zamanla beklenir.Ama o zaman şuan değil.Şuan için bence fiyatı biraz daha geri çekmeleri onların menfatine olacaktır.Küçük yatırımcı bu düşüşte haftalıkta ikili dip olarak nitelendirilen 0.80 seviyelerine yakın seviyeleri takip edebilir.Tabi bu sadece varsayımsal bir tespitten öte gitmez.
Dostum sen olayı tam anlamamışsın hissede 1.3 den beri açığa satış vardı ve bu açık birincil piyasada kapatıldı.
Anlaşma muhtemelen şuydu birisi (kim olduğunu artık anlayın) nominal payları piyasaya sat ve sermaye arttırımını eksiksiz tamamla sende işini gör bu süre içinde ben hiçbirşeye karışmıyorum tahta senin denildi. Bu isteği karşılanan kişide operasyonu yapanda karlı. Patronlar at koşturmaya bir aydır izin verdi bunlar bu işi her dönem yapmış yani kazanç kapısı yapmışlar
Birincil piyasadan 1.02 ortalamayla alınan 25 milyon lot 2 güne kadar kapta belli olur, yüzde 40 ın altına düşmüşse ki, hissede imtiyaz olmadığından, riskli olabilir.
https://i.hizliresim.com/zj40l9.png
https://i.hizliresim.com/26ZJ8N.png
hissede imtiyaz yok. Olsa girmezdim.
Hisse de imtiyaz yoktur.
Açık varmış ödünç istiyor lar ne anlama geliyor 34000lota 190lira
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin 110 milyon banka borcu, 50 ye düşüyor, kalan uzun vadeli, daha önce 3 leri görmüştü,kapital dağılımında faydalanan bir aracı kurum tarafından, hiç belli olmaz. Senedi iyi tanımıyorum, ama sorun olacağını sanmıyorum. Özellikle bedelli karşılayan çok fazla küçük yatırımcı olduğunu hiç sanmıyorum, ama patronla ilişkili kurumların açığasatış yaptıkları aşikar. Maalesef bizim borsa böyle.
2009 dan beri şirket 1 liranın altını görmemiş. Yoksa yozgatlı yüzde 50 de sıkışmayacaktı. Bedelli açıklaması bu yüzden sürekli. Parazit bunlar.
https://i.hizliresim.com/NnEZXL.png
Yalnız hisse adım adım yukarı çıkıyor. Bakalım kapanış nasıl olacak.
çok yakında tedbir gelir.Üçkâğıtçılar bir araya toplanmış...
Amaç ne ben anlamadım. Bu hisseleri Alan kim? BIST amacının dışında kullanılıyor. Bizim yatırdığımız paralarla üretimi istihdamı ihracatı arttırmanız gerekmiyor mu? Yazık... Kumarhane olmuş. Kendim için değil ülke için üzülüyorum...
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kötü senaryo patron 1.02 lerde birincil piyasayı karşıladı, buralarda zararına kusuyor. yüzde 5 zarar ediyor, ama şirkete taze kaynak sasğladı. Hisse 1in üzerinde kapatırsa bu senaryo çöp.
Boşuna demiyoruz bunlar o.ç diye. Okuyorsunuz umarım yetkililer. Eserinizle gurur duyun. Ama ben satmıyorum.
SM-G531F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Has .......
Para çıkışında THY'den sonra ikinci sırada...
En kötü seneryo bitti bedelli tamamlandı biraz sancılı geçti ama hayırlısı olsun yön tahini artık piyasa nereye isterse ama aşağı ama yukarı herkesin gönlünce olsun güzel şeyler olsun inşallah.yatirm tavsiyesi değildir.
Uşak seramik garip hareketleri olurdu ama hiç böyle hareketler yapmazdı.
Umarım daha kötüsü olmaz. 2000 yıllardan itibaren yapılan bedelsizlerin maliyeti 2.00 geçmiştir.
1994 yılında krizde beni kurtaran hisse olmuştu.
Tanışlar şirketi devamlı büyüttü. Fakat bu büyümeden yatırımcı hiç faydalanmadı.
O zaman neden şirketi devamlı büyüttüler (Büyürken hem bedelli hisse artışı ile
hemde kendi mallarını teminat göstererek bu işi yaptılar).
Çünkü Yurt içi satışları yapan şirket Uşak Seramik değil Tanışlar Seramik yapıyordu.
Hatta Yatırımcı ilişkilerindeki arkadaş bile Seramiği satan Tanışları kendi şirketleri
olduğunu belirtiyordu.
Yani süt verecek ineği sürekli besleyip büyütüp süt verimini artıyorlar.
Sütü başka şirket satıyor. Hayvan yaşlanıp fazla maliyetli olunca ölüme terk ediyorlar.
Umarım Uşakta yapılan yatırımlar doğru yerlere gider.
Bu kadar güzel üretimler yapan şirketler umarım daha iyi günler yaşar
Yatırım Tavsiyesi değildir.
Bence dibin dibi 2015-2016 yılında gördüğü 80-85 kuruş. Buraya gelince alirim, gelmezse almam. Ky sayısı gün geçtikçe artıyor. Bedelli bitti, zaten dip seviyelerde vs diye vagonları dolduran arkadaşlar var. Bu kadar ky varken ve hala trene biniyorken yukarı çekerler mı??? Alım yapacak arkadaşlar varsa parça parça alsın. İllaki yükselecek, bir bakmışsın tavan yapmış, bir bakmışsın taban her an herşey olabilir....
Sen ne ayaksın ? önce açığa yakalananlar hissemi kiralamak istiyo dedin şimdi en kötü senaryo bitti diyosun, ne bitti sana söyleyeyim bu günkü 1.99 hareketi ve geri gelmesi ile operasyon bitti artık direnç belli 0,98 ile vedalaştım %10 zarar ilk defa bu kadar manipülasyonun sahibi tarafından yapıldığına şahit oldum şikayetimi ettim hisseye tedbir gelir incelemede herşey ortaya çıkar sende burada yok hissemi istediler yok kötü senaryo bitti ile aklınca manipülasyonu küçükten yap. Bu hisse anlık çıkışlar sonuca artık ,9 yolcusu sonrası ...
Sen ne ayak san bende ondanim sana mı soracaz birşey yazar ken ben bugün 3tane hisse zararına satıp buraya geldim sana mı ispat edecem buradandn da ama kar ederim ama Zarar lavuk bu işi yapıyor san kar zarar olacak.y.t.d
Kar zarar ayrı şeyler olacak tabi asıl mevzu şu; hiç kimseyi temerrüt için aramadıkları halde (aramazlar çünkü tahtada temerrüt için bir gün önce açık pozisyonu oluşmalı bir gün önce zaten 1 tl den satan bu gün hisseyi çoktan kapatırdı seni neden arasınlar) tahtada açıkçı yakalanmış izlenimi veriyorsun Yaptığın düpedüz cahilce veya bilinçlice manipülasyon. ayrıca lavuk lafınıda sana iade ediyorum.
Bence de forumlarda ne zaman beni aradılar hissemi kiraya istiyorlar vs diyorlar hisse daha da düşüyor. Geçenlerde de vardı biri. Beni aradılar vs diyor. Dedim ki anasını satayım bizi neden hiç arayan olmuyor. Ses çıkmadı... Demem o ki yapmayın böyle vebal almayın.... 3 kuruş kazanacağım derken günaha girmeyin...
ALİN SİZE BİR TANE DAHA BENİ ARADİLAR ORNEGİ... HİSSE FİYATİ 1,10-1,16 TL. YİNE AYNİ NUAMARA. BENİ ARADİLAR HİSSELERİMİ KİRALAMAK İCİN MUHABBETLERİ..... ALDANMAYİN BOYLELERİNE...
Kardeş emin ol senden fazla zararla bu tahtaya geldim ve 3hissemi Zarar la satıp tek bir hiseye uşak a geldim ve yalan konuşmuyorum haram parayla değil coluğumun çocuğum rizkiyla geldim buradan da zarrar etme ihtimalini göz önüne aldım artık vademi uzattım düşün meyecem artık Allah herkezin gönlüne göre versin diyorum tekrar ben bu hisse çıkacak uçacak diye bir kelamim oldumu artık batarsada batsın yarına kimim çıkacağı bellimi hakkını helal et kızdım sana öptüm seni.
Tartışmaya gerek var mı? Zaten çoğumuzun ortalaması 1.10-1.20 ve üstü...
Birbirinizi neden suçluyorsunuz anlamış değilim bir ky ky yatışması da çok garip kaç milyonluk tahta bu kardeşim ky dediğinin hadi 2 milyon malı olsun hadi abartalım 4 milyon olsun tüm savaş bunun içim mi geçin onları şu an bu tahtada kimse karda depil rakamsal olarak bırakın ky sevdasını tahta spekülatif onu her kes kabul ediyor sonun kadar da düşmez bırakın paniği kaç zamandır doldur boşalt yapa yapa buraya getirdiler Tahtanın sahipli olduğunu da biliyor buradaki özellikle eskiler rahat rahat izleyin kendi adıma kadmeli alıma devam no panik
Bu tür işlemleri zaten insanın yapması mümkün değil. Otomatik algoritmik işlemlerle zarara girmeden çatır çatır indiriyorlar. ky %1 ya var ya yoktur son günlerdeki işlemlerde... ky asıl bedelli sırasında ve öncesinde aldı...