Sayfa 277/500 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon
Arama sonucu : 3997 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: USAK - Uşak Seramik

1.  Alıntı Originally Posted by MMGG Yazıyı Oku
    Yatırımcı İlişkileri

Cüneyt BİRHAN*
    c.birhan@usakseramik.com*
    +90 276 326 20 01-02-03-04-05-06-07-08*(Dahili : 1110)

Birol TAŞKIN
    b.taskin@usakseramik.com
    +90 276 326 20 01-02-03-04-05-06-07-08*(Dahili : 1123)

Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burası bilmez asıl aranacak yer tanışlar holding sermaye arttırımına girmeyen bunlar. Yatırımcı ilişkiler kadriye hanım

Hamza Yerlikaya Bulvarı Çekmeköy Yolu No:11 Dudullu - Ümraniye / İSTANBUL

Tel:
    + 90 216 527 67 67

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. şikayetlerden bir şey çıkmaz.adamlar 1 liradan onca mal aldı.yukarı hareket öncesi bir şekilde bu maliyetin düşürülmesi lazım.şuan tahminimce açıktan işlem yapılıyor ve buna kimse birşey diyemez.yapanlarda bedelliden malın çoğunluğunu alanlar olsa gerek.akşam kapanışta takaslarda bunlar daha net görülecektir.nacizane beklentim maliyet düşürmek amaçlı birim fiyatın biraz daha aşağılara salınacağından yana.sonrası Allah Kerim.kimse özellikle patronlar şirketlerinin hisselerinin işlem gördüğü tahtada başkasının at koşturmsına sanmıyorum razı gelsin.şirketin üzerinde yılların emeği üç beş kişinin oyuncağı yapılmaz.biraz sabredilirse bence herşey düzelecektir.Bedellideki hisseler başka birilerine danışıklı dönüşüklü verildiyse bununda bir şekilde tahtaya yansıması zamanla beklenir.Ama o zaman şuan değil.Şuan için bence fiyatı biraz daha geri çekmeleri onların menfatine olacaktır.Küçük yatırımcı bu düşüşte haftalıkta ikili dip olarak nitelendirilen 0.80 seviyelerine yakın seviyeleri takip edebilir.Tabi bu sadece varsayımsal bir tespitten öte gitmez.

3.  Alıntı Originally Posted by SPESİFİK Yazıyı Oku
    şikayetlerden bir şey çıkmaz.adamlar 1 liradan onca mal aldı.yukarı hareket öncesi bir şekilde bu maliyetin düşürülmesi lazım.şuan tahminimce açıktan işlem yapılıyor ve buna kimse birşey diyemez.akşam kapanışta takaslarda bunlar daha net görülecektir.benim beklentim maliyet düşürmek amaçlı birim fiyatın biraz daha aşağıya salınacağından yana.sonrası allah kerim.kimse özellikle patronlar şirketlerinin hisselerinin işlem gördüğü tahtada başkasının at koşturmsına razı gelmez.şirketin üzerinde yılların emeği üç beş kişinin oyuncağı yapılmaz.biraz sabredilirse bence herşey düzelecektir.
    Dostum sen olayı tam anlamamışsın hissede 1.3 den beri açığa satış vardı ve bu açık birincil piyasada kapatıldı.
    Anlaşma muhtemelen şuydu birisi (kim olduğunu artık anlayın) nominal payları piyasaya sat ve sermaye arttırımını eksiksiz tamamla sende işini gör bu süre içinde ben hiçbirşeye karışmıyorum tahta senin denildi. Bu isteği karşılanan kişide operasyonu yapanda karlı. Patronlar at koşturmaya bir aydır izin verdi bunlar bu işi her dönem yapmış yani kazanç kapısı yapmışlar

4. Birincil piyasadan 1.02 ortalamayla alınan 25 milyon lot 2 güne kadar kapta belli olur, yüzde 40 ın altına düşmüşse ki, hissede imtiyaz olmadığından, riskli olabilir.

hissede imtiyaz yok. Olsa girmezdim.

5. Hisse de imtiyaz yoktur.

6.  Alıntı Originally Posted by viopandtrade Yazıyı Oku
    Birincil piyasadan 1.02 ortalamayla alınan 25 milyon lot 2 güne kadar kapta belli olur, yüzde 40 ın altına düşmüşse ki, hissede imtiyaz olmadığından, riskli olabilir.

hissede imtiyaz yok. Olsa girmezdim.
    Peki şirket ele geçirirken yapacağın masrafa değmez ise yani borçluluk oranı yüksek diğer bir değişle iştiraklere borçlu ve bağımlıysa

7. Açık varmış ödünç istiyor lar ne anlama geliyor 34000lota 190lira

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. USAK - Uşak Seramik

Alıntı Originally Posted by Piloo Yazıyı Oku
    Açık varmış ödünç istiyor lar ne anlama geliyor 34000lota 190lira

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu tip talepler için kağıt alınamaz bir durumda olmalı şu an dipte yani açığı olan yüksekten satmıştır ve şu an kapatabilir onun için yalancının taa....

Sayfa 277/500 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •