şikayetlerden bir şey çıkmaz.adamlar 1 liradan onca mal aldı.yukarı hareket öncesi bir şekilde bu maliyetin düşürülmesi lazım.şuan tahminimce açıktan işlem yapılıyor ve buna kimse birşey diyemez.yapanlarda bedelliden malın çoğunluğunu alanlar olsa gerek.akşam kapanışta takaslarda bunlar daha net görülecektir.nacizane beklentim maliyet düşürmek amaçlı birim fiyatın biraz daha aşağılara salınacağından yana.sonrası Allah Kerim.kimse özellikle patronlar şirketlerinin hisselerinin işlem gördüğü tahtada başkasının at koşturmsına sanmıyorum razı gelsin.şirketin üzerinde yılların emeği üç beş kişinin oyuncağı yapılmaz.biraz sabredilirse bence herşey düzelecektir.Bedellideki hisseler başka birilerine danışıklı dönüşüklü verildiyse bununda bir şekilde tahtaya yansıması zamanla beklenir.Ama o zaman şuan değil.Şuan için bence fiyatı biraz daha geri çekmeleri onların menfatine olacaktır.Küçük yatırımcı bu düşüşte haftalıkta ikili dip olarak nitelendirilen 0.80 seviyelerine yakın seviyeleri takip edebilir.Tabi bu sadece varsayımsal bir tespitten öte gitmez.
Dostum sen olayı tam anlamamışsın hissede 1.3 den beri açığa satış vardı ve bu açık birincil piyasada kapatıldı.
Anlaşma muhtemelen şuydu birisi (kim olduğunu artık anlayın) nominal payları piyasaya sat ve sermaye arttırımını eksiksiz tamamla sende işini gör bu süre içinde ben hiçbirşeye karışmıyorum tahta senin denildi. Bu isteği karşılanan kişide operasyonu yapanda karlı. Patronlar at koşturmaya bir aydır izin verdi bunlar bu işi her dönem yapmış yani kazanç kapısı yapmışlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hisse de imtiyaz yoktur.
Açık varmış ödünç istiyor lar ne anlama geliyor 34000lota 190lira
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri