Spk bültende yayýnlandý. Bakalim þirket takvim planlayýp ne zaman Kap'a bildirecek
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spk bültende yayýnlandý. Bakalim þirket takvim planlayýp ne zaman Kap'a bildirecek
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçer gider herkes, hikayelerdir geriye kalan...
Arkadaþlar teknik olarak düzeltme tamamlanmýþ görünüyor, 1,50 destek olarak kabul ediyorum, 1,85 seviyesi tekrar aþýldýðýnda, buralar bayram yerine döner, trend deðiþikliði olur, hisse baþka bir boyuta geçer, tabi ki hacim þart...
Temel olarak ne çok kötü, ne de çok iyi diyebilirim ama en azýndan, çalýþan ve üreten bir sanayi þirketi, son yapýlan deðerlemede ne kadar mal varlýðý olduðunu gördük, defter deðeri 4,15 , FK 9/91 ve borsa da kýyaslayabileceðim tek þirket ege seramik, onun FK sý 3,42 yani neredeyse 2,5 katý diyelim kabaca.
Þu anda önümüzde bir bedelli süreci var ve buradan kasaya önemli miktarda para giriþi olacak, eðer bu firsatý iyi deðerlendirirlerse, önümüzde ki dönemde þirket daha iyi yerlere gidebilir.
Ýsteyen bedelliye katýlýr ve hissesi oranýnda hesabýnda para bulundurur, aksi taktirde zarara uðrarsýnýz.
Katýlmak istemeyenler rüçhan piyasasýnda oluþan fiyattan paylarýný satýp bedelliye katýlmayabilirler, ya da bir gün öncesinden satýp ertesi gün tekrar alabilirler.. Herkesin kendi tercihi...
Son olarak bu bilgiler ýþýðýnda kendi görüþümü aktarayým; Son 1 aydýr tahtada ki hareketleri izliyorum ve bugün 1,50 seviyelerinin orta uzun vadeli destek noktasý olduðuna karar verdim, çok büyük bir aksilik olmadýðý sürece anlýk sarkmalar olsa bile 1,50 seviyesinin üzerinde seyredeceðini, ayrýca bedelli süreci tamamlandýktan sonra hisse üzerinde ki baskýnýn azalarak, yeni bir yükseliþ trendine gireceðini düþünüyorum..
Bize düþen sadece sabretmektir, günlük iþlemlerden , kredili iþlemlerden , özellikle sosyal medya, whatsap gruplarý vs. vs. gibi alanlarda ki hiç tanýmadýðýnýz insanlarýn tavsiyelerinden uzak durunuz.
Bu hisse yatýrýmcý için uygun görünüyor, benim bu hisseye biçtiðim vade 1 aydýr, eðer bu süre içerisin de 1,85 seviyesi aþýlmaz ise tekrar deðerlendiririz...
Hiç bir iþe yaramayan saçma sapan hareketler, 3- 4 aracý kurum kendi aralarýnda sürekli al sat yapýyor, bazen kendi mallarýný alýp satýyorlar...
Takastan bir þeyler anlamak zor, çünkü mal sürekli el deðiþtiriyor, yarým saat önce 500 bin artý olan kurum yarým sonra 500 bin eksiye geçiyor, sonra ayný kurumlar tekrar yer deðiþtiriyor...
Buna takýlmýyorum, hacim artýþý olumlu, çünkü fiyat zirve de deðil, taban fiyatlarda oluþan yüksek hacimler iyiye iþarettir..
1,50 seviyesi henüz kýrýlmýþ deðil, akþama belli olur, bir altta ki destek noktasý 1,38 - 1,40 aralýðý...
Umarým oraya indirmezler..
Günlük ya da kýsa vadeli düþünenler bulaþmasýnlar feci çarparlar,
Ýþlem yapan kurumlarýn hepsi çakal sürüsü..
Gedik alnus, marbaþ A1 vs vs. hepsi de operasyon kurumlarý, pis iþlerin adamlarý...
Ben þirketin kendisine güveniyorum, burada olmamýn sebebi o,
Yoksa bu kurumlarýn iþlem yaptýðý hisseler hep mimli hisseler,
Uþak da bir gün hakettiði deðere gelecektir..
þirketin kapa gönderdiði bilinen bilgiyi kullanarak al-sat-al yaptý..
herkes bedelli sonrasý 1.20 li fiyatý bekliyor almak için.
Sizce pala bu fiyatý burada veya daha da aþaðýda tutup 1.20 den herkesi mallandýrýr mý? bana pek mantýklý gelmiyor.çünkü malýn bir ederi var.Bilanço-yeniden deðerleme-bedelliden gelen nakitle finansal giderdeki düþüþ-ucuzluyan kaðýt-artan defter deðeri vs..vs..Aþaðý basacak yeri kalmadý artýk bence.Bakalým görelim..
YTD
Formda iyiniyetli olduðu her halinden belli olan paylaþýmlar oluyor...Allah herkesin kalbine göre versin....
bedavadan hallice bir kagýt acilen tahdayý yukarý cekmesi lazým bedelliye insanlarýn katýlmasý icin
Yer Ýmleri