þikayetlerden bir þey çýkmaz.adamlar 1 liradan onca mal aldý.yukarý hareket öncesi bir þekilde bu maliyetin düþürülmesi lazým.þuan tahminimce açýktan iþlem yapýlýyor ve buna kimse birþey diyemez.yapanlarda bedelliden malýn çoðunluðunu alanlar olsa gerek.akþam kapanýþta takaslarda bunlar daha net görülecektir.nacizane beklentim maliyet düþürmek amaçlý birim fiyatýn biraz daha aþaðýlara salýnacaðýndan yana.sonrasý Allah Kerim.kimse özellikle patronlar þirketlerinin hisselerinin iþlem gördüðü tahtada baþkasýnýn at koþturmsýna sanmýyorum razý gelsin.þirketin üzerinde yýllarýn emeði üç beþ kiþinin oyuncaðý yapýlmaz.biraz sabredilirse bence herþey düzelecektir.Bedellideki hisseler baþka birilerine danýþýklý dönüþüklü verildiyse bununda bir þekilde tahtaya yansýmasý zamanla beklenir.Ama o zaman þuan deðil.Þuan için bence fiyatý biraz daha geri çekmeleri onlarýn menfatine olacaktýr.Küçük yatýrýmcý bu düþüþte haftalýkta ikili dip olarak nitelendirilen 0.80 seviyelerine yakýn seviyeleri takip edebilir.Tabi bu sadece varsayýmsal bir tespitten öte gitmez.
Dostum sen olayý tam anlamamýþsýn hissede 1.3 den beri açýða satýþ vardý ve bu açýk birincil piyasada kapatýldý.
Anlaþma muhtemelen þuydu birisi (kim olduðunu artýk anlayýn) nominal paylarý piyasaya sat ve sermaye arttýrýmýný eksiksiz tamamla sende iþini gör bu süre içinde ben hiçbirþeye karýþmýyorum tahta senin denildi. Bu isteði karþýlanan kiþide operasyonu yapanda karlý. Patronlar at koþturmaya bir aydýr izin verdi bunlar bu iþi her dönem yapmýþ yani kazanç kapýsý yapmýþlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hisse de imtiyaz yoktur.
Açýk varmýþ ödünç istiyor lar ne anlama geliyor 34000lota 190lira
General Mobile 4G cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri