dng........
Printable View
Hisse net forumun en güzel özelliklerinden birisi herkes karşılıklı olarak görüşünü paylaşabiliyor.
Burada herkesin yıllar içinde tecrübesi ile oluşturduğu bir strateji ve taktiği var.
Diğer taraftan sosyal medyanın diğer ayağı Youtube da akşamları canlı yayınla başlangıçta teknik analiz dersleri verenler binlerce takipçisi ile sürü yönlendirmeye başlamışlar.
Dipten hisseyi hala alamadılar.Bekliyorlar.Dow düşsün diye.
Özellikle Borsaya yeni başlayanlar kolaylıkla yönlenebilir bu izleyiciler içinden bir kısmı.
grandmaster hatırlayan var mı
İndr-jel vardı ona noldu bilen haberi olan var mı?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakın arkadaşlar bu nicki bu adam alırsa forumun kalite düşer tabiii, Nuri Seksigüzel ne yaw...:
https://i.ibb.co/3dsRXj2/Nuri-Se.jpg
Corona sonrası ölmez sağ kalırsam forumu, özellikle bu topiği İzmir'de rakı balık misafir etmek istiyorum.
Teksas ve Florida yarindan itibaren corona yasaklarini kaldiriyor. Sirasiyla 17 ve 24 bin vaka var bu eyaletlerde su anda.
24.150 üstü tehlikeli dowda elim tuşta aktiften kaparım...10 dk kaldı normalde
Virüs bittikten sonra ertelenmiş talep gündeme gelecek ve likitide artacak ama bu bugünden hemen yarına olacak bir şey değil. Reel sektor bu kadar hızlı geri dönüş yapmıyor ama finans piyasaları öncesinde bunu fiyatlamaya baslayacak.
Bende dalgacı ve 777 gibi düşünuyorum. Dogru zamada girilirse yüksek getiriler olacaktır
ben şimdiden yazayım..
pazartesi +2000 GAP'la açar vadeli.. sonra da sürdükçe sürer yukarı..
hayırlısı olsun..
Zülfü bey de eskilerden diye biliyorum. Restoran işletiyordu kapattı diye hatırladım.
istavrit vardı hatırladığım 2010 gibi
Resminde uçan bir leopar olan bir teknikçi vardı. Vobçulardan.
Adını hatırlayamadım.
117.525 7/10 flat 1./10 cort devam pazartesiye...
Av yasağı biter zaten corona bitene kadar. Izmirli kontenjanından ben de katılmak isterim :)
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow geri gelip tekrar zıplamış. 50 günlük ortalama üstünde kapanış yapmak üzere. 24.100 üstü kapanışlar işleri değiştirebilir. Bizimde 50 ema 99.400 civarı. Dow bu seviyeyi geçemez diye düşünüp haftasonuna nakit girdik şimdilik halt etmişiz :)
Dow da benim gördüğüm 2 sey var
1. Yükselen Kama
2. Tükeniş Gapı
Yükselen Kama yı zaten herkes biliyor ama dün Dow da olusan Gap bugün kapatıldı. Bu tepede gelen ve alıcıların isteksiz oldugu bir durumdur. Dipten alamayan kişiler tamam artık yükselis basladı diyerek aldıkları bir noktadır. Tükeniş gapları hemen bir kac gün icinde kapanır.
Tabi bu benim varsayımım. Ben haberlerle pek ilgilenmiyorum. Benim isim teknik. Örneğin bugün burada 17 gibi PGSUS 49.50 yi gecerse cizecek dedim ve PGSUS 51.24 kapadı. Bu bir görüştür ve size kısa vadede para kazandırır. Eger ben temel analize önem verseydim viopta değil gider spot piyasada takılırdım.
Abi ertelenmiş talep için para gerek millet issiz nasıl olcak o talep bende böyle düşünüyorum ben şunu anladım kötü haberlerle yükselt nezaman iyi haberler gelmeye başlar bas ama kademeli ful değil baktın hafif dönüyor zorlama şuan burda yazanlardan dalgacı ve big kademeli gidiyor bunlar mümkün değil batmazlar gaza gelmezlese eğer ve eninde sonunda böyle devam ederse ler zaten yakalayacaklar 2. dalgayı ytd değildir
Bencede öyle görünüyor
Credit long açmaya başladı tebe ilaveten
Apds artıyor
Pazartesi 100 binler kulubüne girme ihtimali mümkün
Bu arada abd ekonomisine bişe olmaz sanırım
Şahsen İlk satış yeri spotta 106 bin Olur diyorum (sallıyorum)
O zamana kadar çıtır çekirdek short adına
Longta geceye poz taşımam shortta hiç taşımam artık
Haydin selametle
herkesi yazdınız , hepsini buradan bazılarını şahsen tanıyorum.
Teo vardı sistemci yazmadınız, Beyazyaka vardı ve daha niceleri.
Yazdığınız kişilerin bir çoğu twitterde yazıyor hala..
https://i.resimyukle.xyz/xdIUAy.png
Ben dedim size pazartesi zabahını bekleyin şort için. :he:
Normal şartlarda suanki fdow ile bu pozisyonu 117525den kapatmaniza izin vermezdi,birileri seans sonunda ya yüklü şort açtı ,ya da longlarindan kar al yaptı,bu gece önceki gece seanslarına göre seansın son 25dk si fdow 200puan yukarı surmesini rağmen bizimki yukarı gitmeyip ters köşe yaptı.