Sayfa 279/985 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 2,225 - 2,232 arası.

Konu: Viop - XVII

1. 117.525 7/10 flat 1./10 cort devam pazartesiye...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

2. Resminde uçan bir leopar olan bir teknikçi vardı. Vobçulardan.
    Adını hatırlayamadım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by 777 Yazıyı Oku
    Corona sonrası ölmez sağ kalırsam forumu, özellikle bu topiği İzmir'de rakı balık misafir etmek istiyorum.
    Av yasağı biter zaten corona bitene kadar. Izmirli kontenjanından ben de katılmak isterim

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,184
    Dow geri gelip tekrar zıplamış. 50 günlük ortalama üstünde kapanış yapmak üzere. 24.100 üstü kapanışlar işleri değiştirebilir. Bizimde 50 ema 99.400 civarı. Dow bu seviyeyi geçemez diye düşünüp haftasonuna nakit girdik şimdilik halt etmişiz
    Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

Dow da benim gördüğüm 2 sey var

1. Yükselen Kama
    2. Tükeniş Gapı

Yükselen Kama yı zaten herkes biliyor ama dün Dow da olusan Gap bugün kapatıldı. Bu tepede gelen ve alıcıların isteksiz oldugu bir durumdur. Dipten alamayan kişiler tamam artık yükselis basladı diyerek aldıkları bir noktadır. Tükeniş gapları hemen bir kac gün icinde kapanır.

Tabi bu benim varsayımım. Ben haberlerle pek ilgilenmiyorum. Benim isim teknik. Örneğin bugün burada 17 gibi PGSUS 49.50 yi gecerse cizecek dedim ve PGSUS 51.24 kapadı. Bu bir görüştür ve size kısa vadede para kazandırır. Eger ben temel analize önem verseydim viopta değil gider spot piyasada takılırdım.

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Virüs bittikten sonra ertelenmiş talep gündeme gelecek ve likitide artacak ama bu bugünden hemen yarına olacak bir şey değil. Reel sektor bu kadar hızlı geri dönüş yapmıyor ama finans piyasaları öncesinde bunu fiyatlamaya baslayacak.

Bende dalgacı ve 777 gibi düşünuyorum. Dogru zamada girilirse yüksek getiriler olacaktır
    Abi ertelenmiş talep için para gerek millet issiz nasıl olcak o talep bende böyle düşünüyorum ben şunu anladım kötü haberlerle yükselt nezaman iyi haberler gelmeye başlar bas ama kademeli ful değil baktın hafif dönüyor zorlama şuan burda yazanlardan dalgacı ve big kademeli gidiyor bunlar mümkün değil batmazlar gaza gelmezlese eğer ve eninde sonunda böyle devam ederse ler zaten yakalayacaklar 2. dalgayı ytd değildir

7. Bencede öyle görünüyor
    Credit long açmaya başladı tebe ilaveten
    Apds artıyor
    Pazartesi 100 binler kulubüne girme ihtimali mümkün
    Bu arada abd ekonomisine bişe olmaz sanırım
    Şahsen İlk satış yeri spotta 106 bin Olur diyorum (sallıyorum)
    O zamana kadar çıtır çekirdek short adına
    Longta geceye poz taşımam shortta hiç taşımam artık
    Haydin selametle

Alıntı Originally Posted by laguna Yazıyı Oku
    Dow geri gelip tekrar zıplamış. 50 günlük ortalama üstünde kapanış yapmak üzere. 24.100 üstü kapanışlar işleri değiştirebilir. Bizimde 50 ema 99.400 civarı. Dow bu seviyeyi geçemez diye düşünüp haftasonuna nakit girdik şimdilik halt etmişiz
    Nedir bu haftasonu korkusu ya. Vazgecin artık bundan

Bir ikincisi ac artık su viop hesabını

Sayfa 279/985 İlkİlk ... 179229269277278279280281289329379779 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •