Kopya listenin kopyasını çekip + Hektaş ekledim kendi listeme. :)
Printable View
koçari, ACEMİ BORSACI, hngcm, selimtogrul
abi bi ses ver allah aşkına.
Merhaba sevgili koçari abim,
Konu burada bu başlıkta başladı ise halimizi burada ifade etmek elzem oldu. Başlığının formatına uygun mu dersen. O kadar iltimas geçersin diye düşündüm.
Dm de dediğin gibi cezalı olsam yazamaman gerek.
Zaten Sevgili Medwig te o kadar sığ bir insan değil. Zaten ne demek istediğimi o da anladı ama haklı olarak, forum otoritesi olarak yani tepkisini vermesi de gayet doğal...
Aslında O 'nunda benim ne demek istediğimi anladığını düşünüyor, ve haklı olarak güzel Türkçemizi kıvrak bir şekilde kullanan benimde bir tık ayıp ettiğim konusunda hak veriyorum. Haklısınız Medwig, aslında ben bir durum tesbiti yapmıştım, bir tık daha naif kelime bulabilir miydim?
Elbette olabilirdi. Dediğim gibi aslında o bir durum tesbiti idi. Neyse... Bu durumun zaman zaman forumda yaşandığını gördüm. Sezar ın hakkını sezara teslim etmek konusunda bir beis yok.
Gelelim nerede bu kaçak sorusuna?
Çünkü bu seferde Sevgili Medwig töhmet altında kalıyor. Demoklesin kılıcı gibi başımızda duran kılıçla benim boynuma vurmadı kılıcını. Adamın arkasından konuşmayalım. Benim mazeretim başka. 3-4 gün önceden annemin kalbiyle ilgili şikayetleri vardı. Ara ara göğüs ağrısı şikayetleri oluyordu. Bende zaman geçirmeyeyim diye annemi hastaneye götüreyim dedim. Ardından tetkikler, tahliller ve sonuç anjio kararı aldı doktorlarımız. bir kaç gündür hastane telaşı ve günün getirdiği yoğunluk ve aynı zamanda hastane ortamı biraz yorgunluk yaptı. Dinlenme moduna aldım kendimi. Annem de çok şükür sağlıklı bir şekilde atlattı sorununu 2 tane takviye stent yapıldı. Durum iyi. Çok şükür.
Sevgiler saygılar
Not: Öptüm
Geçmiş olsun sayın selimtogrul.
Geçmiş olsun
Allah şifa versin sayın selimtogrul
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok geçmiş olsun Selim...
Annene acil şifalar diler, ellerinden öperim...
Borsanın tadı yok zaten, istediğin kadar dinleyebilirisin...
Güvenli alım miktarı nedir, ne kadardır?
Hisseleri kademeli olarak takip ediyorsanız gördüğünüz alışık olduğunuz 1 kademe de yazılı olan miktar makul alım miktarıdır
daha fazlası göze çarpar, ya peyder pey alınmalı yada farklı kurumlarda hesaplarınız olmalı.
Bakır fiyatları yukarı gittikçe
sarky'da dur durak bilmeden gidiyor.
https://www.tradingview.com/x/PHjjTCbK/
AKSA kahveyi ısmarlamış. Yukarıda geçen ay gördüğü yüksek 18.54 , özellikle mavi trend 19 seviyeleri takip edilebilir üzeri kapanışlar hoş olur.
Aşağıda yeşil trend 16.40 civarı önemli kırılırsa kırmızı hatta siyah trende sarkmalar yapabilir.
Uzun vadede sıkıntı olmaz.
Sevgili abilerim, alyel ablam hepinize içten teşekkür ederim. Sağolun
Tamam anladık verdiğiniz fiyatı biliyorsunuzda
yemeyecem spek bil bunu
çok değil ama yarın temetüylede bana makul fiyattan mal aldırmış olacaksın.
https://www.ensonhaber.com/gundem/tu...almaya-zorladi
Türk SİHA’ları Alman ordusunu önlem almaya zorladı
Alman basınından Frankfurt Allgemeine Zeitung, Azerbaycan tarafından kullanılan Türk SİHA'larının, 190'dan fazla Ermeni tankını imha etmesinin Alman ordusunda şoka neden olduğunu yazdı.
HAYIRLI CUMALAR :wave:
Hayırlı cumalar.
Aksa da gözlemim beklentim
Bir zirve yapıp da o zirveyi kırdığında % 50 civarı primle yukarıda yeni bir zirve yapıp dinlenmeye geçiyor
buradan(muhtemelen ilk çeyrek bilançosuyla) bi hareket başlayacağını ve o hareketin 25 lere kadar süreceğini 22 ile 25 lira aralığında 2. çeyrek karını bekleyeceğini umuyorum.
O dediğim hareket erken olursa yöntem belli, olmazsa bekleyebilmeliyim, gelecek ilk çeyrek bilnçolarında aksa kadar dikkat çekecek ve ucuz kalmış olan hisse en azından ben göremiyorum.
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : 04.03.2021
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama
Yenilenebilir enerji alanında güneş ve rüzgâr kaynaklarıyla elektrik üretimi yapan, toplamda 269 MW kurulu güce sahip
doğrudanbağlı ortağımız Galata Wind Enerji A.Ş.’nin sermayesini temsil eden hisselerinin kayda alınması ve halka arz
başvurusu,Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanmıştır.Galata Wind Enerji A.Ş. ("GWIND") payları Borsa İstanbul
A.Ş.“Yıldız Pazarâ€da işlem görecektir.Doğrudan bağlı ortaklığımız Galata Wind Enerji A.Ş.'nin tamamı ödenmiş toplam
534.791.457,65Türk Lirası sermayesini temsil eden tamamı nama yazılı ve 1 Kuruş itibari değerdeki toplam
53.479.145.765adet paylarından, toplam sermayesinin %25'ine karşılık gelen 13.369.787.000 adet payları halka arz
edilecektir.Ayrıca buna ilave olarak, Galata Wind Enerji A.Ş.'nin toplam sermayesinin %5'ini temsil eden 2.673.957.000
adetpayları da "ek satış hakkı" kapsamında halka arza konu edilebilecektir. Bu itibarla “ek satış hakkı†kullanımı
dahil,Galata Wind Enerji A.Ş.'nin toplam sermayesinin %30'unu temsil eden 16.043.744.000 adet payları halka arz
kapsamındaolacaktır.Lider aracı kurum olarak Garanti BBVA Yatırım’ın yer aldığı halka arza ilişkin olarak hazırlanan
veSermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan İzahname ve Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu, Garanti BBVA
Yatırım’ın“https://www.garantibbvayatirim.com.tr/†adresindeki Kurumsal İnternet Sitesi’nde, Galata Wind Enerji A.Ş.
tarafındanKamuyu Aydınlatma Platformu (“KAPâ€)’nda ve ayrıca ile Galata Wind Enerji A.Şâ€™nin www.galatawindenerji.com
Kurumsalİnternet Sitesi’nde yayımlanacaktır (https://www.galatawindenerji.com/con...ame.pdf).Halka arz
tarihleriyayımlanacak Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu’nda yer alacaktır.Yeşil ve tamamen yenilenebilir enerji
kaynaklıelektrik üretimi yapan Galata Wind Enerji A.Ş.’nin, toplam 269 MW kurulu güce sahip, 3 adet Rüzgâr Enerjisi
Santrali(“RESâ€) ve 2 adet Güneş Enerjisi Santrali (“GESâ€) bulunuyor. Galata Wind Enerji A.Ş., Doğan Holding’in
BirleşmişMilletler nezdinde küresel düzeyde yürütülen karbon nötr ekonomiye geçiş sürecine uyum vizyonunu yansıtan
yatırımlarındanbiri konumundadır. Portföyünde yüzde 100 yenilenebilir kaynaklardan oluşan Bandırma/Balıkesir,
Mut/Mersinve Nilüfer/Bursa’da üç adet RES ve Çorum ve Erzurum’da da iki adet GES bulunan Galata Wind Enerji A.Ş.
yıllıkyaklaşık 750.000 MWh’lik elektrik enerjisi üretiyor ve yılda yaklaşık 400.000 tonluk karbon emisyonunun
düşmesinisağlıyor. Dünya ve Türkiye enerji sektöründe fosil yakıtlı enerji türleri küçülürken yatırım payı giderek
büyüyenyenilenebilir enerji sektöründe faaliyet gösteren Galata Wind Enerji A.Ş., Türkiye’nin enerjide dışa
bağımlılığınınazaltılmasına da katkıda bulunuyor. Galata Wind Enerji A.Ş., 2021 yılında, bir yandan yenilenebilir
enerjikaynakları tarafında yeni projeler ve yatırımlarla yurt içinde ve yurt dışında büyümeyi hedeflerken bir yandan
dadağıtık ve alternatif enerji teknolojileri ile katma değeri yüksek alanlarda yeni iş alanları yaratmak için
çalışmaktadır.
Artık dohol da listemizdedir.
Qua granit
hayırlı olsun
finansallarını görmedim
halka açılan hisslerin tavan tavan gittikleri ezberimizde
bi negatif şey var
büyük bölümü ortak satışı
anlamı
toplanan paraların büyük çoğunluğu patronların cebine gitti.
yatırıma değil.
gelecek temettü karşılığı hisselerimi aldım.
Hayırlı Cumalar... :wave:
Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...
zeka özürlü olduğundan hiç kuşkum yok spek ama hiç.
mall herif.
Mesela qua granite
kardeşim
sen halktan topladığın parayı cebine atamazsın, yatırmda kullanacaksın diyecek.
Ama nerde öyle spk
o anlayış?
Piyasa Değeri(USD)9.088.473.168 Piyasa Değeri(TL)73.942.000.000 Özsermaye(TL)*808.470.208 Sermaye(TL)220.000.000 Net Kar(TL)158.569.653
Yatırımcı diye geçinen zavallı
senede 1.3 milyar ciro yapan bir şekerlemeci firma 74 milyar piyasa değerinde işlem görüyor da firmanın hissesini alıyorsa!
varsın batsın.
spek
senden kimse hisseyi alıp uçurmanı beklemiyor
bu piyasa şartlarında buralarda süründürme
ne hisseler nerelerde fiyatlanıyor sende gör
körmüsün.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...?t=10&page=895
aksa yatırımcıları oldukça bilinçli, nasıl bir firmya ortak olduklarını biliyorlar.
aslında bizi şaşırtan şey piyasanın anormal piyasa oluşudur
(saçma sapan fiyatlarda, değerlerde işlem gören firmaların varlığı)
yoksa aksa da makul fiyattadır, geleceği fiytalamıyor, hepsi o kadar.
tutarlı ol koçari demeyin:)
piyasanın normal bi piyasa olmadığını hep söylüyorum.
manyak herifler
sattığınız şey ortaklık belgesi
https://www.ensonhaber.com/gundem/ab...ize-gonderecek
4 MAYIS'A KADAR KALACAK
Dışişleri Bakanlığı konuya ilişkin yaptığı açıklamasında,"Tarafımıza Montrö Sozlesmesine uygun olarak 2 ABD savaş gemisinin Karadeniz’e çıkacaklarına dair 15 gün önceden diplomatik kanallardan bildirim yapıldı. Gemiler 4 Mayıs’a kadar Karadeniz’de kalacaklar." denildi.
Bistin günlerdir karın ağrısı buymuş, bu haberi önceden sızdıranın.
HAMİŞ
İyi haberler zirvede, kötü haberler dipte gelir.