Sayfa 276/531 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    koçari'nin seçtiği uzun vadeli 30 hisse
    aksa
    aksen
    akçnsa
    arçelik
    arsan
    aygaz
    buçim
    ecilc
    gözde
    ereğli
    gentaş
    isdemir
    ipeke
    kervt
    kozaa
    kozal
    karel
    kafein
    otokar
    orge
    prkab
    polho
    prkme
    pnsut
    petun
    selec
    sarky
    sahol
    tatgd
    vestel
    vesbe
    kopya çekip liste yaptım.
    Kopya listenin kopyasını çekip + Hektaş ekledim kendi listeme.

2. koçari, ACEMİ BORSACI, hngcm, selimtogrul

abi bi ses ver allah aşkına.

3.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Kopya listenin kopyasını çekip + Hektaş ekledim kendi listeme.
    liste kopya değil
    kopya olan yöntem

Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    liste kopya değil
    kopya olan yöntem
    Haklısınız.

Tam düzeltiyordum ifadeyi, siz yazdınız.

Kusura bakmayın.

5.  Alıntı Originally Posted by alyel Yazıyı Oku
    Haklısınız.

Tam düzeltiyordum ifadeyi, siz yazdınız.

Kusura bakmayın.
    Estağfurullah.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,051
    Merhaba sevgili koçari abim,
    Konu burada bu başlıkta başladı ise halimizi burada ifade etmek elzem oldu. Başlığının formatına uygun mu dersen. O kadar iltimas geçersin diye düşündüm.
    Dm de dediğin gibi cezalı olsam yazamaman gerek.
    Zaten Sevgili Medwig te o kadar sığ bir insan değil. Zaten ne demek istediğimi o da anladı ama haklı olarak, forum otoritesi olarak yani tepkisini vermesi de gayet doğal...
    Aslında O 'nunda benim ne demek istediğimi anladığını düşünüyor, ve haklı olarak güzel Türkçemizi kıvrak bir şekilde kullanan benimde bir tık ayıp ettiğim konusunda hak veriyorum. Haklısınız Medwig, aslında ben bir durum tesbiti yapmıştım, bir tık daha naif kelime bulabilir miydim?
    Elbette olabilirdi. Dediğim gibi aslında o bir durum tesbiti idi. Neyse... Bu durumun zaman zaman forumda yaşandığını gördüm. Sezar ın hakkını sezara teslim etmek konusunda bir beis yok.

Gelelim nerede bu kaçak sorusuna?
    Çünkü bu seferde Sevgili Medwig töhmet altında kalıyor. Demoklesin kılıcı gibi başımızda duran kılıçla benim boynuma vurmadı kılıcını. Adamın arkasından konuşmayalım. Benim mazeretim başka. 3-4 gün önceden annemin kalbiyle ilgili şikayetleri vardı. Ara ara göğüs ağrısı şikayetleri oluyordu. Bende zaman geçirmeyeyim diye annemi hastaneye götüreyim dedim. Ardından tetkikler, tahliller ve sonuç anjio kararı aldı doktorlarımız. bir kaç gündür hastane telaşı ve günün getirdiği yoğunluk ve aynı zamanda hastane ortamı biraz yorgunluk yaptı. Dinlenme moduna aldım kendimi. Annem de çok şükür sağlıklı bir şekilde atlattı sorununu 2 tane takviye stent yapıldı. Durum iyi. Çok şükür.

Sevgiler saygılar
    Not: Öptüm
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

7.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    merhaba sevgili koçari abim,
    konu burada bu başlıkta başladı ise halimizi burada ifade etmek elzem oldu. Başlığının formatına uygun mu dersen. O kadar iltimas geçersin diye düşündüm.
    Dm de dediğin gibi cezalı olsam yazamaman gerek.
    Zaten sevgili medwig te o kadar sığ bir insan değil. Zaten ne demek istediğimi o da anladı ama haklı olarak, forum otoritesi olarak yani tepkisini vermesi de gayet doğal...
    Aslında o 'nunda benim ne demek istediğimi anladığını düşünüyor, ve haklı olarak güzel türkçemizi kıvrak bir şekilde kullanan benimde bir tık ayıp ettiğim konusunda hak veriyorum. Haklısınız medwig, aslında ben bir durum tesbiti yapmıştım, bir tık daha naif kelime bulabilir miydim?
    Elbette olabilirdi. Dediğim gibi aslında o bir durum tesbiti idi. Neyse... Bu durumun zaman zaman forumda yaşandığını gördüm. Sezar ın hakkını sezara teslim etmek konusunda bir beis yok.

gelelim nerede bu kaçak sorusuna?
    çünkü bu seferde sevgili medwig töhmet altında kalıyor. Demoklesin kılıcı gibi başımızda duran kılıçla benim boynuma vurmadı kılıcını. Adamın arkasından konuşmayalım. Benim mazeretim başka. 3-4 gün önceden annemin kalbiyle ilgili şikayetleri vardı. Ara ara göğüs ağrısı şikayetleri oluyordu. Bende zaman geçirmeyeyim diye annemi hastaneye götüreyim dedim. Ardından tetkikler, tahliller ve sonuç anjio kararı aldı doktorlarımız. Bir kaç gündür hastane telaşı ve günün getirdiği yoğunluk ve aynı zamanda hastane ortamı biraz yorgunluk yaptı. Dinlenme moduna aldım kendimi. Annem de çok şükür sağlıklı bir şekilde atlattı sorununu 2 tane takviye stent yapıldı. Durum iyi. çok şükür.

Sevgiler saygılar
    not: öptüm
    Muhtereme annenize geçmiş olsun abi, ellerinden öpüyorum.

Geçmiş olsun sayın selimtogrul.

Sayfa 276/531 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •