fırsat mı bekliyormuş ? dış işlerinin suratına mı söylemiş :...
iyiki seppuku kültürü filen yok...
1 gecede bürokratsız kalırdık...
Printable View
fırsat mı bekliyormuş ? dış işlerinin suratına mı söylemiş :...
iyiki seppuku kültürü filen yok...
1 gecede bürokratsız kalırdık...
Haberturkte eski bir vekil Abd de enflasyon yuzde 150, Almanya da daha fazla dedi. Vallaha dedi. Oradakilerden bir tanesi de birsey demedi.
şu anda.. başka başlıkta oluyor. bu başlıktan alıntı yapıp cevaplanamıyor. ilginç.
He yaw, suratına suratına söylemişler bugün, yok ekonomik kaos, yok fırsatları dört gözle bekliyoruz, icradan mal alır gibi bu ne yaw...
Önümüzdeki yıl enflasyon hedefimiz %5 yaw bizim...yapılır mı bu bize...
Nasıl daha başka görebiliriz bu haberi;
Dost acı söyler diyelim...suratına suratına hem de..
Faizi düşürecem, kuru arttıracam, cari açığı sıfırlayacam, reeskontlardan gelenle kasayı dolduracam, tahvillere alım yaptıracam, seçim öncesi para dağıtacam, yazın da turizm gelirlerinden mala vuracam demiş hoca...
-Yaw hoca hiç göl maya tutar mı demişler,
-Ya tutarsa demiş.
Maya da ziyan oldu muhtemelen, Şahap sen de bi şey yapsana her şeyi bizden beklemeyin yaw, çık açıklama falan yap, kimse ne dediğini anlayamasın, çok şey biliyor sansınlar....Nebatiye de söyle ortalıkta görünmesin, yüzünü görenin TL shortlayası geliyor.
Mizansen...misalen...mizahen...miiiii...mihrak..ol madı...miiii...misvak...miraç...milat...evet 19 seneyi saymayın bu yılbaşı milat olacak elhamdülillah..
Diyelimki Ankara nin nufusu 7milyon
Senin lokantada gordugun insanlarin sayisi 10 bin ama tiklim tiklim
Sokakta gordugun araba sayisi atiyorum 500 bin ama sokaklar dar 2 serit otobanlar dar altyapi yok trafik yavas sende bu sokaklara bakip "bak herkesin arabasi var" diyorsun. Diyorsun cunku trafik tikali ve senin gozune cok fazla araba gorunuyor.
Anlamadigin kafanin basmadigi sey su
Arabalar cok degil sokaklar yollar yetersiz
Lokantalarda cok insan yok, az sayida lokanta tiklim tiklim. (yurtdisina gidenler bilir) Sen tiklim tiklimi goruyorsun lokanta sayisinin az oldugunu gormuyorsun
Ama kabul etmek lazim en akillisi Egemen Bagis cikti
Adam gitti KKTC vatandasi oldu ve bu vatandasligida KKTC meclisinde alinan kararla aldi. Artik kimlere ne kadar dagittiysa bilmiyoruz
Ama akilllik surada. Yarin bir gun bu arabanin lastigi patlayinca ABD nin Zarrab ve Sezgin Baran sayesinde elinde binlerce kayit olustu kim kime ne kadar nasil rusvet vermis para nerelerden nereye kokain nereye akmis falan herseyi biliyor. Bir gun Amerika olaya el atinca kacacak neresi var? KKTC
Neden? Cunku ABD KKTC den kimseyi isteyemez sorgulamaz muhatap olamaz hicbir sekilde iliski kuramaz
Neden?
Cunku ABD nin tanimadigi bir ulke KKTC. Seytanin aklina gelmez boyle bir dalavere. Amerikanin aradigi baska Turklerde var ama hepside KKTC de yasadigi ve ayni zamanda vatandasi oldugu icin arayip isteyemiyor
Cunku en ufak iletisimde Rum lobisi aninda coker sisteme. Siz nasil hukuken tanimadiginiz bir ulke ile resmi muhatab oluyorsunuz falan. Ben Egemen Bagis i cok basarili (!) goruyorum. Adamin B plani hazir. C ve D planlarini arastiriyorum daha bulamadim.
2002 2008 arasi akp nin nesi kotuydu
Kopenag kriteeleri mastrich kriterleri hava da ucusuyordu
Elestrireck o zaman da onlarca sey bulabilirsin
Ama bugun adamlari savunacak 1 arguman koyamazsin
Ne olduysa 2008 den sonra olmaya basladi
Ben 2011 de uyandim
Senin bu uslubunu da uslup degil angutluk yapma
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turkmenistanda dolar alip satip yasaklanmis
https://eksisozluk.com/dolar-satisin...i--5237525?p=1
Kesinlikle dogru bir karar
Gün yine başlıyor
13,8131 (Saat : 07.00)
Geçen gün konuştuğum teyzenin biri ben de 2018'de uyandım ülkenin her şeyini satmışlar dedi... Neyse en azından hala uyanabilenler var. Bir de hala hiçbir şey olmamış gibi devam edenler var. Çıkar telefonunu, geçinemiyorsanız geberin vs diye söylenenler...
2002-2008 arasındaki iyi dönem, bugünkü kötü dönemi hazırladı. Doğru o dönem dolar sabitti ama bu biz iyi olduğumuz için değil, elimizdekileri bir dolu yolsuzluk ile özelleştirdiğimiz için oldu.
Şimdi elimizde son kalanlar yap işlet devret, kanal İstanbul arsaları, yabancıya pasaport/ev satışı.
Bir şeyler balarabilmek için önce eğitimli işgücünü ülkeden gitmemeye ikna etmek gerekiyor. O da insanların fikir özgürlüğüne, yaşam tarzına müdahale etmemekle olur. Adalet ve hukukla olur. Astığım astık kestiğim kestik en çok ben bilirim şeklinde yönetilen ülkede geriye sadece yalakalar ve başka gidecek yerleri olmadığı için işini baştan savma yapanlar kalır.
2002'deki milli takımı hatırlıyorum. Bir de son 10-15 senedeki ruhsuz suratsız topçulara bakın.
Maddi manevi laylaylay hoo Türkiye sözü bu son dönemin eseridir. 23 Nisan'da CB koltuğuna oturan çocuk hayalinin doktor olup Alman vatandaşı olmak olduğunu canlı yayında söyledi. Bunlar bu ülkenin milli beraberliğine açılmış onarılması çok zor yaralardır.
24 milyon araba var diyenler onun kaç tanesinin kuş cinsi olduğunu ki en yenisi sanırım 2001 model söylemiyor ya da o arabaların kaç tanesi 20 yaşından fazla c segmenti bile ülkemizde lüks oldu.
Dediğiniz gibi keşke yollar ve altyapı yeterli olsa da insanlar bu kadar araba ile çıkmasa tren le çok rahat şehirler arası gezebilse vs.
1000 kişiye düşen otomobil sayısı olarak Türkiye, avrupada en alt sırada… Dediğiniz gibi ortalama araç yaşı olarakta, en yaşlısıyız…
TL deki bu erime ile bırakın araba almayı, kirada oturanlar başka eve geçmek istese yeni kira x 2 olacak… Ne araba alması, adam oturduğu kiradan çıkamaz!!
Dünya üzerinde Amerika'nın isteyipte alamayacağı adam yoktur. KKTC ile ilişki kurmasına gerek yok. KKTC'nin hamisi kim ? TC değil mi ? Türkiye'ye öyle ağır yaptırım ve tehditler savurur ki, ertesi gün burdan özel ekip gider egemen efendiyi paket yapıp teslim ederler ABD elçiliğine. Amerika yeterki kafayı taksın. Hepsini öttürür sıradan. :)
O adami Ben de sevmedim umarim alirlar
Gorevi bitince ustundeki Kalkan duser
uçuyoruz len gerçekten uçuyoruz, 32 li tuvaiet kağıdı 131.5 olmuş, mıçımızı neyle sileceğiz deyin bana, vallahide billahide çıldırmaya az kaldı
şaka değil espiri değil bak linkte gösteriyor yuh be yuh https://www.migros.com.tr/selpak-tuv...32li-p-1d93cd9
Çakıl taşları ile. Yalnız 2 şeye dikkat etmek lazım, silerken içeri kaçmasın, bir de tuvalet deliğine yanlışlıkla atılmasın [emoji23][emoji23][emoji23]
Sene 1970 lerin başları. Babam bir Akdeniz ilçesinde ortaokulda müdür yardımcısı. Benim gibi bir ateist. Bir hacı kafilesi mola verip kalacak yer için talepte bulunuyor. Okulda kalmalarına izin veriliyor. Kafile ertesi gün okuldan ayrılıyor. Birkaç gün içinde tüm tuvaletler alarm veriyor, hepsi tıkanmış. Neyse, gerekli personel çağırılıyor, çalışma sonunda tuvalet deliklerinin çakıl taşları ile dolu olduğu anlaşılıyor. Meğer ümmet zamanında böyle yapıyordu diye adamlar bu iş için çakıl taşı kullanmış. Dünya kadar masraf tabi.
Bu ülkenin cahille, cehaletle savaşı ne yazık ki daha çok uzun süre devam edecek. Çünkü hepsi tepeden besleniyor.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
13,7069
Dayak klubü- LEVYE
1,5 katlı wc kağıdı üretsinler bize özel:))))
Yav gülüyoruz gülüyoruz ağlanacak halimize gülüyoruz. Bu giren ve girecek olan varya zinhar çıkmaz tüketiciden.
13.90 aşamayınca salıyor aşağı. İlk önemli destek mavi olabilir. 13.18 anlık. Kanal desteği 12.24 te
https://i.resmim.net/SjrIi8.png
Dolar MB sının kararına kadar buralarda salınır....
Tanrı'ya şükür beklenen müdahale geldi, demir yumruğu , sumsuğu yediği gibi 13.69 a çekildi yılanoğlu.
Ayın 15 i için tetikte bekleşen tüm-memursen konfederasyonu üyelerimizle artık maaşımızla ucuz dolar alabileceğiz.
Genç memurlar tedirgin :evil:
ben furmadım ben furmadım bana bakman kim furdu bilmiyorum levyeyi :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Takoz mu var yoksa yükselen üçgen mi belli olacak gibi bugün yarın.
Şerro düşüyor, topik bayram yapıyor.
Ben dahil .