Sayfa 276/1004 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. fırsat mı bekliyormuş ? dış işlerinin suratına mı söylemiş :...
    iyiki seppuku kültürü filen yok...
    1 gecede bürokratsız kalırdık...

2. Haberturkte eski bir vekil Abd de enflasyon yuzde 150, Almanya da daha fazla dedi. Vallaha dedi. Oradakilerden bir tanesi de birsey demedi.

3. şu anda.. başka başlıkta oluyor. bu başlıktan alıntı yapıp cevaplanamıyor. ilginç.

4.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    fırsat mı bekliyormuş ? dış işlerinin suratına mı söylemiş :...
    iyiki seppuku kültürü filen yok...
    1 gecede bürokratsız kalırdık...
    He yaw, suratına suratına söylemişler bugün, yok ekonomik kaos, yok fırsatları dört gözle bekliyoruz, icradan mal alır gibi bu ne yaw...

Önümüzdeki yıl enflasyon hedefimiz %5 yaw bizim...yapılır mı bu bize...

Nasıl daha başka görebiliriz bu haberi;

Dost acı söyler diyelim...suratına suratına hem de..

5.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Haberturkte eski bir vekil Abd de enflasyon yuzde 150, Almanya da daha fazla dedi. Vallaha dedi. Oradakilerden bir tanesi de birsey demedi.
    Sol ayağını havaya kaldırmıştır vallaha derken, o zaman sayılmaz..

Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7. Faizi düşürecem, kuru arttıracam, cari açığı sıfırlayacam, reeskontlardan gelenle kasayı dolduracam, tahvillere alım yaptıracam, seçim öncesi para dağıtacam, yazın da turizm gelirlerinden mala vuracam demiş hoca...

-Yaw hoca hiç göl maya tutar mı demişler,
    -Ya tutarsa demiş.

Maya da ziyan oldu muhtemelen, Şahap sen de bi şey yapsana her şeyi bizden beklemeyin yaw, çık açıklama falan yap, kimse ne dediğini anlayamasın, çok şey biliyor sansınlar....Nebatiye de söyle ortalıkta görünmesin, yüzünü görenin TL shortlayası geliyor.

Mizansen...misalen...mizahen...miiiii...mihrak..ol madı...miiii...misvak...miraç...milat...evet 19 seneyi saymayın bu yılbaşı milat olacak elhamdülillah..

8.  Alıntı Originally Posted by Okacha Yazıyı Oku
    Türkiye de kafası çalışan kitle azınlıkta,okumuş okumamış hiç farketmez,Türkiye de ki üniversitelerin kapasitesi de ortada yurtdışı ile kıyasladığında.Eskiden odtü boğaziçi itü vardı onlarda listeden çıktı.Akp seçimi kazandığında koyduk mu diyen kitlenin geliri isterse 100 dolara düşsün umrumda olmaz.Asgari ücretli kesim şükreden kesim sorgulamayan kesim.Sorgulayan ve çözüm arayıp bulan kesimin durumu ortada.Size tavsiyem Ankara İstanbul ve İzmir de cuma cumartesi pazar günleri yemek yemek için yada oturmak için gittiğiniz mekanlarda rezervasyonsuz girebiliyor musunuz giremiyor musunuz bunu bir gözlemleyin.Ankara da toplu taşıma yüzde 50 azaldı.Herkes arabasıyla sokalarda benzin 10 lira olmasına rağmen.Yurdışına giden gençleri dikensiz gül bahçesi beklemiyor sonuçta.Ben bu piyasa güvendim her zaman da güvenirim.Ak parti gider başkası gelir hiç farketmez.Adam gibi iş yapan bilançosu sağlam şirketler varken ne TL mevduat ne döviz umrumda olmaz.En iyi yatırım hisse senedidir.Servetimi de hisseden kazandım her kriz fırsat yaratır.Karamsarlık kötümserlik insanı yer bitirir hata yaptırır.Ben lisans mezunuyum,diplomamı tenezzül edip gidip almadım bile,yaşadığım tecrübeler diplomamın ötesindedir.Overall diplomanın ötesindedir benim için.Yaşarayak kazanılan tecrübe diplomanın çok ötesindedir.Bu ülkeye güvenin.Sermaye piyasalarına güvenin.Uçurumun kenarından yıkık bir ülke alarak savaşlardan çıkartan Mustafa Kemal’in umuduna güvenin.Ümidinizi kaybetmeyin.Herşey düzelir.Bu piyasa bedava.2018 de bana kızanlar sövenler vardı.2020 yılında birçok hisse bütün yılların acısını çıkardı.Borsa sabır işidir.Sabretmeyen şikayet etmeye mahkum kalır.Benden naçizane tavsiye.
    Diyelimki Ankara nin nufusu 7milyon

Senin lokantada gordugun insanlarin sayisi 10 bin ama tiklim tiklim

Sokakta gordugun araba sayisi atiyorum 500 bin ama sokaklar dar 2 serit otobanlar dar altyapi yok trafik yavas sende bu sokaklara bakip "bak herkesin arabasi var" diyorsun. Diyorsun cunku trafik tikali ve senin gozune cok fazla araba gorunuyor.

Anlamadigin kafanin basmadigi sey su

Arabalar cok degil sokaklar yollar yetersiz

Lokantalarda cok insan yok, az sayida lokanta tiklim tiklim. (yurtdisina gidenler bilir) Sen tiklim tiklimi goruyorsun lokanta sayisinin az oldugunu gormuyorsun
    Son düzenleme : bisikletci; 07-12-2021 saat: 02:14.

Sayfa 276/1004 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •