iyi cesaret. Iyi cesaret. Şuan sasanın şirket değeri thy'yi 2 katlamış.
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
iyi cesaret. Iyi cesaret. Şuan sasanın şirket değeri thy'yi 2 katlamış.
BOFA yine film setini kuruyor.. Bugün en çok aldığı kağıt.!!! Biraz da önceden aldı. Şimdi 10 milyon gibi yapmıştır lotu. Şimdi anla ki
biraz götürüp sağa sola sulayacak malı milleti kendine getirecek...:rules: Göstere göstere filmi çekiyor valla..Eeee iş bilenin kılıç kuş*****n demiş atalarımız...
2030 a kadar uzun vadeli aldım,düşsün kalksın sorun değil.hikayesi,projeleri uzun vade ve çok verimli.bu kadar yükselmesi normal aselsanda 2 yıldır bir arpa boy ilerleyemedik.ayrıca aselsan da gözlemlediğim bazı şeyler midemi bulandırdı iyice.burda yazmak istemiyorum sonra siyasete kayıyo mevzu.
Beklemek isteyene saygı duyarım,hoş siz o rakamları görünceye kadar ben sasa da 2 bedelsiz ve %300 mü görürüm 500 mü 800 mü görürüm onu bilmem.sırf aselsandan yaşadığım kararsızlık yüzünden 3 ayda sasa daki tırmanıştan %300 zarardayım.olsun zararın neresinden dönülse kardır.en azından benim gibi bir uzun vadeci için.
Son günlerde Sasa da o kadar bu tarz yatırımcı doldu ki diyorum tamam zamanı yaklaşıyor.
Aynı şeyi bir zamanlar asels te şahit oldum. yıl galiba 2017 ydi o zamanin rakaminda hisse galiba 40 TL ye yaklaşmıştı. Millete dil döktüm dedim durun çok şişti almayın bari yok biz uzun yatirimciyiz dediler. Evet hisse sonra 50 TL ye yaklaştı aman Allahım artık dinlemez oldular çünkü teorim tutmamisti her gün artıyor görmelisiniz. Ama bunlara bir tokat attı asels galiba taa 20 lere düşmüştü tabi sonra bölündü bugünlere geldi. Tıpkı ama tıpkı öğün ki yatırımcılar gibi Sasa,hektas ta yatırımcılar doldu mutlular ne koysalar diger gün artıyor. Hala aliyorlar pahalı diye bir kavram yok. Onlara en büyük dersi o hisseler verecek adım gibi eminim eğer ki kottan çıkma gibi bir düşünceleri yoksa hepsi ağlama duvarına dönecektir.
Sasa ile aselsan ı birbiriyle kıyaslamayın.sasa şirket gibi yönetilen bir şirket,devasa projeleri 2025 e kadar devreye sokup 2030 a kadar yıllık ciro yu 50 milyar dolara hedefledi.başarırsa bildiğiniz top 10 da 1 numaraya oynar.nerdeyse her sene bedelsizi var bu fiyatlar ucuz bile sayılacak o dönemler geldiğinde.aselsan öylemi?2017 de cumhurbaşkanlığına bağlanması gaz sanıldı millet asıldı halbuki hezimetin başlangıçıymış o günden beri itin köpeğin speklerin elinde paralandı.yönetim ölü taklidi yapıyor,siyaset baskısı,yönetim bozuklukları...dedim ya başka şeylerde varda neyse.cidden sıkıldık 1 tane filmi izlicez diye 10 tanesini kaçırmaya gerek yok..
yatırım tavsiyesi değildir,kendi düşüncelerimdir.
Indo Defence'te, 30'dan fazla Türk şirketi ürün ve yeteneklerini sergiledi
Türk savunma sanayisi bünyesinde faaliyet gösteren 30'dan fazla şirket, Endonezya'nın Cakarta kentindeki Indo Defence Expo&Forum 2022'de ürün ve kabiliyetlerini tanıttı.
Cakarta'daki Indo Defence Fuarı, Kovid-19 salgını nedeniyle 4 yıllık aradan sonra kapılarını açtı.
Son dönemde ihracat faaliyetlerini artıran Türk savunma sanayisi, yeni pazar arayışı kapsamında fuara güçlü bir katılım sağladı. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı öncülüğünde 30'dan fazla Türk şirketi, kara, hava ve deniz platformları, insansız sistemler, silah sistemleri, mühimmatlar, yazılım çözümleri, simülatör, lojistik destek gibi birçok ürünü ile ekipmanlarını sergiledi.
Fuara katılan Türk şirketleri arasında ASELSAN, Baykar, DASAL, DEARSAN, FNSS, HAVELSAN, Nurol Makina, OTOKAR, PROFEN, ROKETSAN, Samsun Yurt Savunma, Sarsılmaz, STM, TAIS, Titra Teknoloji, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii de yer aldı.
Asya bölgesinde son dönemde önemli ihracat başarılarına imza atan Türk şirketleri, Endonezya, Filipinler, Bangladeş ve Malezya'nın aralarında bulunduğu ülkelere çeşitli ürünler sağlıyor.
Fuar boyunca görüşmeler gerçekleştirecek Türk şirket yetkilileri, bölge ülkelerine yönelik yeni iş birliği anlaşmalarına imza atmayı hedefliyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
ASELSAN yabancı oranı 31 Ekim 2022 % 23,86. 1 Kasım 2022 % 22,95.
Fark % -0,91. Hisse kapanış fiyatı: 33,34 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
ASELSAN ile TÜRASAŞ arasında Milli Elektrikli Tren Setleri için Cer Zinciri ve Ekipmanları ile Tren Kontrol ve İzleme Sistemi Projeleri ile ilgili toplam bedeli 44.903.859,- Avro tutarında iki sözleşme imzalandı
KAP: ASELS [ ] ASELSAN ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Yeni İş İlişkisi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1076156
Dosyalar:
Yeni İş İlişkisi 2022-11-02
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi -
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Yeni İş İlişkisine Başlanan/Başlanacak Kişinin Niteliği Müşteri (Customer)
Müşterinin/Tedarikçinin Adı Soyadı/Ticaret Unvanı TÜRKİYE RAYLI SİSTEM ARAÇLARI SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satışlar/Satılan Mal Maliyeti İçindeki Payı %0,13
Varsa Müşterinin/Tedarikçinin Ortaklığın Kamuya Açıklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar İçindeki Payı %0,14
İş İlişkisinin Başlamasının Öngörüldüğü Tarih 2022-11-01
Varsa Sözleşmenin Önemli Koşulları -
Yeni İş İlişkisinin Ortaklık Faaliyetlerine Etkisi Şirketin cirosunu olumlu etkileyecektir.
Açıklamalar
Açıklama ASELSAN ile TÜRKİYE RAYLI
SİSTEM ARAÇLARI SANAYİİ ANONİM ŞİRKETİ (TÜRASAŞ) arasında Milli Elektrikli Tren
Setleri için Cer Zinciri ve Ekipmanları ile Tren Kontrol ve İzleme Sistemi Projeleri
ile ilgili olarak 01/11/2022 tarihinde, toplam bedeli 44.903.859,- Avro tutarında
iki sözleşme imzalanmıştır.
Söz konusu sözleşmeler kapsamında teslimatlar 2023-2025
yıllarında gerçekleştirilecektir.
Sonuna kadar katılıyorum. Sasa dan çok ekmek yedim ama sokaktaki sıradan vatandaş sasa demeye başlıyorsa tıpkı aselsandaki gibi kaçınılmaz son gelir eninde sonunda. Bir hisse hep çıkmaz ve her zamanda düşmez. Kasa hep kazanır ve tepeden alacak birileri her zaman gerekir. Bu yüzden ben kimseyi uyarmıyorum da artık :))
Çok hırslı adamlar olmasa ben nasıl kazanacağım bu borsadan:))
Doğru diyorsun
Bu kadar güzel mi götürülür bir kağıt.. İşte bu olay bu kadar basit. Ne kadar rahat belirli bir alıcı olmadan gidiyor değil mi ??..
Kim aldı şimdi bu kağıdı..Mesela 15 milyon lot falan filan aracı kurum net alıcı.. En baba alan Tacirler o da 2 milyon.. Gerisi hikaye..
Kağıdın gidesi gelmiş.. Ahhhh gidi ahh.. :cool:
Neyse geç kalmıştı.. Biraz insafa geldiler.. Bakalım nereye kadar ???:halay:
36.06 son 12 ay en yükseği, bugün 36.02 gördü en çok. Acaba diyorum birazıyla vedalaşmak mı şöyle otuz kırk bin lot felan :))
Biraz satsak mı derken son bir yılın en yükseğide geçildi ama hala fiyat çok düşük ve umarım aldığını ertesi günlerde vermez. Daha önce de dediğim gibi borsa çökmeden hemen öncesi aselsanda bir yukarı tırmanma oluyor bakalım yine aynısı mı olacak tersi mi
Sayın Junge 1-2 kelam yok mu bugün?
ASELS günlük,
https://i.hizliresim.com/5e3vzp8.PNG
ASELSAN yabancı oranı 2 Kasım 2022 % 23,89. 1 Kasım 2022 % 22,95.
Fark % 0,94. Hisse kapanış fiyatı: 35,88 TL (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Frost senin anlamada biraz sorun var galiba idrak yolları enfeksiyonu geçiriyorsun galiba bende asels yok bende asels yok yok yok :) keşke düşse de alsam buradan Sasa alacağıma asles alırım :) sasanin elinizde patlamasını keyifle izleyecegim, o zaman benim elimde keyif sigarası olacak :)
BOFA sunar.. Yılın filmi !!!. Başladı yine göstere göstere vermeye.. Hala bu filmi seyrediyoruz. Seyreden mi seyrettiren mi ??
Şu anda 3,5 milyon yuvarlak verdiği. Gün kaçla bitecek acaba ??
Yönetim uyumaaaa..!!!! Milli yatırımcıyı böyle mi koruyacaksınız ???
Heyecanlanan umutlanan arkadaşlar oldu sanırım dün , haberi kullanıp açığa satışları mı yerleştirdiler acaba ? , biz umutlanırlen onlar bin türlü şeytanlık düşünüyor olabilir , umarım yanılırız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taban olacağız herhalde:)
Hisse yürüse sevinecek yatırımcı sayısı üzüleceklerden az.
BOFA sunar THE END.....ARKASI YARIN....
5.5 milyon lot verdi kağıdı %4 aşağı bastı. Dün % 7 yukarı bugün % 4 aşağı. Yarında 3,4 milyon verir bir % 3 daha aşağı. Ne anladık bu işten. Dostlar alışverişte görsün. Yuh be göz göre göre bu kadar da olmaz be arkadaş.. Yönetim uyuma.. Senin yatırımcın keriz mi ??
Size bunu genel kurul da da söyledik. Daha ne yapalım.?? Bir sürü insan Cimer e yazdık, hala bu hayasız aracı kurumun oyun sahası halindesiniz..
Allah sizi ıslah etsin diyecek bir şey kalmadı artık..
pazartesiden bugüne Bofa hala 3.09 m artıda. yarın da onu verir
Bir 3 de kendinden koysun olsun sana altı milyon. Eh 5.5 da % 4 se yarında 6 da bir %4. Sonuç bir hafta da % 8 aşağı. Harekete bak hizaya gel.. Bu da BIST30 hissesi haaa.. Komik komik vallahi.. Yuh be beceriksizliğe sahipsizliğe bak. Bu kağıdı bu hale getirdin yönetim...
Son 2 haftadır izleme listemden sildim az da olsa rahatladım. Portföyde her daim devam...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bofa’dan işlem yapanlar , tahtanın sahipleridir diye düşünüyorum , tahta yapıcılar ,yabancı biri bofadan bu kadar mal alsa kafasına vururlar , çıkmasına izin vermezler, Bofa dan işlem yapmanın bir avantajı olmalı tahta yapıcılar için , ya orada daha iyi gizleniyorlar , yabancı adı altında ya da başka bir şey bilemiyorum , ama gelecek haberi önceden haber alan bir grup Bofa dan alışa geçti ( içerden haber alma ihtimali en yüksek olan grup tahta yapıcılar olmalı), sonra da sattı , önceden bildikleri bu haberi nasıl değerlendireceklerki yoksa ( sadece şahsi paranoyak fikirlerim gerçekle alakası yoktur , hepsi birer fantezidir )
Ne haber ne bir başka şey.. Bu tam anlamıyla kuş keklemek.(kandırmak) Bu tahtanın sahibi YKB yatırım.. İş Yatırım ise etliye sütlüye karışmaz piyasa yapmaz mecbur kalmadıkça. Kekleme ci ise BOFA dır. Her seferinde operasyonu yapar çekilir mideye indirdiklerini sindirmeye. Bu bir değil iki değil üç değil.. Kaçıncı sefer aynı hikaye.. Demek ki hepsinin işine gelen bir şeyler var.
Geçmişte yazdım hatta hatta film başlıyor dedim, BOFA nın canı kaldırmak ister kaldırır indirmek ister indirir. Buna da yol verenler vardır onlar da kendi hampalarını çeker otururlar bir kenara. Olan da bizim gibi uzun vade bu kağıdı tutup son beş altı senede zır zarar edenlere olur..
Korkumdan sildim