Sayfa 275/674 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon
Arama sonucu : 5387 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Artık umut edeceğiz hisse değişmek anlamsız kendi düşünceme göre , kapana kısıldık , borsanın en kötü seçimini yaptım şahsen , yazıklar olsun, şu temettü belki biraz hareketlendirir hisseyi

2. Aselsan biraz daha mal toplasaydın , 17-18 göstermek yokmu , fazla gittin sanki ( Yatırım tavsiyesi değildir )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Sanberk Yazıyı Oku
    Artık umut edeceğiz hisse değişmek anlamsız kendi düşünceme göre , kapana kısıldık , borsanın en kötü seçimini yaptım şahsen , yazıklar olsun, şu temettü belki biraz hareketlendirir hisseyi
    Temettü ne ki ? Dağ fare doğurmuş.. Ben 13 senedir tutuyorum. Eskiden kazancım olmasa dakika tutmazdım bu kağıdı. Maalesef vedalaşamadık. Bir fırsatını bulup çıkmak lazım. Durum bunu gösteriyor.

YATIRIMCI TAVSİYESİ DEĞİLDİR!!!!

4. Beni hiç yanılmıyor sağ olsun, bazen sattığımın biraz üzerine çıksada mutlaka geri gelip trade için alım fırsatı veriyor. sattık gene33,20 den, 34,60lara çıkarsa bir okadar daha sıkarız

5.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Beni hiç yanılmıyor sağ olsun, bazen sattığımın biraz üzerine çıksada mutlaka geri gelip trade için alım fırsatı veriyor. sattık gene33,20 den, 34,60lara çıkarsa bir okadar daha sıkarız
    Yukarıdaki yazdığım yazıdaki hesabı gördüyseniz al sat dan başka para kazanmak mümkün gözükmüyor. Al Sat sürekli bir şekilde becerebilirseniz her hisse de kazanç var.. Bunun al sat ı bile zor

6.  Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
    Yukarıdaki yazdığım yazıdaki hesabı gördüyseniz al sat dan başka para kazanmak mümkün gözükmüyor. Al Sat sürekli bir şekilde becerebilirseniz her hisse de kazanç var.. Bunun al sat ı bile zor
    Belki az kazadırıyor ama kararlı kazandırıyor çok az riskle kademeler belli seviyeler belli, alacağın satacağın noktalar net ve şaşmıyor.

7. Birkaç gün önce 2 yılda getirdiği 3 kuruş kârı satıp onunla sasa ya geçtim,bugünde komple geçtim ve bu lanet kağıtla ilişkimi kestim.hatta o gün komple geçmediğime berbat pişmanım.bir daha bu kağıda uğrarsam..

ASELSAN ne zaman pirim yapsa borsaya komple satış geliyor. Bilançoları etkisi borsda bitiyor ufak ufak. Bugün aselsan yüzde 4bgibi inanılmaz bir pirim yaptı, malum genelde ya sabit durur ya düşer. Borsaya ciddi satış gelmesinden korkuyorum ASELSAN biraz yükselince. Öncedende borsaya ciddi satış gelmeden aselsanda ufak yukarı hareketler gördü bu gözler hep

Sayfa 275/674 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •