Artýk umut edeceðiz hisse deðiþmek anlamsýz kendi düþünceme göre , kapana kýsýldýk , borsanýn en kötü seçimini yaptým þahsen , yazýklar olsun, þu temettü belki biraz hareketlendirir hisseyi
Artýk umut edeceðiz hisse deðiþmek anlamsýz kendi düþünceme göre , kapana kýsýldýk , borsanýn en kötü seçimini yaptým þahsen , yazýklar olsun, þu temettü belki biraz hareketlendirir hisseyi
Aselsan biraz daha mal toplasaydýn , 17-18 göstermek yokmu , fazla gittin sanki ( Yatýrým tavsiyesi deðildir )
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Beni hiç yanýlmýyor sað olsun, bazen sattýðýmýn biraz üzerine çýksada mutlaka geri gelip trade için alým fýrsatý veriyor. sattýk gene33,20 den, 34,60lara çýkarsa bir okadar daha sýkarýz
Birkaç gün önce 2 yýlda getirdiði 3 kuruþ kârý satýp onunla sasa ya geçtim,bugünde komple geçtim ve bu lanet kaðýtla iliþkimi kestim.hatta o gün komple geçmediðime berbat piþmaným.bir daha bu kaðýda uðrarsam..![]()
ASELSAN ne zaman pirim yapsa borsaya komple satýþ geliyor. Bilançolarý etkisi borsda bitiyor ufak ufak. Bugün aselsan yüzde 4bgibi inanýlmaz bir pirim yaptý, malum genelde ya sabit durur ya düþer. Borsaya ciddi satýþ gelmesinden korkuyorum ASELSAN biraz yükselince. Öncedende borsaya ciddi satýþ gelmeden aselsanda ufak yukarý hareketler gördü bu gözler hep
Yer Ýmleri