Öz sermaye eksi olan Netaş neden tavan olmuş acaba, bir sürü ıvır zıvır iş haberi gönderiyor ama bizim Karel'de bir sürü faaliyet varken tık yok.
Printable View
Öz sermaye eksi olan Netaş neden tavan olmuş acaba, bir sürü ıvır zıvır iş haberi gönderiyor ama bizim Karel'de bir sürü faaliyet varken tık yok.
Tesekkurler sayin bawer.Bunlari konuşalım hisse neden fiyati buralara indi.Bunun nedenlerini konuşalım.Hisse neden degerine gidemiyor gelin bunlari konuşalım.Sonucta ayni gemideyiz.Mubarek gunde birbirimizi kırmayalım.Hayat o kadar kısa ki kimseyi üzmeyelim.Gelin hep beraber hissenin neden 1 yildan fazladır surundugunu konuşalım.Nedenlerini bulmaya çalışalım.Tum karel yatirimcilarina hayirli Ramazanlar.
hasan kürşad seninle aynı fikirde olmak zorunda değilim benim fikirlerim sana abuk subuk gelebiliyorsa senin yazdıklarında bana şirketin adamı olduğun sürekli şirketi övdüğün güzelleme yaptığın kendi aklınca burda şirketi pazarlamaya çalıştığın geliyor sen bunları yapmakta özgür olabiliyorken senin le aynı fikrinde olmayan biri seni rahatsız ediyor öylemi eğer formun sahibi falan değilsen uzatma artık daha fazla neden uzatıp duruyorsun ben istediğimi yazarım sen de ne istiyorsan onu yaz bana ne ayrıca formu kirletmemek adına duyar kasıyorsun ya bak orda özel mesaj var ne sıkıntın varsa ordan yazabilirsin .
Bana sataşana kadar muhatap alıp doğrudan yazdıklarınla ilgili birşey yazmadım, bana sataşma dedikçe ısrarla keçinin çomağa sürtündüğü gibi sürtünüyorsun, sataşmamış olsan ağzının payını vermek zorunda kalmazdım, sen de bana forumun sahibi misin falan gibi saçma sorular sormazdın,
Bana şirketin adamı ve mal pazarlıyor demişsin, hodri meydan 2016 yıl Ağustos ayında ilk Karel alımlarımı yaptıktan sonra galiba 2018 de bir miktar bir de pandemi döneminde bir miktar satış yaptım, bu süreç boyunca kaç lotla başlamışım sonrasında kaç lota çıkmışım ispatı kolay, eğer buralarda birşeyler yazdıktan sonra kendim satış yapmışsam ya da şirket adına veya varsa tahtacı adına herhangi bir işlem veya yönlendirme yapmışsam ben şer efsiz olurum, yok eğer öyle değilse ki ben kendimden eminim işlemlerimi ispatlayabilirim o zaman sen iftiracı ve şer efsiz biri olursun, lafını geri al yoksa konu çok farklı yerlere gidecek böyle bir iftirayı asla kabul etmiyorum.
şu ana kadar abuk subuk sızlanmalarını görmek rahatsız ediyordu ama bu suçlamanı asla kubul etmiyorum ve iade ediyorum. Buradaki bazı yatırımcı arkadaşlarla özelden yazıştığımız da oldu karele nasıl baktığımda şahit olanlar oldu veya Twitter da yıllardır yazdıklarım ortada, ben de buradaki pekçok kişi gibi küçük yatırımcıyım, benim senden tek farkım yatırımcı olup uzun vadeli sabırlı bir şekilde lot artırmak bu da sızlanarak olmuyor,
[QUOTE=Hasan Kürşad;6762871]Bana sataşana kadar muhatap alıp doğrudan yazdıklarınla ilgili birşey yazmadım, bana sataşma dedikçe ısrarla keçinin çomağa sürtündüğü gibi sürtünüyorsun, sataşmamış olsan ağzının payını vermek zorunda kalmazdım, sen de bana forumun sahibi misin falan gibi saçma sorular sormazdın,
Bana şirketin adamı ve mal pazarlıyor demişsin, hodri meydan 2016 yıl Ağustos ayında ilk Karel alımlarımı yaptıktan sonra galiba 2018 de bir miktar bir de pandemi döneminde bir miktar satış yaptım, bu süreç boyunca kaç lotla başlamışım sonrasında kaç lota çıkmışım ispatı kolay, eğer buralarda birşeyler yazdıktan sonra kendim satış yapmışsam ya da şirket adına veya varsa tahtacı adına herhangi bir işlem veya yönlendirme yapmışsam ben şer efsiz olurum, yok eğer öyle değilse ki ben kendimden eminim işlemlerimi ispatlayabilirim o zaman sen iftiracı ve şer efsiz biri olursun, lafını geri al yoksa konu çok farklı yerlere gidecek böyle bir iftirayı asla kabul etmiyorum.
şu ana kadar abuk subuk sızlanmalarını görmek rahatsız ediyordu ama bu suçlamanı asla kubul etmiyorum ve iade ediyorum. Buradaki bazı yatırımcı arkadaşlarla özelden yazıştığımız da oldu karele nasıl baktığımda şahit olanlar oldu veya Twitter da yıllardır yazdıklarım ortada, ben de buradaki pekçok kişi gibi küçük yatırımcıyım, benim senden tek farkım yatırımcı olup uzun vadeli sabırlı bir şekilde lot artırmak bu da sızlanarak olmuyor,[/QUOTE
Yaw he hhee sen ağasın sen paşasın kralsın şovunu yapmaya devam et sen
Netaş, turkcell, Turk Telekom giderken aynı sektörden bu niye gitmiyor, yeter artık.
Ben ne ağayım ne paşayım ne de şov yapıyorum, durup dururken sataşarak başlattığın bu saçma diyalog çok uzadı, sen beni şirketin adamı olmakla, mal pazarlamakla hala suçluyormusun buna net cevap ver, bu iftirandan vazgeçtiysen yaz bunu bitsin bu saçma diyalog yok iddiamın arkasındayım diyorsan ispatla, ispatlayamazsan nasıl bir iftiracı olacağını üstteki mesajımda yazdım. Ben kendimden eminim, gerekeni ispatlayabilirim ve asla bu iftirayı kabul etmiyorum. Bu cümleleri geri al bitsin bu saçma diyalog ve forumu daha fazla meşgul etmeyelim
Erhan bey hasan bey karşılıklı tartışmaya gerek yok....Evet 1 yıldır para kazanamadık keşke kazansaydık....borsada para kazanmakta nasip işi unutmayalım...Beklersin beklersin yıllarca beklersin birşey olmaz satarsın bir haber bir hikaye hisse uçar gider...Karel 2022 mart ayından beri elimden öncesinde ismen vardı....ismende 6 kat kazandım diye sattım karel aldım...karel 4 kat ismen 8 kat arttı...ismen üstelik temettüde veriyor....yerimizde dursaydık çok daha iyi olacaktı...10 yıl 3 tl maliyetle gubrf tuttum 80 bin lot sonu bir hırsla kızgınlıkla sattım aradan 1,5 yıl geçti hisse 400 tl ye çıktı...beklediğimiz bir hikaye vardı biz sattıktan sonra gerçekleşti....bu dediğim 2019 da oldu....şuan çok rahat 50-60 milyon param vardı çalışmıyordum ama nasip olmadı....Bununda vakti gelecektir diye düşünüyorum...Beni üzen karelde gelecek yıl muhtemelen 10 milyar üzeri ciro olacak ama yönetimsel olarak çok amatörce hareket ediyorlar...Koca şirket için hayret edici bir durum...Sürekli zarar mı göreceğiz...Bu yöneticilerin görevi şirkete zarar ettirmek mi...Niye gözünün yaşına bakıyorsunuz neden bu beceriksiz yöneticileri tutuyorsunuz...Bir sürü teknoloji şirketi türedi karel hariç zarar yazan var mı yok bildiğim.niye bunun cevabını şirket yönetimi vermeli....
Wiper hocam başından beri söylüyorum kimseyle polemiğe girmek gibi bir niyetim olmadı ama insanda biraz uslub olmalı ağlama zırlama abuk Subuk yazma tuhaf benzetmeler zekayla dalga geçmeler Sat neden satmıyorsun gibi o şahsın haddine değil ısrarla söylüyorum sıkıntın varsa özelden yaz Cevap veririm diye ama ısrarla Burayı kullanıp şovuna devam etmek istedi Karele kızgınım 1’5 senedir para kazanamadım ve para pul oldu gitti şirketin yönetimi doğru bulmuyorum ve kendimce eleştiriyorum bundan her kim rahatsız oluyorsa formun yöneticisine bildirir onlarda değerlendiri ve forumdan atar beni bu kadar basit
Konuyu uzatma attığın iftarayı kabul et konu kapansın dedikçe hala aynı abuklukta yazmaya devam ediyorsun erhankod, sen bana buradan sataşacaksın ben sana özelden yazacakmışım öyle mi, oh ne ala, bu tartışmaların ikisinin de başlangıcı senin bana sataşmanla oldu, hala şov diyorsun hakikaten taşa anlatsam anlardı, bir daha yazıyorum olumsuz görüşler belli bir bilgi, yorum ve mantık içerirse en az olumlu görüşler kadar faydalı, sana anlatmaya çalıştığım şey şirketi eleştirmen değil, eleştirilerinde sızlanmaktan başka hiçbir şey yok sürekli aynı nakaratı tekrarlayıp duruyorsun, kendi kendime rahatsız olsam da sen bana sataşana kadar sana bir şey yazmadım, sataşma olunca herkes hakkettiği cevabı alır, sen sataşacaksın ben cevap vermeyecekmiyim, niye bir başkasıyla bu tartışmayı yaşamadım da sana karşı bunları söylüyorum bence bir yerlerde yanlış yapıyor olabilir miyim diye kendi kendini bir kontrol et, bana buradan sataşan birine onun yaptığı gibi buradan cevap veriyorum bu gayet doğal buna şov demek saçmalık, bu tartışmayı buradan yaparak ne kazanabilirim ki böyle bir "şova" kalkışmış olayım, insan düşünmeden konuştuklarının esiri olur daha birkaç saat önce beni şirketin adamı olmakla ve mal pazarlamakla itham ettin, defalarca yazdım iddianı ispat etmezsen iftiracı ş...z olursun, ya iddianın arkasında dur ispatla ya da sözünü geri al, iddianı devam ettiriyorsan ben aksini ispatlarım ve o aşamada bu kadar kibar olmam, herkese hakkettiği cevabı vermeyi bilirim,
Yıllardır yatırımcısı olduğum ve benim çapımda hatırı sayılır bir miktarda lotumun olduğu bir şirketin yetkililerine her türlü kanaldan bazı konularda sorular sormam, cevaplar almam, gelişmeleri yakından takip etmeye çalışmam mı şirketin elemanı olduğumu zannettirdi sana, bunu keşke sen de yapsan normal bir yatırımcı davranışı sağda solda sızlanmak değildir, yatırımcısı olduğun şirkete gerekirse hesap sormak gerekirse gelişmeleri takip etmek normal olanı, tavsiye ederim dene faydasını görürsün,
Sayın Wiper, çok haklısınız özellikle son bir yıldır şirketin borsa performansı kötü, bunun birçok nedeni var ama en önemlileri yatırımlar nedeniyle yüksek borçlanma ve yanlış yönetim kararı nedeniyle çok hatalı stok politikası oldu, üstüne bir de yine yanlış finans politikası nedeniyle faiz oranlarındaki yükselişten daha fazla etkilenmemiz tuzu biberi oldu. Burada ilk faturayı finans müdürüne kestiler ve işten çıkarıldı yerine çok başarılı, dinamik ve tecrübeli bir finans müdürü atandı ve yetkileri artırıldı, ardından yakın zamanda şirketin kurucu ortağı da yönetimden uzaklaştırıldı veya kendi uzaklaştı bilemiyorum ama sonuçta yine çok profesyonel güçlü yurtdışı tecrübesi olan biri CEO atandı. Tüm bunlara bakınca aslında şirkette birileri büyük ihtimalle Doğan holding tarafı hataların kaynağını ortadan kaldıracak adımların atılmasını sağladı gibi görünüyor. Bundan sonrası için yeni atanan profesyonellere biraz zaman vermek lazım, ben Karel in geleceğine güveniyorum ve dediğiniz gibi herşey bir haberle başlayabilir, sabırla beklemeye devam edeceğim.
[QUOTE=Hasan Kürşad;6763464]Konuyu uzatma attığın iftarayı kabul et konu kapansın dedikçe hala aynı abuklukta yazmaya devam ediyorsun erhankod, sen bana buradan sataşacaksın ben sana özelden yazacakmışım öyle mi, oh ne ala, bu tartışmaların ikisinin de başlangıcı senin bana sataşmanla oldu, hala şov diyorsun hakikaten taşa anlatsam anlardı, bir daha yazıyorum olumsuz görüşler belli bir bilgi, yorum ve mantık içerirse en az olumlu görüşler kadar faydalı, sana anlatmaya çalıştığım şey şirketi eleştirmen değil, eleştirilerinde sızlanmaktan başka hiçbir şey yok sürekli aynı nakaratı tekrarlayıp duruyorsun, kendi kendime rahatsız olsam da sen bana sataşana kadar sana bir şey yazmadım, sataşma olunca herkes hakkettiği cevabı alır, sen sataşacaksın ben cevap vermeyecekmiyim, niye bir başkasıyla bu tartışmayı yaşamadım da sana karşı bunları söylüyorum bence bir yerlerde yanlış yapıyor olabilir miyim diye kendi kendini bir kontrol et, bana buradan sataşan birine onun yaptığı gibi buradan cevap veriyorum bu gayet doğal buna şov demek saçmalık, bu tartışmayı buradan yaparak ne kazanabilirim ki böyle bir "şova" kalkışmış olayım, insan düşünmeden konuştuklarının esiri olur daha birkaç saat önce beni şirketin adamı olmakla ve mal pazarlamakla itham ettin, defalarca yazdım iddianı ispat etmezsen iftiracı ş...z olursun, ya iddianın arkasında dur ispatla ya da sözünü geri al, iddianı devam ettiriyorsan ben aksini ispatlarım ve o aşamada bu kadar kibar olmam, herkese hakkettiği cevabı vermeyi bilirim,
Yıllardır yatırımcısı olduğum ve benim çapımda hatırı sayılır bir miktarda lotumun olduğu bir şirketin yetkililerine her türlü kanaldan bazı konularda sorular sormam, cevaplar almam, gelişmeleri yakından takip etmeye çalışmam mı şirketin elemanı olduğumu zannettirdi sana, bunu keşke sen de yapsan normal bir yatırımcı davranışı sağda solda sızlanmak değildir, yatırımcısı olduğun şirkete gerekirse hesap sormak gerekirse gelişmeleri takip etmek normal olanı, tavsiye ederim dene faydasını görürsün,[/daha birkaç saat önce beni şirketin adamı olmakla ve mal pazarlamakla itham ettin, defalarca yazdım iddianı ispat etmezsen iftiracı ş...z olursun, ya iddianın arkasında dur ispatla ya da sözünü geri al, iddianı devam ettiriyorsan ben aksini ispatlarım ve o aşamada bu kadar kibar olmam, herkese hakkettiği cevabı vermeyi bilirim,
Hasan Kürşad sen kimi tehtid ediyorsun bu kadar kibar olmaz mış ne yapacaksın. Benimi döveceksin yoksa öldürecekmisin Buyur gel bekliyorum ne yapacaksan
[QUOTE=erhankod;6763691]erhankod seninle ilgili acaba toyluğundan falan mı böyle saçmalıyor diye düşünüyordum ama artık emin oldum, sen gerçekten kişilik sorunları olan ve sa..k ve m...n biriymişsin, yazdığım şeylerden nasıl böyle anlamlar çıkarmayı becerdin pes doğrusu, zırlak bir çocuk gibi zırıldayıp duruyorsun senin neyini ciddiye alıp ta tehdit edeyim, sen kendine yetersin zaten, benim dediğimi daha açık yazayım bana attığın iftarayı geri almazsan hakkettiğin şekilde sana ağız dolusu söverim demek istedim, buradan elimden ancak bu kadarı gelir :) karşılıklı olsak emin ol başka türlü de konuşurum ama neyse, ÖZETLE YETER ARTIK, YÜZ VERİRSEN ÇOCUĞA YA BAŞINA S IÇAR YA DA ŞAPKANI ALIR KAÇAR DEMİŞLER, MUHATABIM DEĞİLSİN UZATMA KES ARTIK...
Erhankod ve Hasan Kürşat arkadaşlar burda sizin tartışmalarını görmek zorundaymışız bugünkü günde dahi hissenin fiyatı yerlerde sürünüyor bunun hakkında olumlu veya olumsuz bir düşünceniz varmı bunu yazın birbirinizle didişeceğinize kavga dövüş edecekseniz özelden ne yaparsanız yapın
Konuyu uzatma sataşma dedikçe ilave saçmalıklarla buradan hedef alındığım için mecburen buradan cevap vermek zorunda kalıyorum, sataşan şahıs hariç rahatsızlık verdiğim herkesten özür dilerim.
Karel le ilgili güncel düşüncelerimi dün Sayın Wiper a cevap olarak yazdım. Okumak isterseniz birkaç mesaj üstte sayın marin
Batan geminin malları 14
Ya sineğin yağını çıkarıyorlar ya da çök kötü bir bilanço gelecek diyeyim de düşerse de çıkarsa da yorumum havada kalmasın:))
Hissede uzun zamandır büyük pozisyon taşıyan profesyoneller dahil reel olarak KAR da olan yok. Daha nereye düşecek acaba.
Tencerenin dibini sıyırıyor
elimde 10 a yakın hisse var sanki anlaşmışlar karelde dahil hepsi zirveye %30-32 uzakta....karel sinirleri bozdu ama bakıyorum diğer hisselerimde aynı...
şirket 2 bedelli yaptı birinde satınalma oldu diğerinde modernizasyon yatırımından bahsetti....elbet meyvesini alacağız boş yere yapılmıyordur....iş anlamında doğan holdinge güveniyorum...
şirketin sıkıntısı fiyatlama için yeterince haber kap olmaması...adamlar 8-9 milyar ciro yapıyor bir iş anlaşması zar zor atıyor....sürekli paylaşsalar hisse sürekli algı olarak desteklenir...bu şekilde kimse yüzüne bakmıyor zararda var diyor hiç uğramıyor...iş anlaşmaları atsalar yatırımcı ilgiside gelir...
adamlar romanyada fabrika kuracağız dedi bunun sonucunu öğrenmek için illa faaliyet raporumu gelmesi gerekiyor bekle ki aylar geçsin faaliyet raporu gelsin...bedelliden bedelliye yatırımcıyı hatırlıyorlar...
fiyalamanın % 60 ı psikolojidir.....şirketin piyasa değeri masa sandalye şirketleri seviyesine gelmişse algıyı iyi yönetemediklerinden kaynaklıdır...baktın hisse fiyatlaması gerçekten uzaklaşmaya başladı psikolojiye hitap eden açıklamalar yapacaksın gerekirse...
geçen yıl miatk elimde vardı 100 tl den biraz baskı kurdular patron satıyor vs. az lotum vardı maliyete sattım hisse belkide 15 kat gitti...niye gitti adamlar 1 milyon dolar bile olsa iş anlaşması kap atıyor eskiden gesan da aynı en ufak şeyi kap atardı hisse hep desteklendi...karel satıyor ama kapalı kutu...15-20 miyon sermayeli yeni şirketler gibi davranıyor yöneticileri sanki bu işe yeni başlamışlar acemiler...
en basiti bir nokia 5g ortak baz istasyonu üretimi meselesi vardı ne oldu kimden öğreneceğiz ne olduğunu...sürekli şirketi mi arayacağız...kendileri attı ortaya sonrası ne oldu allah kerim...ne aşamada iş bilen varsa ne mutlu...
kendi adıma şirkete güveniyorum bekleyeceğim sonuna kadar ama bu şirketin sahibi bir koç olsaydı şuan 15 leri değil 105 leri konuşuyor olabilirdik sahip gerçekten yatırımcı gözünde önemli...şeffaflık önemli...kazan kazan önemli...o yüzden koç hisseleri hep kazanıyor yatırımcıyla birlikte...
https://i.hizliresim.com/erwl9qu.PNG
dolar bazında karel aylık grafik...bu sene veya gelecek sene 1,26 doların görüleceğini düşünüyorum....şimdilik en ufak olasılık görünmesede...acemi yöneticiler değişse kurt yöneticiler gelse algı yönetiminden anlayan bu sene bile gelir ama mevcut çalışanlar aylıkçı belli onlarla zor...
elimde link var 85 tl lerden aldım bir bedelsiz haberiyle 130 tl lere yükseldi sonra şirket satıldı...yeni sahip vazgeçti bedelsizden sermaye 11 milyon....daha yüksek bedelsiz gelecek algısı yaratıldı hisse 500 lere geldi çok kısa zamanda...isteyince oluyor...
şirket yeni şirket kurdu elektronik savunma teknolojileri adı altında...bu şirketin % 100 sahibi karel.....hiç mi iş almıyor...savunma teknoloji işleri revaçta ama yine sır gibi iş anlaşması vs. yok...agrot kadar olamıyorlar...
Sayın Wiper yazdığınız konuların neredeyse hepsini (son kurulan savunma teknolojileri şirketi haricinde) ayrıntılı bir şekilde, birkaç ay önce, Kasım ayında atanan yeni finans müdürü Uğur Beye ulaşacak şekilde yazılı olarak sordum,
Yazdıklarım uzun bir mesajdı ama kısaca "Karel sanki halka açık bir şirket değilmiş gibi yatırımcı ilişkileri sıfır, lütfen KAP'ta şirketle ilgili haberleri paylaşın, bu sıkıntıyı çözün, hatta sadece anlaşmaları paylaşmanız yetmez faaliyetlerinizle ilgili sunumlar yaparak yatırımcı ilgisini çekecek faaliyetler yapın ve sonrasında yatırımcı ilgisini canlı tutacak şekilde sadece yaptıklarınızı değil yapmayı planladıklarınızı da periyodik olarak paylaşmaya devam edin, gizlilik anlaşması gibi gerekçelerle kap atamıyoruz diyorsanız anlaşmanın kiminle yapıldığını belirtmeden sadece tutarını kap ta açıklamanız yeterli olacaktır..." Gibi tavsiyeler veya taleplerde de bulundum.
Çok kısa zamanda Uğur Bey den dönüş oldu ve bana bu sıkıntının farkında olduğunu, çözmek için yatırımcı ilişkileri sorumlusu ile bir çalışma başlattıklarını ve mutlaka çözeceklerini yazdı.
Bunları niye anlatıyorum derseniz, Karel yakın zamana kadar gerçekten çok iyi mühendis olan ancak bu çapta bir şirket için yöneticilik vasıfları yetersiz olan kardeşler tarafından yönetildi ama artık böyle gitmediğini hem onlar hem de doğan holding gördüğü için şirkete profesyonel bir Ceo ataması da yapıldı bence, önümüzdeki kısa ve orta vadede bu sıkıntıların çözüleceğine eminim ama süreci hızlandırmak için yapabileceğimiz bazı şeyler olabilir, alsatçılara birşey diyemem ancak burada yatırımcı olan herkes bu talepleri, eksiklikleri doğrudan şirkete yazmalı ve yöneticileri zorlamalı bence,
hasan bey dedikleriniz güzel ama hala kap sıkıntısı var ve ben önemli konuları sızdırdıklarını yine yatırımcı ile paylaşmadıklarını bizi dikkate almadıklarını düşünüyorum...onların yatırımcı dediği sanırım para babaları onlara bilgi veriliyor ama biz en son duyuyoruz çoğu ky benim gibi düşünüyor emin olun....bilgi paylaşımı var ama bize değil...şeffaflık hala yok bu çok önemli....ülkeye güven geldiğinde ne oluyor cds ler düşüyor kredi maliyetleri düşüyor aynı şey karel içinde geçerli....güven olsa hisseye 1-2 tl için hisse kıvranmaz bu teknoloji şirketi hemde iyi bir teknoloji şirketi hisse ölü fiyatlardan baskılanabiliyor niye güvensizlikten...
İşte tam da bu veya bunun gibi rahatsızlıkları ve talepleri şirkete yağdırmalıyız ki birşeyleri düzeltmeye zorlayalım, aksaklıklar kurumsal bir şirket politikasından mı kaynaklanıyor yoksa sorumluların eksikliklerinden mi kaynaklanıyor bu sayede anlamak belki mümkün olur, yatırımcı baskısı ile sorunun kaynağı neyse bu saçma tavrın değişmesi sağlanabilir diye düşünüyorum.
Bir kere de yangının hasarı ile ilgili kap açıklanmadan önce hisse sert satılıp kapanış sonrasında kap gelince sızıntı olabileceğini bunun suç olduğunu tedbir alınması gerektiğini de yazdım, yine kısa zamanda dönüş oldu ve Uğur Bey kap sızmasın diye haberi kendisinin yazdığı ve kapanış sonrası ilgililere verdiğini, konuyu araştıracağını böyle bir şeye izin vermeyeceklerini belirtmişti , üstteki mesajımda yazdığım gibi sorunları ve talepleri şirkete yağdırmalıyız, Karel de yıllardır hiç olmadığı kadar iletişme açık ve gayretli bir yetkili var, emin olun bazı cevaplar almak mümkün olacak ve zaman içerisinde bu sıkıntı ortadan kalkacaktır
dediğim gibi bizi bedelli zamanı hatırlıyorlar onun haricinde gereken kişiler bilgiyi gayet iyi alıyor bizde iş işten geçtikten sonra öğreniyoruz bizi ciddiye alan yok... yatırımcı konusunda ayrım var ben öyle düşünüyorum...