[QUOTE=Hasan Kürþad;6763464]Konuyu uzatma attýðýn iftarayý kabul et konu kapansýn dedikçe hala ayný abuklukta yazmaya devam ediyorsun erhankod, sen bana buradan sataþacaksýn ben sana özelden yazacakmýþým öyle mi, oh ne ala, bu tartýþmalarýn ikisinin de baþlangýcý senin bana sataþmanla oldu, hala þov diyorsun hakikaten taþa anlatsam anlardý, bir daha yazýyorum olumsuz görüþler belli bir bilgi, yorum ve mantýk içerirse en az olumlu görüþler kadar faydalý, sana anlatmaya çalýþtýðým þey þirketi eleþtirmen deðil, eleþtirilerinde sýzlanmaktan baþka hiçbir þey yok sürekli ayný nakaratý tekrarlayýp duruyorsun, kendi kendime rahatsýz olsam da sen bana sataþana kadar sana bir þey yazmadým, sataþma olunca herkes hakkettiði cevabý alýr, sen sataþacaksýn ben cevap vermeyecekmiyim, niye bir baþkasýyla bu tartýþmayý yaþamadým da sana karþý bunlarý söylüyorum bence bir yerlerde yanlýþ yapýyor olabilir miyim diye kendi kendini bir kontrol et, bana buradan sataþan birine onun yaptýðý gibi buradan cevap veriyorum bu gayet doðal buna þov demek saçmalýk, bu tartýþmayý buradan yaparak ne kazanabilirim ki böyle bir "þova" kalkýþmýþ olayým, insan düþünmeden konuþtuklarýnýn esiri olur daha birkaç saat önce beni þirketin adamý olmakla ve mal pazarlamakla itham ettin, defalarca yazdým iddianý ispat etmezsen iftiracý þ...z olursun, ya iddianýn arkasýnda dur ispatla ya da sözünü geri al, iddianý devam ettiriyorsan ben aksini ispatlarým ve o aþamada bu kadar kibar olmam, herkese hakkettiði cevabý vermeyi bilirim,

Yýllardýr yatýrýmcýsý olduðum ve benim çapýmda hatýrý sayýlýr bir miktarda lotumun olduðu bir þirketin yetkililerine her türlü kanaldan bazý konularda sorular sormam, cevaplar almam, geliþmeleri yakýndan takip etmeye çalýþmam mý þirketin elemaný olduðumu zannettirdi sana, bunu keþke sen de yapsan normal bir yatýrýmcý davranýþý saðda solda sýzlanmak deðildir, yatýrýmcýsý olduðun þirkete gerekirse hesap sormak gerekirse geliþmeleri takip etmek normal olaný, tavsiye ederim dene faydasýný görürsün,[/daha birkaç saat önce beni þirketin adamý olmakla ve mal pazarlamakla itham ettin, defalarca yazdým iddianý ispat etmezsen iftiracý þ...z olursun, ya iddianýn arkasýnda dur ispatla ya da sözünü geri al, iddianý devam ettiriyorsan ben aksini ispatlarým ve o aþamada bu kadar kibar olmam, herkese hakkettiði cevabý vermeyi bilirim,

Hasan Kürþad sen kimi tehtid ediyorsun bu kadar kibar olmaz mýþ ne yapacaksýn. Benimi döveceksin yoksa öldürecekmisin Buyur gel bekliyorum ne yapacaksan