Çok hacimsiz
Saat 16:00 itibarýyla toplan alýnan satýlan lot adeti 1 milyon 400 bin küsür
çok yükseldin biraz düzeltme yap 10 tl kadar yolun var artýk patronlarda çýkýp masal anlatmýyorlar tv kanallarýnda onuda yiyen kalmadý herhalde þeref yoksunlarý
wiper hocam karel kim hava savunma sistemi kim karelde hava savunma sistemi yapacak teknolojimi var gözümüzde fazla büyütmenin anlamý yok kareli yaptýðý belli kapasitesi belli biz aselsan gibi olurmu acaba diye düþündük ama aselsanýn sokaðýndan bile geçemez öyle ürettiði ahý þahým bir teknolojide yok karelin fason iþler yapýyor
Þirketin hiçbir haberi paylaþmamasý, iþlem tahtasýndaki süregelen baský, bence þirketin bir kýsmýnýn Doðan Holding tarafýndan satýn alýnmasý sürecinde, taraflarca belirlenmiþ yazýlý olmayan akittir. Doðan Holding bu satýn almayý en kýsa zamanda bedavaya getirmeyi amaçlamýþtýr. Bunun bedelini, küçük yatýrýmcýnýn üzerine yüklemek ahlak yoksunluðunun bir göstergesidir. Þirketin esas faaliyetine ve eski ortaklarýna inancýmý koruyorum. Ahlaksýzlara verilecek bir lotum dahi yok. Sahibinin emir kulu olan tahta yapýcýya biz küçük yatýrýmcýlardan selamlar.
Tahtanýn içnden geçtiler son iki günde, kim satýyor, niye satýyorlar, umarým kötü bir durum yoktur bilanço vs.
Parayý veren düdüðü çalar ve düdük Doðan'da,YKB Begümhan haným, yardýmcýsý ise mühendisle kardeþlerden Þakir abi, valla sýrf Þakir abi yönetimde kaldý diye ben de çýkmadým hisseden yoksa tümden Doeðan'a geçseydi durmazdým, þirket faaliyetleri süper ama faaliyetlerle ilgili bir haber yok, bilançoyu bekleyoruz, mecburlar.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Bilanço Nisan sonunda gelecek.
Büyük Çýkýþlar Sancýlý Olur..
Yer Ýmleri