Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
13,86 10% 734,18 Mn 12,13 / 13,86
21,38 9.98% 120,67 Mn 18,50 / 21,38
95,85 9.98% 126,93 Mn 86,10 / 95,85
46,08 9.98% 325,82 Mn 41,72 / 46,08
42,10 9.98% 214,11 Mn 40,12 / 42,10
30,10 -9.99% 449,30 Mn 30,10 / 33,80
20,56 -9.98% 284,90 Mn 20,56 / 23,44
219,10 -9.98% 7,07 Mr 219,10 / 239,70
12,99 -9.98% 6,95 Mr 12,99 / 15,87
20,02 -9.98% 7,77 Mn 20,02 / 20,02
3,03 -1.62% 15,45 Mr 2,94 / 3,12
327,00 -0.38% 13,55 Mr 327,00 / 334,50
214,50 4.28% 11,09 Mr 206,60 / 219,30
48,24 -0.33% 9,19 Mr 47,48 / 49,90
14,80 -1.2% 8,54 Mr 14,80 / 15,14
19,40 1.31% 1,18 Mr 19,16 / 19,54
80,75 -1.34% 5,29 Mr 80,75 / 82,65
396,50 -2.82% 5,36 Mr 396,50 / 412,25
214,50 4.28% 11,09 Mr 206,60 / 219,30
752,50 -0.46% 2,21 Mr 752,50 / 765,00
93,90 -0.53% 722,65 Mn 93,40 / 96,10
116,60 0.17% 463,16 Mn 116,50 / 120,50
396,50 -2.82% 5,36 Mr 396,50 / 412,25
31,96 1.46% 121,57 Mn 31,66 / 32,08
10,50 -1.78% 241,08 Mn 10,46 / 10,79
79,95 0.57% 583,53 Mn 78,60 / 81,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 277/450 ÝlkÝlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon
Arama sonucu : 3600 madde; 2,209 - 2,216 arasý.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alýntý Originally Posted by WIPER Yazýyý Oku
    Erhan bey hasan bey karþýlýklý tartýþmaya gerek yok....Evet 1 yýldýr para kazanamadýk keþke kazansaydýk....borsada para kazanmakta nasip iþi unutmayalým...Beklersin beklersin yýllarca beklersin birþey olmaz satarsýn bir haber bir hikaye hisse uçar gider...Karel 2022 mart ayýndan beri elimden öncesinde ismen vardý....ismende 6 kat kazandým diye sattým karel aldým...karel 4 kat ismen 8 kat arttý...ismen üstelik temettüde veriyor....yerimizde dursaydýk çok daha iyi olacaktý...10 yýl 3 tl maliyetle gubrf tuttum 80 bin lot sonu bir hýrsla kýzgýnlýkla sattým aradan 1,5 yýl geçti hisse 400 tl ye çýktý...beklediðimiz bir hikaye vardý biz sattýktan sonra gerçekleþti....bu dediðim 2019 da oldu....þuan çok rahat 50-60 milyon param vardý çalýþmýyordum ama nasip olmadý....Bununda vakti gelecektir diye düþünüyorum...Beni üzen karelde gelecek yýl muhtemelen 10 milyar üzeri ciro olacak ama yönetimsel olarak çok amatörce hareket ediyorlar...Koca þirket için hayret edici bir durum...Sürekli zarar mý göreceðiz...Bu yöneticilerin görevi þirkete zarar ettirmek mi...Niye gözünün yaþýna bakýyorsunuz neden bu beceriksiz yöneticileri tutuyorsunuz...Bir sürü teknoloji þirketi türedi karel hariç zarar yazan var mý yok bildiðim.niye bunun cevabýný þirket yönetimi vermeli....
    Wiper hocam baþýndan beri söylüyorum kimseyle polemiðe girmek gibi bir niyetim olmadý ama insanda biraz uslub olmalý aðlama zýrlama abuk Subuk yazma tuhaf benzetmeler zekayla dalga geçmeler Sat neden satmýyorsun gibi o þahsýn haddine deðil ýsrarla söylüyorum sýkýntýn varsa özelden yaz Cevap veririm diye ama ýsrarla Burayý kullanýp þovuna devam etmek istedi Karele kýzgýným 1’5 senedir para kazanamadým ve para pul oldu gitti þirketin yönetimi doðru bulmuyorum ve kendimce eleþtiriyorum bundan her kim rahatsýz oluyorsa formun yöneticisine bildirir onlarda deðerlendiri ve forumdan atar beni bu kadar basit

2.  Alýntý Originally Posted by erhankod Yazýyý Oku
    Wiper hocam baþýndan beri söylüyorum kimseyle polemiðe girmek gibi bir niyetim olmadý ama insanda biraz uslub olmalý aðlama zýrlama abuk Subuk yazma tuhaf benzetmeler zekayla dalga geçmeler Sat neden satmýyorsun gibi o þahsýn haddine deðil ýsrarla söylüyorum sýkýntýn varsa özelden yaz Cevap veririm diye ama ýsrarla Burayý kullanýp þovuna devam etmek istedi Karele kýzgýným 1’5 senedir para kazanamadým ve para pul oldu gitti þirketin yönetimi doðru bulmuyorum ve kendimce eleþtiriyorum bundan her kim rahatsýz oluyorsa formun yöneticisine bildirir onlarda deðerlendiri ve forumdan atar beni bu kadar basit
    Konuyu uzatma attýðýn iftarayý kabul et konu kapansýn dedikçe hala ayný abuklukta yazmaya devam ediyorsun erhankod, sen bana buradan sataþacaksýn ben sana özelden yazacakmýþým öyle mi, oh ne ala, bu tartýþmalarýn ikisinin de baþlangýcý senin bana sataþmanla oldu, hala þov diyorsun hakikaten taþa anlatsam anlardý, bir daha yazýyorum olumsuz görüþler belli bir bilgi, yorum ve mantýk içerirse en az olumlu görüþler kadar faydalý, sana anlatmaya çalýþtýðým þey þirketi eleþtirmen deðil, eleþtirilerinde sýzlanmaktan baþka hiçbir þey yok sürekli ayný nakaratý tekrarlayýp duruyorsun, kendi kendime rahatsýz olsam da sen bana sataþana kadar sana bir þey yazmadým, sataþma olunca herkes hakkettiði cevabý alýr, sen sataþacaksýn ben cevap vermeyecekmiyim, niye bir baþkasýyla bu tartýþmayý yaþamadým da sana karþý bunlarý söylüyorum bence bir yerlerde yanlýþ yapýyor olabilir miyim diye kendi kendini bir kontrol et, bana buradan sataþan birine onun yaptýðý gibi buradan cevap veriyorum bu gayet doðal buna þov demek saçmalýk, bu tartýþmayý buradan yaparak ne kazanabilirim ki böyle bir "þova" kalkýþmýþ olayým, insan düþünmeden konuþtuklarýnýn esiri olur daha birkaç saat önce beni þirketin adamý olmakla ve mal pazarlamakla itham ettin, defalarca yazdým iddianý ispat etmezsen iftiracý þ...z olursun, ya iddianýn arkasýnda dur ispatla ya da sözünü geri al, iddianý devam ettiriyorsan ben aksini ispatlarým ve o aþamada bu kadar kibar olmam, herkese hakkettiði cevabý vermeyi bilirim,

Yýllardýr yatýrýmcýsý olduðum ve benim çapýmda hatýrý sayýlýr bir miktarda lotumun olduðu bir þirketin yetkililerine her türlü kanaldan bazý konularda sorular sormam, cevaplar almam, geliþmeleri yakýndan takip etmeye çalýþmam mý þirketin elemaný olduðumu zannettirdi sana, bunu keþke sen de yapsan normal bir yatýrýmcý davranýþý saðda solda sýzlanmak deðildir, yatýrýmcýsý olduðun þirkete gerekirse hesap sormak gerekirse geliþmeleri takip etmek normal olaný, tavsiye ederim dene faydasýný görürsün,

3.  Alýntý Originally Posted by WIPER Yazýyý Oku
    Erhan bey hasan bey karþýlýklý tartýþmaya gerek yok....Evet 1 yýldýr para kazanamadýk keþke kazansaydýk....borsada para kazanmakta nasip iþi unutmayalým...Beklersin beklersin yýllarca beklersin birþey olmaz satarsýn bir haber bir hikaye hisse uçar gider...Karel 2022 mart ayýndan beri elimden öncesinde ismen vardý....ismende 6 kat kazandým diye sattým karel aldým...karel 4 kat ismen 8 kat arttý...ismen üstelik temettüde veriyor....yerimizde dursaydýk çok daha iyi olacaktý...10 yýl 3 tl maliyetle gubrf tuttum 80 bin lot sonu bir hýrsla kýzgýnlýkla sattým aradan 1,5 yýl geçti hisse 400 tl ye çýktý...beklediðimiz bir hikaye vardý biz sattýktan sonra gerçekleþti....bu dediðim 2019 da oldu....þuan çok rahat 50-60 milyon param vardý çalýþmýyordum ama nasip olmadý....Bununda vakti gelecektir diye düþünüyorum...Beni üzen karelde gelecek yýl muhtemelen 10 milyar üzeri ciro olacak ama yönetimsel olarak çok amatörce hareket ediyorlar...Koca þirket için hayret edici bir durum...Sürekli zarar mý göreceðiz...Bu yöneticilerin görevi þirkete zarar ettirmek mi...Niye gözünün yaþýna bakýyorsunuz neden bu beceriksiz yöneticileri tutuyorsunuz...Bir sürü teknoloji þirketi türedi karel hariç zarar yazan var mý yok bildiðim.niye bunun cevabýný þirket yönetimi vermeli....
    Sayýn Wiper, çok haklýsýnýz özellikle son bir yýldýr þirketin borsa performansý kötü, bunun birçok nedeni var ama en önemlileri yatýrýmlar nedeniyle yüksek borçlanma ve yanlýþ yönetim kararý nedeniyle çok hatalý stok politikasý oldu, üstüne bir de yine yanlýþ finans politikasý nedeniyle faiz oranlarýndaki yükseliþten daha fazla etkilenmemiz tuzu biberi oldu. Burada ilk faturayý finans müdürüne kestiler ve iþten çýkarýldý yerine çok baþarýlý, dinamik ve tecrübeli bir finans müdürü atandý ve yetkileri artýrýldý, ardýndan yakýn zamanda þirketin kurucu ortaðý da yönetimden uzaklaþtýrýldý veya kendi uzaklaþtý bilemiyorum ama sonuçta yine çok profesyonel güçlü yurtdýþý tecrübesi olan biri CEO atandý. Tüm bunlara bakýnca aslýnda þirkette birileri büyük ihtimalle Doðan holding tarafý hatalarýn kaynaðýný ortadan kaldýracak adýmlarýn atýlmasýný saðladý gibi görünüyor. Bundan sonrasý için yeni atanan profesyonellere biraz zaman vermek lazým, ben Karel in geleceðine güveniyorum ve dediðiniz gibi herþey bir haberle baþlayabilir, sabýrla beklemeye devam edeceðim.
    Son düzenleme : Hasan Kürþad; 27-03-2024 saat: 22:59.

4. [QUOTE=Hasan Kürþad;6763464]Konuyu uzatma attýðýn iftarayý kabul et konu kapansýn dedikçe hala ayný abuklukta yazmaya devam ediyorsun erhankod, sen bana buradan sataþacaksýn ben sana özelden yazacakmýþým öyle mi, oh ne ala, bu tartýþmalarýn ikisinin de baþlangýcý senin bana sataþmanla oldu, hala þov diyorsun hakikaten taþa anlatsam anlardý, bir daha yazýyorum olumsuz görüþler belli bir bilgi, yorum ve mantýk içerirse en az olumlu görüþler kadar faydalý, sana anlatmaya çalýþtýðým þey þirketi eleþtirmen deðil, eleþtirilerinde sýzlanmaktan baþka hiçbir þey yok sürekli ayný nakaratý tekrarlayýp duruyorsun, kendi kendime rahatsýz olsam da sen bana sataþana kadar sana bir þey yazmadým, sataþma olunca herkes hakkettiði cevabý alýr, sen sataþacaksýn ben cevap vermeyecekmiyim, niye bir baþkasýyla bu tartýþmayý yaþamadým da sana karþý bunlarý söylüyorum bence bir yerlerde yanlýþ yapýyor olabilir miyim diye kendi kendini bir kontrol et, bana buradan sataþan birine onun yaptýðý gibi buradan cevap veriyorum bu gayet doðal buna þov demek saçmalýk, bu tartýþmayý buradan yaparak ne kazanabilirim ki böyle bir "þova" kalkýþmýþ olayým, insan düþünmeden konuþtuklarýnýn esiri olur daha birkaç saat önce beni þirketin adamý olmakla ve mal pazarlamakla itham ettin, defalarca yazdým iddianý ispat etmezsen iftiracý þ...z olursun, ya iddianýn arkasýnda dur ispatla ya da sözünü geri al, iddianý devam ettiriyorsan ben aksini ispatlarým ve o aþamada bu kadar kibar olmam, herkese hakkettiði cevabý vermeyi bilirim,

Yýllardýr yatýrýmcýsý olduðum ve benim çapýmda hatýrý sayýlýr bir miktarda lotumun olduðu bir þirketin yetkililerine her türlü kanaldan bazý konularda sorular sormam, cevaplar almam, geliþmeleri yakýndan takip etmeye çalýþmam mý þirketin elemaný olduðumu zannettirdi sana, bunu keþke sen de yapsan normal bir yatýrýmcý davranýþý saðda solda sýzlanmak deðildir, yatýrýmcýsý olduðun þirkete gerekirse hesap sormak gerekirse geliþmeleri takip etmek normal olaný, tavsiye ederim dene faydasýný görürsün,[/daha birkaç saat önce beni þirketin adamý olmakla ve mal pazarlamakla itham ettin, defalarca yazdým iddianý ispat etmezsen iftiracý þ...z olursun, ya iddianýn arkasýnda dur ispatla ya da sözünü geri al, iddianý devam ettiriyorsan ben aksini ispatlarým ve o aþamada bu kadar kibar olmam, herkese hakkettiði cevabý vermeyi bilirim,

Hasan Kürþad sen kimi tehtid ediyorsun bu kadar kibar olmaz mýþ ne yapacaksýn. Benimi döveceksin yoksa öldürecekmisin Buyur gel bekliyorum ne yapacaksan

5. [QUOTE=erhankod;6763691]
     Alýntý Originally Posted by Hasan Kürþad Yazýyý Oku
    Konuyu uzatma attýðýn iftarayý kabul et konu kapansýn dedikçe hala ayný abuklukta yazmaya devam ediyorsun erhankod, sen bana buradan sataþacaksýn ben sana özelden yazacakmýþým öyle mi, oh ne ala, bu tartýþmalarýn ikisinin de baþlangýcý senin bana sataþmanla oldu, hala þov diyorsun hakikaten taþa anlatsam anlardý, bir daha yazýyorum olumsuz görüþler belli bir bilgi, yorum ve mantýk içerirse en az olumlu görüþler kadar faydalý, sana anlatmaya çalýþtýðým þey þirketi eleþtirmen deðil, eleþtirilerinde sýzlanmaktan baþka hiçbir þey yok sürekli ayný nakaratý tekrarlayýp duruyorsun, kendi kendime rahatsýz olsam da sen bana sataþana kadar sana bir þey yazmadým, sataþma olunca herkes hakkettiði cevabý alýr, sen sataþacaksýn ben cevap vermeyecekmiyim, niye bir baþkasýyla bu tartýþmayý yaþamadým da sana karþý bunlarý söylüyorum bence bir yerlerde yanlýþ yapýyor olabilir miyim diye kendi kendini bir kontrol et, bana buradan sataþan birine onun yaptýðý gibi buradan cevap veriyorum bu gayet doðal buna þov demek saçmalýk, bu tartýþmayý buradan yaparak ne kazanabilirim ki böyle bir "þova" kalkýþmýþ olayým, insan düþünmeden konuþtuklarýnýn esiri olur daha birkaç saat önce beni þirketin adamý olmakla ve mal pazarlamakla itham ettin, defalarca yazdým iddianý ispat etmezsen iftiracý þ...z olursun, ya iddianýn arkasýnda dur ispatla ya da sözünü geri al, iddianý devam ettiriyorsan ben aksini ispatlarým ve o aþamada bu kadar kibar olmam, herkese hakkettiði cevabý vermeyi bilirim,

Yýllardýr yatýrýmcýsý olduðum ve benim çapýmda hatýrý sayýlýr bir miktarda lotumun olduðu bir þirketin yetkililerine her türlü kanaldan bazý konularda sorular sormam, cevaplar almam, geliþmeleri yakýndan takip etmeye çalýþmam mý þirketin elemaný olduðumu zannettirdi sana, bunu keþke sen de yapsan normal bir yatýrýmcý davranýþý saðda solda sýzlanmak deðildir, yatýrýmcýsý olduðun þirkete gerekirse hesap sormak gerekirse geliþmeleri takip etmek normal olaný, tavsiye ederim dene faydasýný görürsün,[/daha birkaç saat önce beni þirketin adamý olmakla ve mal pazarlamakla itham ettin, defalarca yazdým iddianý ispat etmezsen iftiracý þ...z olursun, ya iddianýn arkasýnda dur ispatla ya da sözünü geri al, iddianý devam ettiriyorsan ben aksini ispatlarým ve o aþamada bu kadar kibar olmam, herkese hakkettiði cevabý vermeyi bilirim,

Hasan Kürþad sen kimi tehtid ediyorsun bu kadar kibar olmaz mýþ ne yapacaksýn. Benimi döveceksin yoksa öldürecekmisin Buyur gel bekliyorum ne yapacaksan
    erhankod seninle ilgili acaba toyluðundan falan mý böyle saçmalýyor diye düþünüyordum ama artýk emin oldum, sen gerçekten kiþilik sorunlarý olan ve sa..k ve m...n biriymiþsin, yazdýðým þeylerden nasýl böyle anlamlar çýkarmayý becerdin pes doðrusu, zýrlak bir çocuk gibi zýrýldayýp duruyorsun senin neyini ciddiye alýp ta tehdit edeyim, sen kendine yetersin zaten, benim dediðimi daha açýk yazayým bana attýðýn iftarayý geri almazsan hakkettiðin þekilde sana aðýz dolusu söverim demek istedim, buradan elimden ancak bu kadarý gelir karþýlýklý olsak emin ol baþka türlü de konuþurum ama neyse, ÖZETLE YETER ARTIK, YÜZ VERÝRSEN ÇOCUÐA YA BAÞINA S IÇAR YA DA ÞAPKANI ALIR KAÇAR DEMÝÞLER, MUHATABIM DEÐÝLSÝN UZATMA KES ARTIK...

6. Erhankod ve Hasan Kürþat arkadaþlar burda sizin tartýþmalarýný görmek zorundaymýþýz bugünkü günde dahi hissenin fiyatý yerlerde sürünüyor bunun hakkýnda olumlu veya olumsuz bir düþünceniz varmý bunu yazýn birbirinizle didiþeceðinize kavga dövüþ edecekseniz özelden ne yaparsanýz yapýn

7.  Alýntý Originally Posted by Marin Yazýyý Oku
    Erhankod ve Hasan Kürþat arkadaþlar burda sizin tartýþmalarýný görmek zorundaymýþýz bugünkü günde dahi hissenin fiyatý yerlerde sürünüyor bunun hakkýnda olumlu veya olumsuz bir düþünceniz varmý bunu yazýn birbirinizle didiþeceðinize kavga dövüþ edecekseniz özelden ne yaparsanýz yapýn
    Konuyu uzatma sataþma dedikçe ilave saçmalýklarla buradan hedef alýndýðým için mecburen buradan cevap vermek zorunda kalýyorum, sataþan þahýs hariç rahatsýzlýk verdiðim herkesten özür dilerim.

Karel le ilgili güncel düþüncelerimi dün Sayýn Wiper a cevap olarak yazdým. Okumak isterseniz birkaç mesaj üstte sayýn marin

8. [QUOTE=Hasan Kürþad;6763995]
     Alýntý Originally Posted by erhankod Yazýyý Oku

erhankod seninle ilgili acaba toyluðundan falan mý böyle saçmalýyor diye düþünüyordum ama artýk emin oldum, sen gerçekten kiþilik sorunlarý olan ve sa..k ve m...n biriymiþsin, yazdýðým þeylerden nasýl böyle anlamlar çýkarmayý becerdin pes doðrusu, zýrlak bir çocuk gibi zýrýldayýp duruyorsun senin neyini ciddiye alýp ta tehdit edeyim, sen kendine yetersin zaten, benim dediðimi daha açýk yazayým bana attýðýn iftarayý geri almazsan hakkettiðin þekilde sana aðýz dolusu söverim demek istedim, buradan elimden ancak bu kadarý gelir karþýlýklý olsak emin ol baþka türlü de konuþurum ama neyse, ÖZETLE YETER ARTIK, YÜZ VERÝRSEN ÇOCUÐA YA BAÞINA S IÇAR YA DA ÞAPKANI ALIR KAÇAR DEMÝÞLER, MUHATABIM DEÐÝLSÝN UZATMA KES ARTIK...
    hasan kürþad özelden iletiþim bilgilerimi gönderiyorum sana hadi görelim bakalým nasýl konuþuyormuþsun

Sayfa 277/450 ÝlkÝlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •