hazineyi verdik üzerine tarımı ekledik daha ne istiyon. bir ara panel felan yapıyordun belki düşünürüz kardeşim. dükkanın önüne muz kabuğu atma yeter.
Printable View
Akşamda izledimde şu sarayın tabiri caiz porsiyonları biraz küçültülse ekonomi azda olsa düzelecek gibi.. Saltanat yaşantısı gibi. Millet de birbirini yesin trafikte , kirada , bankada..Gerçi itibarda tasarruf olmazdı değilmi. Onun doğrusu emekliden , asgari ücretliden , garibandan olacaktı. Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun olan kölelerdir , der bi düşünür.
Keşke hisselerimin sahiplerinden biiri bakan olsa.
Keşke bakan piyangosu bana çıksa
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ciner grubu yandaşlara satılmaktan kurtulmuş..
İngiliz orijinli wesoda şirketini
7.5 milyar usd değerden halka arza karar vermiş..
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendisini en kapitalist ekonomi bakanı ilan ediyorum.
Onun zamanında serbest piyasa altın yıllarını yaşadı.
Herkes kafasına göre istediği fiyattan mallarını sattı... SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakan veya üst düzey bürokrat olanların internet geçmişleri siliniyor olabilir. Yani böyle bir uygulama olması gerekir.
Taktığın şeye bak üstad.
Onları silemezseler
Bizim hafızayı silerler. . SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mehmet Şimşek hayırlı olsun
Yeni Kabine :
Cumhurbaşkanı Yardımcısı : Cevdet Yılmaz
Adalet Bakanı : Yılmaz Tunçh
Aile Sosyal Hizmetler Bakanı : Mahinur Göktaş
Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı : Vedat Işıkhan
Çevre Şehircilik Bakanı : Mehmet Özhaseki
Dışİşleri Bakanı : Hakan Fidan
Enerji Bakanı : Alparslan Bayraktar
Gençlik Spor Bakanı : osman Aşkınbak
Hazine ve Maliye Bakanı : Mehmet Şimşek
İçişleri Bakanı : Ali Yerlikaya
Kültür Bakanı : mehmet nuri ersöy
Milli Eğitim Bakanı : Yusuf Tekin
Savunma Bakanı : Yaşar Güler
Sağlık Bakanı : Fahrettin Koca
Sanayi Bakanı : Mehmet Fatih Katır
Tarım Bakanı : İbrahim Yumaklı
Ticaret Bakanı : Ömer Polat
Ulaştırma Bakanı : Abdülkadir Uraloğlu
Yeni dönemde Gıda enflasyonu eylem planına göre ciddi teşvikler olacak ......................özellikle gübreler flaş....olacak borsada.....
Bi hakiki öz similusayon var, bir de çakma simulasyon var bence. Sabah bir şey gördüm akşam komple temizlenmiş. VPN ile değişik arama motorlarından da girince göremedim. Çok önemli değil ama silinmesi ilginç.
Hakiki öz simulasyon unutman gerekeni unutturuyor, unutmaman gerekeni zaman zaman hatırlatıyor. Eskiden insanlar nasıl olur diye düşünüyorlardı şimdi benzer şeyler olduğu için nasıl oluyor konusunda sorular daha az bence.
Zamanında bana facebook hesap al diye çok ısrar ettiler, ben de ileride bilinmemek ve gizlenmek daha önemli olacak demiştim. Internette yer almadığımdan arada kendimi arayıp emin oluyorum.
2 yıl sonra tekrar ortodoks politikalara dönecez gibi görünüyor.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eee o zaman bu işte tek doğru yokmuş. 2 sene boyunca yapılan her şey yanlış diye bağırılıyordu. Bir isimle her şey düzelecekse o zaman adamlar haklıymışlar. 2 sene istedikleri gibi ortamı tutmaları ayrı başarı üstüne bir isimle her şey güzel olacaksa bu ayrı başarı. Ekonomi gerçekleri diye bir şey yok muydu? Pazartesi borsa tavana gider diyen var ki bu hafta ismi duyan borsa performansı iyiydi. Dolar pazartesi sabahı 19 açar diyooolar :) eee hani ülke de ekonomi çok kötüydü rezervler eksiydi falan. Garip durumlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arama motorlarından verilerinizi silmesini isteyebilirsiniz. Google için : Google'dan bilgi kaldırma - Google Arama Yardım
100 bin imza ile biri aday oldu seçildi, adamı direkt kral edip uğraştırmamaları lazım Alt yapı törenler filan ona göre uygulanır. Bir de yabancı temsilcilerin hediyelerini sunma kısmı eksik kaldı o da eklenmeli.
Meb camiasına geçmiş olsun
Bu atama hükümetin eğitim konusundaki anlayışını/anlayışsızlığını sürdüreceğinş gösteriyor.
1 aylık profluktan rektörlüğe oradan bakanlığa.
Ben pek tanıyamadım çoğunu
Taze bir ekip
Ağırlığı olan eskiler yok.
2020 yılında Türkiye'nin de yardımı ile Azerbaycan 30 yıldır Ermeni işgal altındaki Dağlık Karabağı kurtardı.
Bizim orta Asya ile bağlantımızı sağlayacak (Ermenistan topraklarından geçerek) İran'ı by pass edecek Zengezur koridorunu açtı.
https://www.cnnturk.com/video/turkiy...-birlestirecek
Ülkesinde linç edilmeyi göze aldı.
KK'nın seçim öncesi İran koridoru açacağız söylemi Azerbaycan'da bu sebeple infial yarattı.
https://www.internethaber.com/azerba...i-2301640h.htm
Süleyman Soylu , Mevlüt Çavuşoğlu ve Hulusi Akar değişimi suprizmi yoksa bekleniryomuydu.
Sanayi Teknoloji Bakanı ve muhtemel Merkez Bankası Başkanı İstanbul Erkek Lisesi ve Boğaziçi Endüstri Mühendisliği mezunu görünüyor. Sınıf arkadaşı olabilirler.
Bu arada TCMB muhtemel başkanı da evli ve çocukluymuş, eşi de aynı yurt içi dışı okullardan olabilir.
IETT ekibi gitti İstabul Erkek Lisesi ve Boğaziçi ekibi geldi gibi.
Bakan olsaydım corona dibinde petrolü 0 a çok yakın yerden 50 senelik tüketimi long lamis olacak. Bazı şehirlerde petrol havuz partileri verecektik.
Ondan sonra ne yaparsanız
yapın.
Ha birde btc yı 250 dolardan 10 milyar dolar kadar alacaktık. 0 hesapta yok bak. 200 X e satardık.
Gelen para ile de bir sürü okul.
Beklenti bitmiş gibi duruyor. Bundan sonrası tuhaf artık :oleyo:
Terimo İmparatore Şİmşoke kurtarıcı olarak geldi.
Bizde selden kütük kurtaracağız..
Olan Sinan a oldu....
Neyse plana sadık kalalım...
Borsada sert düşüş olur mu arkadaşlar beklenti bitti hesabı.gecen hafta şimşek haberiyle iyi yükseldi çünkü ondan dolayı fikirlerinizi bekliyorum iyi akşamlar
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taş devrinden
Yeni çağa geçtik.
Hikaye yeni başladı..
Bu kadar şaşaadan sonra Allah yüzümüze bakıp biraz baskıyı kaldırın demesi gerekir.
Yani gerçekten çok buruk acı derler ya onu hissettim, şu ülke ileriye gitmek istiyor inadına geriye gidiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=oWNoFbUF6bg
Hüner Coşkuner - Buruk Acı
https://i.hizliresim.com/lhtig7s.png
herkes rolünü oynadı bitti.
Yeni kabine hayırlı olsun. Muvaffak olsunlar.
Ülkede devrim isteyen kendinde devrim yapmalı.
Birileri eleştirmeden önce öz eleştiri yapabilmeli. Daha öncede söyledim 100 alınca kendin alıyorsun, 40 alınca hoca veriyor anlayışı olmamalı, gölge etmesinler ihsan istemem.
Suçlu biziz.
https://vm.tiktok.com/ZM2jwb52b/
Faiz hala enflasyona sebep mi değil mi?
Netleşmesi lazım.
galiba sanırsam tohatlı bakan olmuş. yada tohattan ya da forumdan birisi bakan olmuştur. çok helecan yapmış. başka açıklaması yok. bize de helal olsun. sonunda oldu :)
esasında insanın kaygıları hiç değişmez. bin yıl geçse de değişmez. kim biçecek bu yoncayı celal oğlan olmayınca? :drunk:
https://www.youtube.com/watch?v=Kwy3BrCuSAE