Sayfa 278/1005 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 2,217 - 2,224 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Taktığın şeye bak üstad.
    Onları silemezseler
    Bizim hafızayı silerler. .

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bi hakiki öz similusayon var, bir de çakma simulasyon var bence. Sabah bir şey gördüm akşam komple temizlenmiş. VPN ile değişik arama motorlarından da girince göremedim. Çok önemli değil ama silinmesi ilginç.

Hakiki öz simulasyon unutman gerekeni unutturuyor, unutmaman gerekeni zaman zaman hatırlatıyor. Eskiden insanlar nasıl olur diye düşünüyorlardı şimdi benzer şeyler olduğu için nasıl oluyor konusunda sorular daha az bence.

Zamanında bana facebook hesap al diye çok ısrar ettiler, ben de ileride bilinmemek ve gizlenmek daha önemli olacak demiştim. Internette yer almadığımdan arada kendimi arayıp emin oluyorum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. 2 yıl sonra tekrar ortodoks politikalara dönecez gibi görünüyor.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eee o zaman bu işte tek doğru yokmuş. 2 sene boyunca yapılan her şey yanlış diye bağırılıyordu. Bir isimle her şey düzelecekse o zaman adamlar haklıymışlar. 2 sene istedikleri gibi ortamı tutmaları ayrı başarı üstüne bir isimle her şey güzel olacaksa bu ayrı başarı. Ekonomi gerçekleri diye bir şey yok muydu? Pazartesi borsa tavana gider diyen var ki bu hafta ismi duyan borsa performansı iyiydi. Dolar pazartesi sabahı 19 açar diyooolar eee hani ülke de ekonomi çok kötüydü rezervler eksiydi falan. Garip durumlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

4. Arama motorlarından verilerinizi silmesini isteyebilirsiniz. Google için : Google'dan bilgi kaldırma - Google Arama Yardım

5. 100 bin imza ile biri aday oldu seçildi, adamı direkt kral edip uğraştırmamaları lazım Alt yapı törenler filan ona göre uygulanır. Bir de yabancı temsilcilerin hediyelerini sunma kısmı eksik kaldı o da eklenmeli.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Meb camiasına geçmiş olsun
    Bu atama hükümetin eğitim konusundaki anlayışını/anlayışsızlığını sürdüreceğinş gösteriyor.
    1 aylık profluktan rektörlüğe oradan bakanlığa.
    bir halt olacağı yok.

Ben pek tanıyamadım çoğunu
    Taze bir ekip
    Ağırlığı olan eskiler yok.

ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

8.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Ben pek tanıyamadım çoğunu
    Taze bir ekip
    Ağırlığı olan eskiler yok.

Bu kadro nedense öncekilere göre daha iyi gibi geldi.Teknoloji bakanı Boğaziçi mezunu zeki bir adam hadi bakalım hayırlısı..

Sayfa 278/1005 İlkİlk ... 178228268276277278279280288328378778 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •