Tahta gidecek aslında ama işbankası yani patron kontrol bende diyor günün özeti böyle
Printable View
Tahta gidecek aslında ama işbankası yani patron kontrol bende diyor günün özeti böyle
Yuksek lotlarla 100 gördü sonra çözüldü patron buralardan alsa destek burasi olur bugün 100 den 4bin lot alanı merak ettim doğrusu az para degil
patron toplayacağım diye güzelim kağıdı *** etti
Şahsi görüşüm sıçrama gelmek üzere.
sabrınıza hayranım , sabır taşı olsa çatlardı sanırım :) yalniz bence bu işin içinde patron var :)
o kesin tam toplama olmadı ..kızmakla olmuyor bu işler sabır eğer güvenirsen tabiki kâğıda ne yaparsa yapsın gidecek burdayım ben fark etmez
zaten hissede kimse yok kendi alıp satıyor yeri geliyor 30 dakika işlem olmuyor iyice bezdirdikten sonra gider ama ne zaman o meçhul oda bıkacak acteria gurupa 138 liradan sattılar bugünkü kurdan o nedenle ister 3 ister 6 ay fark etmiyor benim için düşürse dahada alacağım
13.06.2019 tarihinde ÇELEBI HAVA SERVISI A.S. payları ile ilgili olarak 79,00-96,00 TL fiyat aralıgından
161.755 TL ve özel emir yoluyla 100,00 TL fiyatından 241.966 TL olmak üzere 403.721 TL toplam nominal
tutarlı alıs islemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satıs islemi ortaklıgımızca gerçeklestirilmistir. Bu
islemle birlikte ÇELEBI HAVA SERVISI A.S. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 13.06.2019 tarihi
itibariyle %89,3818 sınırına ulasmıstır/ asmıstır/altına düşmüştür
100,00 TL fiyatından 241.966 TL ...bende o kadar yok patron düşünsün
Arkadaşlar olmaz da bilançosunu büyüme potansiyelini herşeyi bir köşeye bırakın ve sadece son 1 yılda yapılan geri alımların tutarını hesaplayın şöyle anlatayım 1 eylül 2018 ile 1 kasım 2018 de sadece 2 ayda 57 ortalama ile 1.055.113 lot geri alım yapıldı. Yani 57 milyon tl. Sizce bu lotları neden geri aldı. Hepimizin toplam çelebi yatırımını toplasak kaç tl eder acaba. Firma geri alımından açık net mesaj mı olur. Sadece 50 li rakamları boşverin 97 tl den almaya devam etti mi ? Adam açık seçik tekkeyi bekleyen çorbayı içer diyor.
Tabiki bunlar benim fikirlerim sadece beni bağlar. Başkasının farklı görüşlerine saygı duyarım.
ben Çelebi yi 2015' ten beri tanırım kısacası bence kasıt var , 6 aydır neden iyi bir haber açıklanmıyor, tesadüf değil bunlar ,benim fikrim baskılamaya devam edip bıktırıp 90-97 arası %5'e indirene kadar toplar sonra Çağrı yapabilir, son 6 ayın ortalama fiyatından elinizden alır, Çünkü Actera 2013 te almıştı çelebi'yi çok yakın zamanda satacaklar , adamlar KAMİL KOÇ u almanlara sattı Ro-ro yu Danimarkalılara sattı,sıra Çelebi de , Gratis'i satmazlar daha erken :) yoksa Pegasusun 11 ayda 20.00 den 78.00 e geldiği yerde Çelebinin 134.00 üstü olması gerekirdi . FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D.
borsadan çıkacağını sanmam uluslararası şirket halka açık olduğundan ihalelerde daha avantajlı ancak baskı kesin var zaten işlem hacmi iyice düştü buradan birde milleti bıktırdı 6 aydır cesaret de edemiyor ky xaten çok az fiyat yüksek bekleyip göreceğiz acreia satsa borsada satmaz özel emirle satar kısmet artık bu arada çıkması için yaklaşık 1300000 lot daha piyasadan toplaması gerekirki böyle az lotlarla zor özel emirle olur
Büyük taşınmanın ardından tam kapasite hizmet verilen nisan ayından kasıma kadar 257 bin 752 seferde 41 milyon 474 bin 497 yolcunun seyahat ettiği İstanbul Havalimanı'nda, günde ortalama 1204 iç ve dış hat uçuşu yapıldı.
Çelebi Havacılık, yolcu biniş köprülerini üç ayrı istasyonda sunmaktadır. Çelebi şu anda Avusturya'da Viyana Havaalanı, Macaristan'da Budapeşte Havaalanı ve Türkiye'de İstanbul Havaalanı'nda yolcu biniş köprülerini işletmektedir.
İstanbul Havaalanında tüm köprülerin işletilmesi ve bakımının yapılması için Celebi Hava Servisi ödüllendirdi ve tüm havayollarının bu hizmeti kullanması zorunludur. Bu imtiyaz kapsamında 10 sene boyunca Çelebi İstanbul Havalimanı'nda aşağıdaki hizmetleri sunacaktır;
143 adet yolcu biniş köprüsünün havaalanında işletilmesi
220 çalışan
Köprü Ekipmanları
imgÇelebi'nin yıllardır sunduğu köprü operasyonları hizmetine yeni eklenen İstanbul Havaalanı'nın istisnai bir farkı var. İstanbul Havaalanında tüm köprülerin kurulması, işletilmesi ve bakımı yapılması için Celebi Hava Servisi sorumlu.
Uçaklara ACU (Air Conditioner Unit) sağlanması
Uçaklara GPU (Ground Power Unit) sağlanması
Su hizmeti vermek
İstanbul ile birlikte aynı zamanda Mumbai ve Delhide de körük ekipman hizmetlerini Çelebi sağlamaktadır
Bitten çıkış artık %98 de oluyor en son kararda %2 kaldıktan sonra çağrı yapabilirler diye biliyorum
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%95 olamsı gerekiyor onun içinde 1.25 mil. lot daha almalı su an 10.03 lerde halka açıklık.
ünlü menkulün elinde toplanan 2450 mil. lot var. belkide ortaklık yapacak satacak
%5 in altina düşmesi yeterli,,yalnız çelebileri tebrik etmek lazim aylardir mükemmel tiyatro oynuyorlar borsadaki yatırımcilarla :) :)
Herşey in bir bitimi var ...sanki bugünde aldi gibi yarin belli olur
Patron almadı bugün
ihalenin büyüme haberinin gelmeyeceği hisseden patronlar 1 lot bile almaz. Arkadaşlar son bir yılda hatta daha az bir sürede 50 den 100 e geldik bırakın dinlensin yine gidecektir.
Ancak derseniz ki patron alımları bir işe yaramıyor buna kesinlikle katılmam. En önemli ve öncül haberdir geri alım haberleri.
Birde şuna açıklık getireyim halka açıklık oranı %5 in altına düştüğünde eğer ki kottan çıkmak için başvuru yapılırsa; çıkma kararının kamuya açıklandığı tarihten önceki 30 gün, 180 gün ve bir yılda borsada oluşan ağırlıklı ortalama hisse fiyatlarının ortalaması dikkate alınıyor. Bu ortalama ile kararın kamuya açıklandığı tarihten önceki son bir yıl içinde varsa pay bedelinin tespitine yönelik yapılan işlemlerle esas pay değeri karşılaştırılıyor. En yüksek bedel pay alım teklifi veya ortaklıktan çıkma hakkı olarak belirleniyor.
yahu siz hala akıllanmadınız mı ? değil 6 ay 1 yıl da geçse bu hisse 97.00 yi geçemez, Çelebiler ben alırım diyor 97.00 den, adamlar resmen sizinle dalga geçiyor :):)
Gecsin seni neden geriyor bu kadar..merak etme bu kadar
Değerli ortaklar bu arkadaş çelebi hissesini 117.80 den portföyüne kattığı için bu arkadaşın adı 117.80 dir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada ben bu arkadaş 117.80 diye hitap etcem.
Bak 117.80 bu kağıdı sana en yüksek fiyatından kitleyip 90 dan elinden aldılar acın var ses etmeyim dedim ama azcık sözünde duran bir tip olsaydın yukarıdaki yorumundan sonra daha bu sayfada yazmazdın. Ama belliki çelebinin acısı hala içinde milletin aklını sorgulayana kadar 117.80 e kalkmış çelebiyi nasıl aldığını anlat. 117.80 den alırken mi 90 dan satarkenmi zorlandın onu anlat.
Delikanlı ol diycem ama yukarıdaki yoruma bakıyorum :)))
Ben 1 senedir takip ederim alacak fırsat olmadı hissenin temettüsü iyi büyümesi iyi sektörü iyi tek sıkıntısı halka açıklık az uzun vade de sıkıntı görmüyorum şahsen ytd
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hanginiz nerden aldı kimseyi bağlamaz da yanlız Çeleib artık gerçekten kabak tadı verdi 5 aydır sabit yerde(97.00) bu bir rekor , şu 100,00 ü sert bir işlem hacmiyle kırsada biz de biraz alsak :) yoksa kimse korkudan yanaşmıyor aylardır,fena korkuttu yatırımcıyı Çelebiler ...
Ünlü nun elindeki 2.48 mil lotu satacak bence ana ne zaman top döndürüyor lar
Bence celebi borsadan çikmayacak adamlar zaten temettünün %90 nı alacak 12 aylikta 200 milyon üstü kar yazacak yeni bir rekor gelir mi ? orasını bilmem dolar destekliyor ,faizler düşüyor ama şunu biliyorum actera %50 hissesini satacak benim fikrim hisse fiyati 150.00 fiyatlardan
27.11.2019 - 27.11.2019 tarihinde ÇELEBI HAVA SERVISI A.S. payları ile ilgili olarak 96,7 - 97 TL fiyat
aralıgından 4.827 TL toplam nominal tutarlı alıs islemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satıs islemi
tarafımca/ortaklıgımızca gerçeklestirilmistir. Bu islemle birlikte ÇELEBI HAVA SERVISI A.S.
sermayesindeki paylarım/oy haklarım 27.11.2019 tarihi itibariyle %89,905 sınırına ulasmıstır/asmıstır/altına
düsmüstür. Islemin detaylarına iliskin bilgiler asagıdaki tabloda yer almaktadır
ayıp ediyor sadece 4827 lot ....birsey olacak ama nasıl
Bence hareket zamanı yaklaşıyor.
halka açıklık %10.095 yani piyasada 2473275 lot kaldı
Patron dün hangi aracı kurumlardan aldı acaba iş bankası kullnıyordu onu bıraktı belli ki
Birde deutsche ye dikkat edin
Halka aciklik orani %5 in altinda işlem gören bir çok sirket var , örnegin eczacıbaşı, yani hisse bordada işlem görmeye devam edecek, burada olacak olan actera nin 2013 te aldigı celebinin %50 sini borsa dışında satacak zamani geldi çünkü, bana göre fvaök degerine göre 2013 te 134.00 tl olan hisseyi 150.00 den aşağı satmaz fonun belli bir saklama kapasitesi var ,, çelebi 2020 beklentim 150.000 dir ,,yeni yila 100.00 üstü girecek ..
UNLU MENKUL DEGERLER A.S. 2.479.521 lot var..bir ara aldıklarını buraya virmanladı sanki bunlarıda satacak burada tutup duruyor
ÇELEBİ Ailesi’nin, Çelebi Havacılık Holding’deki yüzde 50 hissesinin 82.1 milyon TL ve 96.8 milyon dolar (toplamda yaklaşık 254 milyon TL) bedel üzerinden Actera Group kontrolündeki Zeus Aviation Services Investments BV’ye devredilmesine ilişkin hisse alım satım sözleşmesi imzalandı. Çelebi Hava Servisi’nden dün akşam KAP’a yapılan açıklamada, aynı zamanda Çelebi Hava Servisi AŞâ€™ndeki (ÇHS) yüzde 22.63 hissesinin toplam 90 milyon lira bedelle borsa dışında Çelebi Havacılık Holding’e devredildi. Açıklamada, Çelebi Ailesi’ne ait Çelebi Hava Servisi hisselerine ilişkin devir bedelinin Çelebi Holding tarafından, aileye ait holding hisselerine ilişkin devir bedelinin Zeus tarafından, kapanış tarihinde nakden ve peşin olarak ödeneceği kaydedildi.
HOLLANDA’DA KURULDU
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Zeus, Türkiye ve çevresindeki coğrafyalarda büyüme hedefli yatırımlara odaklanmış bağımsız bir özel sermaye fonu yönetim şirketi olan Actera’nın fonlarının bir iştiraki konumunda. Zeus, Çelebi Holding’e yatırım yapmak amacıyla Hollanda’da kuruldu 7 şubat 2013