Sayfa 277/385 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon
Arama sonucu : 3079 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: CLEBI - Çelebi Yer Hizmetleri

1. Arkadaşlar olmaz da bilançosunu büyüme potansiyelini herşeyi bir köşeye bırakın ve sadece son 1 yılda yapılan geri alımların tutarını hesaplayın şöyle anlatayım 1 eylül 2018 ile 1 kasım 2018 de sadece 2 ayda 57 ortalama ile 1.055.113 lot geri alım yapıldı. Yani 57 milyon tl. Sizce bu lotları neden geri aldı. Hepimizin toplam çelebi yatırımını toplasak kaç tl eder acaba. Firma geri alımından açık net mesaj mı olur. Sadece 50 li rakamları boşverin 97 tl den almaya devam etti mi ? Adam açık seçik tekkeyi bekleyen çorbayı içer diyor.

Tabiki bunlar benim fikirlerim sadece beni bağlar. Başkasının farklı görüşlerine saygı duyarım.
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

2. Aşağı yukaro Aynı şeyi yazmışız
     Alıntı Originally Posted by mesude Yazıyı Oku
    13.06.2019 tarihinde ÇELEBI HAVA SERVISI A.S. payları ile ilgili olarak 79,00-96,00 TL fiyat aralıgından
    161.755 TL ve özel emir yoluyla 100,00 TL fiyatından 241.966 TL olmak üzere 403.721 TL toplam nominal
    tutarlı alıs islemi ve/veya 0 TL toplam nominal tutarlı satıs islemi ortaklıgımızca gerçeklestirilmistir. Bu
    islemle birlikte ÇELEBI HAVA SERVISI A.S. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 13.06.2019 tarihi
    itibariyle %89,3818 sınırına ulasmıstır/ asmıstır/altına düşmüştür

100,00 TL fiyatından 241.966 TL ...bende o kadar yok patron düşünsün
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

3. ben Çelebi yi 2015' ten beri tanırım kısacası bence kasıt var , 6 aydır neden iyi bir haber açıklanmıyor, tesadüf değil bunlar ,benim fikrim baskılamaya devam edip bıktırıp 90-97 arası %5'e indirene kadar toplar sonra Çağrı yapabilir, son 6 ayın ortalama fiyatından elinizden alır, Çünkü Actera 2013 te almıştı çelebi'yi çok yakın zamanda satacaklar , adamlar KAMİL KOÇ u almanlara sattı Ro-ro yu Danimarkalılara sattı,sıra Çelebi de , Gratis'i satmazlar daha erken yoksa Pegasusun 11 ayda 20.00 den 78.00 e geldiği yerde Çelebinin 134.00 üstü olması gerekirdi . FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D.

4. borsadan çıkacağını sanmam uluslararası şirket halka açık olduğundan ihalelerde daha avantajlı ancak baskı kesin var zaten işlem hacmi iyice düştü buradan birde milleti bıktırdı 6 aydır cesaret de edemiyor ky xaten çok az fiyat yüksek bekleyip göreceğiz acreia satsa borsada satmaz özel emirle satar kısmet artık bu arada çıkması için yaklaşık 1300000 lot daha piyasadan toplaması gerekirki böyle az lotlarla zor özel emirle olur
    Son düzenleme : mesude; 21-11-2019 saat: 11:35.

5. Büyük taşınmanın ardından tam kapasite hizmet verilen nisan ayından kasıma kadar 257 bin 752 seferde 41 milyon 474 bin 497 yolcunun seyahat ettiği İstanbul Havalimanı'nda, günde ortalama 1204 iç ve dış hat uçuşu yapıldı.

Çelebi Havacılık, yolcu biniş köprülerini üç ayrı istasyonda sunmaktadır. Çelebi şu anda Avusturya'da Viyana Havaalanı, Macaristan'da Budapeşte Havaalanı ve Türkiye'de İstanbul Havaalanı'nda yolcu biniş köprülerini işletmektedir.

İstanbul Havaalanında tüm köprülerin işletilmesi ve bakımının yapılması için Celebi Hava Servisi ödüllendirdi ve tüm havayollarının bu hizmeti kullanması zorunludur. Bu imtiyaz kapsamında 10 sene boyunca Çelebi İstanbul Havalimanı'nda aşağıdaki hizmetleri sunacaktır;
    143 adet yolcu biniş köprüsünün havaalanında işletilmesi
    220 çalışan

Köprü Ekipmanları

imgÇelebi'nin yıllardır sunduğu köprü operasyonları hizmetine yeni eklenen İstanbul Havaalanı'nın istisnai bir farkı var. İstanbul Havaalanında tüm köprülerin kurulması, işletilmesi ve bakımı yapılması için Celebi Hava Servisi sorumlu.
    Uçaklara ACU (Air Conditioner Unit) sağlanması
    Uçaklara GPU (Ground Power Unit) sağlanması
    Su hizmeti vermek

İstanbul ile birlikte aynı zamanda Mumbai ve Delhide de körük ekipman hizmetlerini Çelebi sağlamaktadır

6.  Alıntı Originally Posted by husman Yazıyı Oku
    ben Çelebi yi 2015' ten beri tanırım kısacası bence kasıt var , 6 aydır neden iyi bir haber açıklanmıyor, tesadüf değil bunlar ,benim fikrim baskılamaya devam edip bıktırıp 90-97 arası %5'e indirene kadar toplar sonra Çağrı yapabilir, son 6 ayın ortalama fiyatından elinizden alır, Çünkü Actera 2013 te almıştı çelebi'yi çok yakın zamanda satacaklar , adamlar KAMİL KOÇ u almanlara sattı Ro-ro yu Danimarkalılara sattı,sıra Çelebi de , Gratis'i satmazlar daha erken yoksa Pegasusun 11 ayda 20.00 den 78.00 e geldiği yerde Çelebinin 134.00 üstü olması gerekirdi . FİKİRLERİM BENİ BAĞLAR Y.T.D.
    Adamlar dediğiniz kim? Çelebi, Kamil Koç, Ro-Ro birbirinden ayrı firmalar. Öyle değil mi?

Bitten çıkış artık %98 de oluyor en son kararda %2 kaldıktan sonra çağrı yapabilirler diye biliyorum

SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. %95 olamsı gerekiyor onun içinde 1.25 mil. lot daha almalı su an 10.03 lerde halka açıklık.
    ünlü menkulün elinde toplanan 2450 mil. lot var. belkide ortaklık yapacak satacak

Sayfa 277/385 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •