hisselerin çoğu aylık desteğine değmiş yada değmemiş hafta sonu umarım iran abd ortamı gerginleştirmez dünya ekonomisi yeni bir savaş ve göç kaldıracak durumda değil
Printable View
hisselerin çoğu aylık desteğine değmiş yada değmemiş hafta sonu umarım iran abd ortamı gerginleştirmez dünya ekonomisi yeni bir savaş ve göç kaldıracak durumda değil
alkim desteklerine bile değmedi halen al posizyonunu koruyor bu gün 40 üzeri bekliyordum ama abd iran gerginliği gölge düşürdü algyo bedelsiz acıklaması bu tür hisseleri yukarı yönde etkiler
Bedelsiz beklentili kağıtlar iyi olabilir. ALGYO bugün supriz yaptı. Ben elindekini satmistim . Inşallah diğerlerinide sıra gelir . Anel ve ostim örneğin nerdeyse taban olacaktı. Alkım de beklentinin olması gayet güzel...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
icbc haftalık destekten dönüş sinyali var.. 5.27 drenç kırması dahilinde ana drenç olan 6.53 dek yükseliş beklenir
anele 2 haftalık bir süreçte 4 ve üzerine gideceğini umuyorum jeopolitik bir durum gercekleşirse bu piyasa içersindeki kimsenin kabaati değildir dgate bu hafta radarımda bir aksilik olmassa çift hane rakamlar görülebilir ytd
Dardanel ile ilgili bir analiz bekliyorum?
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi