Malesef o kadar çokki bu tipler...ilaçlamak lazım :)
Printable View
Türkiyede 29 milyona yakın motorlu taşıt var
Bir kaç yılda bunların hepsini elektrikliye çevirecek bir sihirli değnek varsa bir şey diyemem
Ama yoksa 2035 e kadar rafineri tarafında hiç bir sorun yok demektir.
Fiyatlar düşerken ortaya çıkan tipler var, fiyatlar düşmeden hemen önce ortaya çıkan tipler var. Bunları görüp bunlara kendince destek veren veya aynı fikirde olan tipler var. Bir de coşkuda ortaya çıkan tipler var.
Bunların amaçları fiyatlar düşünce sattırmak yüksekte ise aldırmaktır. Bu foruma kayıt olmadan okuyan insanlar var veya yeni olanlar var.
Her zaman söylerim kendi araştırmanızı yapın ona göre davranın. Bu karaktersizler yıllardır var olmaya da devam edecekler. Laf salatası yapıp sizi etkilemeye çalışırlar. Bu başlıkta veya başka bir başlıkta. Hep varlar. Ve çok büyük vakit kaybı bunlar. Küfür de edeceğim de neyse.
Sanki hepsi bize analist de uzun uzun yazıyolar. Dünyadan haberleri yok. Sizin de dünyadan haberiniz yoksa faaliyet raporu okuyun.
Burasi bi jungle, cesit cesit heyvanlar var burada. :)
140 dan 65 e kadar inip orada 2 yil gecirince yazilanlardan en iyi hatirladigim slogan sudur.
"Koclar bile pisman"..
http://share.matriksdata.com/shareMa...08140837057202
Yuvarlak icine aldigim bolge.
Grafik haftalik ve usd bazinda.
Inim inim inlettiler o donemde mileti.
Ama dayanan da goruldugu gibi dusus ve surunme oncesi seviyeye gore parasinin dolar bazinda x3 yapmis.
Eregliden kovuldum
2 yıldır ağlıyorlar
Frotocular kovdu , 1 yılda TL zarar ettiler.
Yaptığım tek bir şey var , dünyadaki gelişmelerden haber vermek.
Kötü söz sahibine aittir.
Bu foruma da 1 yıl yazmama kararı aldım.
Son söz
https://x.com/sawyermerritt/status/1...8zR8BW99R1jyoQ
Hepinize bol kazançlar.
Tam da beni anlatmışsınız sayın Dudu, 2020 Mart sonu 85 liradan aldıydım dün gibi hatırlıyorum, üstüne bir de 10 liradan Thy almıştım herkes dalga geçmişti benimle, baskılara dayanamadım thy leri 11 lira civarı sattım 🙂 ah ah inanın şimdi o sattığım adetler tam bir servet, tesellim tüpraşlarım.