Bunun tahtacisi hem fakir, hem korkak diğerlerinde en azından para var bir asalet var. Bu ezik olduğu için bizde ezik gibi davrantirtiyor. Daha önce de defaten çok dedim. Bunun küçükken inşaata topu kaçmış olabilir, ezik herif seni. Ytd
Printable View
Bunun tahtacisi hem fakir, hem korkak diğerlerinde en azından para var bir asalet var. Bu ezik olduğu için bizde ezik gibi davrantirtiyor. Daha önce de defaten çok dedim. Bunun küçükken inşaata topu kaçmış olabilir, ezik herif seni. Ytd
İyi haber şu,
Alamanyadan abucam değil, yerli ve milli yılların borsacı abisi ekranına almış bu uyuzu ve kafasında ki rakkam gelürse bende senin yanına gelicem dedi ama rakkamı söylemedi. Olsun bence güzel haber bu
Kötü haber ise
Bulutun altındayık :drunk:
Tabi Petkim'in grafiğine hiç bilmeyen biri bile baksa Ayasofya hc nin gördüğünü anlatabilir. Asıl mesele gördükten sonra anlatabilmek değil ne yaptığın önemli. Yani olan olduktan sonra neyleyim kaval çalıni. Bize ne olacağının resmini çizen varsa öne buyursun, iş işten gectikten sonra hikayesi bitmez bunun.. ytd
Centim centim cenaltı
Saydım baktım onaltı
İnanmazsan sende say
Onaltıdır onaltı
Bize ne alamancilar, ne ruscular geldi de olmadı çünkü
Karşındaki Nijeryalı görünce gelen iki adım geride duruyor. Sonra aynenzivaynen topuk.. 😂 ytd
Ayasofya dayucuğum hep garaoğlanları sayıklıyodun koş gel tam senlik bir mevzuu var
Herif zenciymiş ya laa :kahkah:
Geçen gelen şakir buraya gelmişti, dedik ki bize sakar şakir tosladı. Lingo da da tahtacı Şakire tosladı. Demek ki neymiş bunlar buradan gitmeden cumlesindeki özne ? Ytd